Hipphipphurra!

Igår blev min älskling 27 år! Grattis hjärtat!

Dagen spenderade vi här hemma. Först kom svärfar och Ingela en sväng och på eftermiddagen/kvällen kom svärmor, Peter och Malle.
Mycket trevligt sällskap hela dagen med anra ord!


Idag är det måndag igen och Martins ledighet för denna gången är slut.
Just nu sover båda barnen, skönt med lite lite egentid, det är ju såå tyst bara :-)
Var ute en stund med de små nu på förmiddagen, blev dock inte så lång utevisit. Var faktiskt riktigt kallt, trots att de bara stod -4 på termometern, men blåsen var kall, såpass kall att Alvin faktiskt självman ville gå in efter 45 minuter ute. Tyckte han hade mycket kläder på sig, overall, mössa, ullstrumpor och fleecejacka, men nej han frös.

Annars händer inte så mycket under dagen, mer än tvätta tvätta och åter tvätta. Påtal om tvätt, så borde jag passa på att gå ner i tvättstugan nu, medans de fortfarande sover, så att jag slipper ha med mig ett släptåg med Alvin sen :P




Potträning med Alvin

Har börjat lite smått med att potträna Alvin, tänk så skönt det hade varit med bara ett blöjbarn!

Han är superduktig, hela eftermiddagen igår gick han utan blöja och inte en ena olycka, likaså nu sedan imorse har han varit utan blöja. Min stora superduktiga kille.
Förra veckan var han också utan blöja lite då och då, men då hände en del olyckor, sen vill han ha blöja igen, men nu verkar han superstolt som inte har blöja när han är vaken :-)

Till något helt annat:
Alice blev 6 månader i måndags, gisses så fort tiden går! Vår lilla tjej är faktiskt inte så liten längre och det skulle inte förvåna mig ifall hon snart börjar krypa också.
Dock så har hon börjat äta ofta på nätterna, 4 gånger inatt tror jag det blev.
Lite dumt, för hon äter lite ersättning på dagen bara, max 70 ml varje gång. Sen äter hon gröt och lunch också, och då äter hon bra.
Hon kompenserar säkert med ersättning på natten istället, vilket bara är liite smått irriterade, men sålänge det inte urartar helt med nattätandet så är jag nöjd, hon somnar ju om direkt iaf!

Nu ska jag fortsätta med dagens sysslor, som består av dammsugning och undanplockning i köket.

Fredag och Martin har faktiskt en ledig helg :-)

Vi börjar med onsdagen. Var tänkt att Alice och jag skulle till stan och fixa lite saker innan vi skulle vara på me and i party hos Helena.
Vid lunchtid så märkte jag att Alice var supergnällig och glansig i ögonen, tog febern och jo visst hade hon feber.
Martin fick ha båda barnen hemma istället och jag fick lite tid helt själv.

Körde ut på jysk och köpte 3 rullgardiner till sovrummen där uppe, superbra! Sen lite handling på maxi innan partyt började. Gillade inte direkt denna kollektionen, så jag handlade faktiskt inte något, eller jo ett par plyschbyxor från säljaren för 100 kr :-)

Igår var det torsdag och förmiddagen bestog av att underhålla missnöjda barn. Alice hade feber på dagen och Alvin låg på gränsen.
Satte iaf upp rullgardinerna när Martin vaknat (han jobbade natt nämligen).

Idag är det fredag och det är faktiskt en ledig helg för Martins del. Inga barn har feber, även om båda sovit ganska oroligt inatt.
Idag vet jag inte alls vad vi ska göra, Martin sover fram till lunch.

Imorgon ska jag och barnen, om de är friska, åka in till mamma och pappa. Det är nämligen så att mammas och pappas gamla grannar (som jag lekte mycket med när jag var liten) kommer och hälsar på. Har nog inte träffat dom på 10 år, så det ska blir superskoj!

mobilblogg

Så nu ligger jag faktiskt i sängen och provar mobilblogga. Hoppas det funkar. Imorgon far Alice och jag till Helena, på Me and party. Ska bli himla skoj. Hoppas det finns något fint. Hade ju varit kul ifall det funnits någon fin syskonmatchning, men inte vad jag såg på hemsidan tyvärr. Innan party börjar så ska vi köra ut till jysk och förmodligen köpa rullgardiner till sovrummen. Nä nu blir det nog att dra täcket över huvudet och sova.

RSS 2.0