Halsfluss.. För min del..

Känns som jag bara klagar och klagar, men just nu är det så jäkla tråkigt!
Alvin var sjuk lite mindre än en vecka med öroninflammation, därefter förklyning och ögoninflammation ytterliggare en vecka och då åkte Alice också på det. Dessutom var det en jäkla massa pollen i luften dessa veckorna, så det var sådär kul. Jag var iprincip bara inne.
I tisdag-ondags låg jag med feber och var skitkass, blev bättre, men en hemsk hosta och ont i halsen. Idag var jag på vårdcentralen, eftersom jag misstänkte svamp i munnen på mig (tar astmamedicin och då får man lätt det). Tog ett halsprov för halsfluss för att vara säkra på att de inte var det, men tydligen visade de på liiite liiite halsfluss, så nu ska jag snart ner på apoteket och hämta ut antibiotika till mig! Så less på detta!
Imorgon skulle vi egentligen åkt till mamma, nu när det "bara" var jag som hade lite hosta, men nej då, det sket sig.. Alvin är iallafall på dagis och har varit sedan i måndag, så väldigt skönt det. Dock lite hosta, men inget värre iallafall!
Nu hoppas jag verkligen på att resten av familjen inte blir smittade med halsfluss, det blir inget kul alls isåfall!
Nu är det slutkalagat :-) Hoppas jag!
Däremot, så har pollenhalterna börjat minska och jag mår inte lika kasst när jag sticker ut näsan, så snart kan jag sluta med medicinerna också!! Nu vill vi ha SOMMAR!

RSS 2.0