Dop imorgon...

Japp imorgon är det äntlien dax för dopet och allt är fixat och smörgåstårtorna är hämtae. Så himla skönt att ha det klart iaf!

Har plockat fram mina och Alvins kläder och lagt fram dem så man har allt klart imorgon. Martin får lägga fram sina sen också.
Blir en tidig morgon, eftersom dopet börjar 10. Alvin brukar vakna vid 8, somna om vid 9-930, så imorgon får jag försöka se till att han vaknar vid 0730 eller något sånt, så att han kan sova 830-09 någongång, för får han inte sova så kommer han va jätte ledsen i kyrkan.

Aja vi får hoppas allt går bra. Nu är den hemmagjorde pizzan klar, så nu ska vi äta och kolla på melodifestivalen!

hejhopp

Åkpåse...

Har ju tänkt att jag ska skaffa åkpåse till vagnen sen, kan vra bra att ha när man har sittdelen, för liggdelen kommer inte kunna användas så länge till har jag märkt. Sen har vi ju brion också, så den kan man ju också använda, rätt skönt att kunna ha honom mot sig ibland.

Iaf så har bonti rea på de åkpåsarna jag vill ha, simple world, men bara på utvalda färger.

Så ser ju vagnen ut med sittdelen, som är lila. Då återstår bara frågan vilken färg man ska ha på åkpåsen... Hade ju egentligen velat ha svart, men den är ju såklart inte på rea och lägga 400 kr mer för att få en svart är jag inte riktigt sugen på faktiskt.

Sen finns dessa färgerna på rea för 595 - 598 kr (ordinarie 1000 kr).
Bilderna är tagna ifrån bontis webshop.



Aqua:




Brown:



Mulberry:



Navy:



Turqouise:



Vilken färg hade ni valt? Vad tror ni blir finast?

Tycker den åkpåsen verkar jätte smidig eftersom man kan knäppa av hela locket och så man man knäppa upp nerevid sen när Alvin börjar bli lite längre och har leriga skor.

Säg gärna vad ni tycker!!!!

Alvins Farmor

Nu har Alvins farmor nyss åkt härifrån. Hon var i krokarna, så hon passade på att komma hit om och säga hej, alltid lika trevligt!

Sen har jag kommit på att jag verkligen måste ta och vika servtterna kväll, eftersom vi ska duka imorgon eftermiddag och på dagen ska jag till stan och träffa Hanna :-)
Fullt upp, men ska faktiskt bli skönt när dopet är över.
Februari har varit fullproppad, men förhoppningsvis blir det lugn i mars!

Nej nu måste jag passa på att vika lite servetter medan Alvin sover.


Snart dop....

Dopet är på söndag och det är en hel del saker till att fixa innan dess...

Började igår med att vika servetterna till skjortor, tar lite tid, men man får passa på när man ändå sitter vid tv:n. Tror det kommer bli jätte fint att ha servetterna så.
Hade tänkt skriva lite större, men annars tror jag de får vara så.

Vad tycker ni?

Prästen var här igår och pratade hur vi skulle göra. Vi kommer sitta på 2:a raden på vänster sida, sen så kommer dopet vara i början av gudstjänsten. Förmodligen kommer Marlene (sambons lillasyster) bära Alvin fram och hålla honom i kyrkan tills dess att han ska få vatten på huvudet, då håller jag honom, sen ska jag gå runt med honom i kyrkan och visa upp honom :-) Martin kommer läsa en text.

Så jag tror säkert att det kommer bli jätte bra.

Kläder till mig är fixat och även kläder som Alvin ska ha under dopklänningen. Sen efteråt vet jag inte rikgit vad han ska ha på sig, försökte hitta någon skjorta i stan ,men hittade ingen, så det får bli något av de fina kläderna vi har här hemma istället!

Martin lånade en kavaj av sin pappa, men den passar inte rikgit till jeans (byxor kunde han inte låna eftersom Martin är så lång). Så vi ska in till stan på lördag o sen om vi hittar någon kavaj till honom eller om vi inte hittar de så får de bli en vit skjorta under den kavajen han lånat!
Vi får se :-)


På fredag vid 17 ska vi vara hos sambons farmor Hertha, där vi ska vara efter dopet. Då ska vi duka och fixa det.

Smörgåstårtorna är beställda.
Ja jag tror det mesta är fixat utom just Martins kläder och så servettvikningarna!

Nej nu måste jag ringa ett samtal.

Helgen...

Vi har haft fullt upp hela helgen så det har inte blivit att jag skrivit något här, men nu sover Alvin och Martin är ute, så jag får passa på nu :-)

I fredags blev det först en tur till Andys och träffa mammagänget, och som vanligt blev det mycket ttrevligt. De stora barnen sprang runt o lekte och vi med de små satt och busade med dem. Alvin var vaken hela tiden, vilket inte är så vanligt, men precis innan vi skulle gå så höll han på att somna. Jag glömde ju kameran, men Jenny har lovat att jag ska få bilderna från henne :-)

Efter Andys gick jag med Veronika, Milo, Tindra, Jenny Algot och Vilmer in till stan.
Utanför domus träffade jag mamma och pappa.
Mamma har stått på mitt abonemang på telefonen, eftersom jag fic de innan jag fyllt 18, men nu behövde ju inte hon få räkningarna längre + att bindningstiden hade gått ut.
Så jag tecknad ett nytt abonemang och fick ny telefon, men har samma nummer fortfarande.

På kvällen var Alvin hos mina föräldrar, eftersom Martin fyllde 25 år och vi skulle ut och äta på rosegarden, men det hade gått jätte bra, vi åkte vid 1820, sen hade han suttit i babysittern medans de åt och sen så hade han somnat vid 1910 och sov när vi kom tillbaka vid 21.
Det var iaf jätte god mat, buffe som man tog råvaror som man ville ha och så sås, sen tilläggade kocken det medans man såg på. Kan varmt rekomnderas faktiskt.


Igår blev en städdag, en väldigt lugn sådan och på kvällen kom Martins 2 kompisar hit och hälsade på och åt tacos. Trevligt. Alvin sov gott i sin säng nästan hela tiden.

Idag har också varit en väldigt lugn dag. Var en sväng hos Sambons farmor och pratade lite om dopet och hur vi ska ha det, så nu är det också gjort. Jag måste se till att vika servetterna nu också om jag ska hinna med det!

Nu ska jag fortsätta och fixa lite här hemma. Imorgon blir det en tur till stan och träffa Jenny och Moa, så ska jag försöka hitta kläder till dopet. Så svårt men hoppas jag hittar något annars vet jg inte vad jag ska göra.

En dag i veckan får vi åka till stan och handla det sista till dopet, främst drickan!


Måste bjuda på en bild på Alvin också, mitt lilla kräkmonster.

Mysdag hemma

Idag blir det bara att vara hemma och mysa med min älskade lilla son.
Skulle egentligen till stan, men jag kände att det blev lite väl mycket körnde om jag skulle dit både idag och imorgon...
Så idag ska jag tvätta, plocka undan lite och städa tänkte jag, får se vad jag hinner.

Alvin har sovit i sin säng sen ett bra tag tillbaka, men när han ätit på natten har han fått komma över till oss, eftersom han tappar nappen 100 gånger innan han somnar om. Nu har jag gett mig skjutton på att han ska tillbaka i sin säng när han ätit och det har gått bra de senaste 2 nätterna, även om jag får springa upp och ner från min säng några gånger.
Han har börjat bli lite jobbig ibland, eftersom att han börjar gnälla som jag vet inte vad mitt i nätterna för att han vill ha nappen, men det är väl sånt man får ta eller hur?

Sen har han börjat äta lite mindre tycker jag, innan åt han alltid upp 165 ml, nu äter han upp varannangång ungefär och de andra gångerna äter han bara 100 ml. sen gnäller han jätte mycket när man matar honom också, inte i början med sen på slutet när han inte är lika hungrig, sen rör han huvudet fram och tillbaka så man kanppt hinner med att hålla flaskan i hans mun. Hoppas det blir bättre snart, men vi får väl se.


Nu ska jag passa på att byta om innan Alvin vaknar, sover just nu sin första lur.

Kristianstad

Idag blev det en tur till Kristianstad!
Träffade Jenny, hennes syster Nettan och så förstås Moa.
Tittade lite på lindex, därefter blev det inte rikgit som planerat, fick gå en stund själv i stan, men det gjorde mig ingenting, klart man måste ställa upp för sina syskon!

När jennys pappa hämtat Nettan, kom Jenny till mc donalds där jag och Alvin var, eftersom det var mattajm.

Både Alvin och Moa åt sig vars en slurk. Var en väldigt skum typ som satt och tittade på en mamma med sina 2 barn, mamman la märkte till detta. Hon lämnade den minsta sonen i matstolen (barnet kan väl varit knappt 1 år) och gick på toaletten med sin stora son och där satt den lilla kvar med denna skumma typ sittandes och tittade på barnet.
Allvarligt talat hur kan man lämna ett barn på knappt 1 år i matstol och gå därifrån utan att ha någon som helst koll? och sen med en jätte skum typ sittandes och tittade på barnet.... hmm nej både jag och Jenny undrade vad hon mamman höll på med.

När alla var mätta och belåtna gick vi till Maxi och handlade lite smått, jag tvättlappar och jenny en nappflaska.
Vi gick även en sväng inom little kids corner, där blev det 3 dregellappar och så 2 pyjmasar och tittade även lite smått på bilstolar.

Sen blev det en promenad tillbaka till stan igen, gick inom en affär och köpte en liten sak till Martin, han har egentligen redan fått sin födelsedagspresent, men något litet från Alvin får han ju ha :-)
Turen gick sedan till domusparkeringen, där Jennys sambo väntade och även min bil.


En mycket trevlig dag, med en del motion (vilket behövs) och trevligt sällskap.
I mars blir det förmodligen en tur till Ullared med Jenny (kanske Moa) och eventuellt min kompis Hanna.
Ska bli superkul, men bilen lär väl vara rätt full när vi kör hem haha.


Nej nu kallar sängen känner jag.
Natti!!!

Älskade hjärtegryn

Jag är med och tävlar om ett par byxor från http://alskadehjartegryn.blogspot.com/





Gå in där, hon gör enormt fina kläder!

kalas

I lördags på morgone åkte vi in till kristianstad.
Var hos mina föräldrar lagom till min mormor och morfar kom, så det blev frallor.
Alvin somnade och jag och Martin passade på att åka iväg och handla utan honom.
Gillar egentligen inte alls att lämna Alvin (speceillt inte när mormor är där, då hon har sina knäppa idder, men mamma var ju också där, så det var ingen fara).
Vi åkte iaf till biltema en runda och sen inom maxi och handla en massa, så fick vi det också gjort, dock glömde vi en del haha.

På kvällen var det kalas för min bror som fyllt år. Helt okej och det gick jätte bra med Alvin som vanligt.
Det märktes att man inte var hemma, för han somnade inte förrän 21,30, precis innan vi skulle köra.


Igår var sambon på jobbet och fixad lite saker (hemmajobb).


Idag ska jag och Alvin in till stan och träffa Jenny och moa, ska bli skojigt. Förhoppningsvis går vi en lång runda också, men vi får se.
Nej nu ska jag packa skötväskan.

Ungar på vår tomt!!!!!!!!

Jag blir tokig. Denna gången är det dock inte "farligt" som sist, men ändå grymt störande.

Har en fotbollsplan och pulkabacke på baksidan av tomten och väg på framsidan och många genar här över för att de orkar inte gå runt om.

När Alvin var ett par veckor så hade vi en hel del ungar som sprang inne på vår tomt, och inte nog det de, de knackade på fönster och smög och hade sig och vi sa till dem hur många gånger som helst.
Deras "låsas frfar" äger denna hyresrätt vi bor i ska tilläggas, men de har ingen rätt att vara på vårt tomt iaf. Ägaren till denna marklägenhet fick reda på det via grannen och det var asbolut inte okej så han hade tagit upp de med dem tydligen.
sen slutade de springa här och allt var lugnt.

Någon helg för ett par veckor sedan var det ett helg gäng med  tonåringar (tror de är 15) som sprang här ute kl 00 på natten. Vi låg i sängen och eftesom vårt sovrum ligger precis vid den hörnan där folk genar, så hörde man massa springande steg... dunk dunk dunk.
Men det har inte hänt igen.


Nu idag har jag hållt koll på snön på baksidan, för att se om de slutat upp med att springa här, tittade senast ut genom fönstret vid kanske 14, nu sen jag att här är massa fotsteg och märken efter pulkor...
Varför kan de bara inte ta och gå runt om?
grr visst nu var de ju inte uppe på fönsterna, men detta är ju ändå vår tomt.

Var bara tvungen att avreagera mig lite...
Till våren/sommaren har vi tänkt sätta upp något typ av staket, med brädor som är som en spets uppåt (fick tips att göra så av en byggarbetare), för då har man ingen möjlighet att hoppa över heller.
Grannen har gjort så (dock inte så långt som vi måste göra, eftersom hon har häck vid sidan), nu springer där absolut ingen vid hennes sida iaf för de kommer inte över staketet.

Lite ledsen...

Igår kväll var Alvin som vanligt, dock lite tröttare och lite mer ledsen.
Inatt har det varit som vanligt (dock vaknade han vid 2 och fick nappen) sen vaknade han som vanligt kl 4 för mat, somnade om och sov til 8 och fick sen mat och vanliga kläder.
Tempen låg på 37,6, lite mer än vad han brukar ha och han känns varm, så vi får väl se om det stannar där eller det går till feber. Lite gnällig är han också, men han vaknade med världens smile på läpparna, som vanligt.

Han sover gott i den stora sängen just nu, så jag passar på att skriva här!

Stora killen

Igår när vi var på bvc på 3 månaders kollen så vägde Alvin 5445 gram och var 63,6 cm lång. Huvudmåttet var 41,2 cm.

På en månad + 3 dagar har han alltså gått upp 855 gram och vuxit 5,2 cm på längden.
Inte konstigt att jag nästan tycker att 62 kläderna börjar bli för små.

Vaccinering

Idag var det vaccination för alvin och det gick förvånansvärt bra.
Är ju 2 sprutor de små får nu, så ett stick i vart ben.
Första sprutan sa han knappt ett ljud, mer än att munen såg väldigt ledsen ut, sen var det bra med de.
Andra sprutan gjorde nog mer ont för han började verkligen gallskrika, men bara i max 1  minut sen skrattade han som vanligt igen.

Hon på bvc tittade även på hans utslag på armar och kinder, så vi ska smörja med mildison (tror jag det hete) nu i 7-10 dagar och sen ska vi använda locobase repair. och fortsätta med minidermen till resen av kroppen.

Sen fick vi stanna på bvc i 20 minter, men det var ingenting, så Alvin somnade och vi åkte hem. Sov en bra stund och nu sover han i vagnen igen. Återstår och se om han får feber. Jag har passat på att städa överallt, vilket behöves.

Mina föräldrar och bror kommer hit om en halvtimme med kinamat, eftersom min bror fyller 17 år idag.

GRATTIS!!!!

Snö snö, massa snö

Det började snöa igår kväll och för en liten stund sedan såg det ut såhär på våran baksida.

Mysigt va?


Körde sambon till jobbet i morse för det var tänkt att jag och Alvin skulle till stan och träffa Jenny och Moa, men både jag och Jenny tyckte det var onödigt, så det blev en dag hemma istället.

Alvin var fruktansvärt gnällig hela morgonen och ville ingenting, då ångrar man lite att man inte åkte iväg (för när man är iväg sover han nästan alltid i vagnen). Men sen somnade både jag och Alvin i sängen en stund och sen satt Alvin i babysittern så att jag kunde göra mat och äta och då var han hur snäll som helst och bara satt och tittade.
Sen fick Alvin mat, och fick på sig sina vanliga kläder och overall och mössa och ner i vagnen.

Först gick vi en runda, men så tungt det var med blötsnön. Alvin somnade i vagnen och när vi var tillbaka hemma igen, så sov Alvin gott i vagnen och då passade jag på att skotta trappan, gången på framsidan och runt bilen, när jag precis var klar med det så vaknade Alvin.

Nu har han suttit ett bra tag i babysittern och ser att han är påväg att somna där nu.







Igår provade Alvin sin matstol föresten och det gick jätte bra. Han verkade tycka det var rikgit kul, men man vågar inte släppa huvudet helt på honom än, eftersom han lätt tippar framåt eller bakåt med huvudet ibland.

Nytta :-)

Att jag låtit bli nästan allt vad chips, godis och kakor är, har gjort nytta märkte jag.
Vågen har inte funkat innan, eftersom batteriet var slut, men igår kom Martin hem med ett nytt, så jag vägde mig nu i morse :-)
-1,4 kg sedan den 26/1, det trodde jag aldrig. Bara 0,2 kg till inskrivningsvikten!
Så nu ska vi se vart detta leder, men några kilo till vill jag gärna ner innan sommaren, så kanske man tom ska våga sig på att bada i sommar.

Vi får väl se, men jag detta gav mig lite mer motivation iaf.

Dopet den 1/3

Alvins dop blir den 1/3 i kyrkan i hjärsås kl 10.
Efteråt blir det smörgåstårta och fika för släkten hos Hertha (Martins farmor).

Egentligen hade jag tänkt duka med vita pappersdukar, limegröna ljus och limegröna servetter och även vika servetterna som skjortor, men vi får se hur det blir med det.
Hertha hade redan köpt servetter som hon tyckte vi skulle ha, blåa, men det känns som att hon försöker bestämma väldigt mycket, även om hon från början bara sa att hon lånade ut huset och inget annat.
Sen sa hon även att hon kunde duka själv på lördagen innan, men hallå det är väl itne hennes sons dop iaf?

Jag har jätte svårt för att säga ifrån, inte till min egen släkt, men till Martins, för det känns så himla dumt.
Martin skulle iaf prata med henne så får vi se, för jag känner att jag verkligen måste börja vika de här skjortorna om vi nu ska ha det så.

Jaja vi får se hur det blir. Jag vet ju att hon inte gör det för att vara dum på något sätt, utan snarare tvärt om, men det blir lite för mycket bestämmande från hennes sida. Hon tyckte också vi skulle ha ostbricka, bara för att hon tycker det är så gott, men ostbricka till 30 pers? Nja känns som att det kostar en hel del iaf, och då känner jag att vi hade kunnat göra något roligt för de pengarna istället.


Nej nu ska jag plocka undan lite här hemma!


trött...

Jag måste erkänna att det var himla skönt att vakna utan att höra fåglarnarnas eviga tjattrande, men visst är det lite tomt.
Jag hade jätte svårt för att somna igårkväll, låg uppe hur länge som helst.

Skulle egentligen till stan och träffa jenny och moa, men jag var verkligen helt borta i morse när jag vaknade vid 6 och skulle köra Martin till jobbet för att kunna ha bilen, så jag hoppade över stan idag. Men måste verkligen in där en dag, imorgon eller onsdag, eftersom min bror fyller år.
Får se vilken dag det blir.


Så skönt att sambon är hemma, även om det funkade förvånansvärt bra att vara hemma själv faktsikt, med trevligt sällskap vill säga :-)
Jag måste verkligen ta och bränna ut bilder på skiva. Vill ju gärna ha alla bilder mer än på bara datorn, man vet ju aldrig om den bara krashar helt plötsligt! Så idag ska jag försöka hinna med det, men det tar ju inte långt tid.


Nej nu verkar Alvin vakna, så ni får ha det toppen. Återkommer om en stundo ch berättar lite mer om dopet sen!

Helg...

Denna helgen har varit väldigt skönt, även om det känns som att den varit väldigt kort.
Igår var vi på eko, var även inom babyproffsen och bad de kolla på franhjulet på urban, som är snett eller vad man ska säga, så de beställer ett nytt till oss.


Idag har vi fått in sambons dator i vardagsrummet och ska plocka iordning lite på Alvins rum.
Våra undulater har vi fått sålda idag.
Har även fixat till i köket, så snart är där jätte fint. Har lagt på nya löpare och städat där, så fint :-)

Ja det var inget skoj blogginlägg, men jag ta lite bilder och lägga upp sen tänkte jag, när vet jag dock inte!

Stan idag

Idag så har jag och Alvin varit en sväng i stan med Jenny och Moa.
Lika trevligt att träffa dem som alltid!

Polarn och pyret har ju 70 % rea på vissa saker, så det blev en del. Räknade ut att det skulle gå på 780 kr och jag betalade 220 kr, det är väl bra va? hehe

Tröjan 35 kr (ordinarie 125 kr), blå bodyn 50 kr ( ordinarie 175 kr), lila bodyn 55 kr (ordinarie 195 kr), blå/gul/bruna bodyn 55 kr (ordinarie 195 kr) och så tossorna 25 kr (ordinarie 95 kr).

Toppen med sån bra rea. Ivanliga fall handlar jag inte precis på pop, tycker det är för dyrt helt enkelt (även om jag gillar deras kläder). När det är rea får man passa på.





Ikväll kommer min älskling hem. Behöver jag säga att jag längtar?
Kommer med tåget till hässleholm lite över 20, så han borde va hemma innan 21 iaf.
Ska bli så skönt att slippa sova själv i sängen och kanske få sova hela natten :-)
Undrar hur Alvin reagerar, för han har börjat bli lite blyg.


Har precis plockat undan här hemma, för det såg förjäkligt ut innan, håller även på att tvätta, så man får undan lite.
Nej nu ska jag fortsätta och sen ska jag fixa mat hade jag tänkt, när Alvin tillåter det :-)

Landskrona.

Idag har vi varit och hälsat på min mormor och morfar.
Var lite trevsamma till om vi skulle åka eller inte, pga vädret.
Jag låg mellan 50-60 hemifrån in till stan, men väl inne i stan på regnade de och var inte alls någon snö, så vi bestämde oss för att köra iaf och det gick jätte bra.
Tar ju ungefär 1,5 timme enkel resa och Alvin sov hela vägen både dit och hem, kändes skönt, för han har inte åkt så långt innan, men det gick toppenbra. Jag körde och min mamma satt därbak hos Alvin.

Men gud vad man blir irriterad alltså. Det märks ju hur mormor och morfar tog hans om mamma när hon var liten.
För det första så varje gång jag pratar med någon av de i telefon så låter det såhär (om Alvin är vaken vill säga):

- Sover Alvin
- Nej han är vaken. säger jag
- Men då ligger han väl i sin säng?
- Nej han ligger här hos mig (eller sitter i babysittern eller vad han nu gör)
- Han ska ju ligga i sin säng, där har han det mycket bättre.

Kan man bli annat än irriterad?

Så idag tyckte mormor att han skulle sova på deras soffa själv, men hallå kanppast att man lämnar honom själv i en soffa, så mycket som han rör sig nu.
Likså när han sover, då ska det ju vara knäpp tyst runtomkring honom, enligt min mormor och morfar (men så har vi sagt att vi inte ska göra, för då känner vi att han kommer vänja sig vid att det är tyst och inte kunna sova när man tex är iväg).
Sen så får jag absolut inte gå när honom när han sover, nej för då kan han ju vakna.
Sen så låg Alvin helt galet med huvudet, på sne, såg hemskt ut, då tyckte de jag var jätte hemsk som flyttade hans huvud när han sov...


Jag kokar just nu känner jag...
Och det blev säkert inte världens bästa svenska, men det struntar jag i :-D
Men förutom allt det så var det helt okej.

Nu måste jag plocka undan lite, för imorgon ska jag in till stan och träffa jenny och moa och jag måste hinna duscha imorgon bitti eller om jag gör det nu :-)

Imorgon kväll kommer min älskling hem och vad skönt det ska bli.

Tacos med Jenny

Igår så var Jenny och lilla Moa här hela eftermiddagen och kvällen. Var jätte trevligt och de små var så himla söta och snälla.
Moa passade på att låna Alvins babysitter och det verkade mycket uppskattat.

Alvin låg i sitt babygym och hade skoj. Han har börjat tycka det är jätte kul att stå på sakerna, speciellt den med skallra i, det kan han hålla på med länge.


Iaf så hade jag jätte trevligt. Blev även att vi gick ut och gick en liten runda, precis innan det började snöa.
Hoppas detta är sista snön i år, jag vill ha vår nu!

Plutten börjar bli stor!

Inatt har Alvin varit rätt jobbig faktsikt...
Han har vaknat nästan varje timme (eller halv sovit rättare sagt) och gnällt, fått nappen de flesta gånger och somnat om relativt fort.
Äta på natten har han börjat med nu igen, men han behöver säkert bara mer mat helt enkelt, han växer ju som en tok :-)

Idag kommer Jenny och Moa hit och det ska bli rikgit skoj med sällskap i eftermiddag :-D
Tacos ska vi äta, hoppas bara de små är snälla så vi hinner fixa maten, men de är dom säkert.

Alvin har börjat tycker det är skoj att ligga i babygymmet och slå på det djuret som har en skallra i sig, så kan han ligga ett bra tag nu. Babysittern är också jätte skoj, speceillt att ta djuren och snacka en massa.

Min älskade plutt börjar bli stor.



Kväll...

Jag tycker att Alvin har varit mycket oroligare på kvällarna sedan Martin åkte. Han liksom har svårt att somna helt för natten, vaknar och verkar inte trött, men efter en stund somnar han igen.
Men det skulle inte förvåna mig ifall han känner att allt inte är som vanligt.

Nu har jag precis packat in en massa saker som ska postas på lådan imorgon. Skönt att ha lite gjort iaf.

Imorgon kommer min mamma hit vid 11 med frallor :-) Mums


Nej nu ska jag hänga upp det som ligger i maskinen, sen diska nappflaskor, sen är det sängen som kallar känner jag! Ögonen börjar bli fruktansvärt tunga.


Måste berömma alla ensamstående, hur hinner dem med? Jag tycker jag hinner inte mycket och ändå så är Alvin rätt duktigt nu på att ligga lite själv i gymmet eller i babysittern.

Godnatt!!!

Seg måndag..

Alvin sov inte alls så bra inatt som han brukar, hade jätte svårt att komma till ro och somna riktigt, vaknade för minsta lilla, sen när han somnat riktigt vid 22 så gick jag också och la mig, vid 0130 vaknade Alvin coh var hungrig (har inte hänt på säkert 2 veckor att han vaknat så tidigt), han åt och sen fick han ligga bredvid mig i sängen, sen vaknade han vid 0530, åt och somnade om tills 9. Han vaknade några gånger till på natten, men somnade om fort.


Idag har han sovit jätte mycket tycker jag. Hans förkylning är sådär, inte sämre iaf, så det är ju skönt. Vi har hållt oss inne iaf, ingen kul väder ute heller för den delen.
Jag har plockat undan lite smått här när Alvin sovit, men annars har vi bara legat och myst. Himla skönt det, även om det är lite segt.

Imorgon kommer min mamma hit och håller oss sällskap, är väsdret lite bättre kanske vi tag oss in till knislinge och går en runda, måste också posta lite saker till folk på tradera.
Är väldigt nöjd med mina auktioner iaf :-D
Har en del kvar som inte är slut, så vi får väl se.

Nej nu ska jag se om jag hinner städa toaletten, när Alvin sover.
Ha det najs.


Bjuder på en bild :-) Ser ni att han har tagit tag på gosedjuret? Han har verkligen upptäckt att han kan ta saker med händerna, ser så himla kul ut när han koncentrerar sig på att ta saker, även om det inte är alltid det går, men oftast. Babysittern och babygymmet börjar bli roliga att ligga i.

Ensamt.

Sambon åkte idag vid 15.
Känner väldigt tomt och ensamt här hemma, himla tur att man har väldens bästa som son bara skrattar och gör en glad hela tiden :-)
Somnade i min famn för en stund sedan och nu ligger han i sin säng och sover, vilket han alltid brukar på natten, men vi får se om det blir för ensamt i den stora sängen, isåfall får han ligga där hos mig.


Sambon på utbildning...

Om 2,5 timme kommer taxin och hämtar sambon, som ska till Eskilstuna.
Kommer vara lite tomt här hemma känner jag, men det går säkert bra iaf. Jag tycker aldrig om när han ska åka iväg och vara iväg länge, men det är sånt man får ta. Är ju bra att han får gå på utbildningar iaf :-)

Alvin börjar bli förkyld, låter jätte mycket när han andas, typiskt nu när jag ska vara själv, men nu är han ju lite större och man känner honom lite bättre också ju, hoppas bara han blir friskt så att han kan få de 2 sprutorna den 12 feberuari, skulle ju vara så typiskt om han inte är bra då...

Har ändå en hel del att hitta på under veckan, ska träffa Hanna imorgon, men får se hur Alvin är.
Jag vill ju att han ska va bra så man kan hitta på lite, man blir så rastlös av att bara vara hemma, speceillt nu när jag kommer va helt själv i 6 dagar.

Sedan i måndags har jag låtit bli godis, chips och läsk, känner skönt, har bestämt att jag ska gå ner lite nu, hoppas det går bra. Lite jobbigt är det allt på helgen när man är van vid att äta något framför tv. Igår blev det morötter och gurka med dip :-)

Nej nu ska jag hjälpa sambon att duka, sen ska vi äta och mysa lite innan han ska iväg.

Ni har varit lite dåliga på att kommentera tycker jag faktsikt...

RSS 2.0