Tiden springer iväg

Dagarna rullar på och jag känner att bloggen inte blir så prioriterad, nu när det är så härligt väder!
Vi mår iaf bra och Alvin tycker det är jättekul att vara ute så mycket som vi är nu!

Jag är i vecka 35 imorgon, så snart är förhoppningsvis lillasyster här!

Här kommer bilder på Alvin.

Premiärbad i poolen


Konstig att han trillar ner från sängen ibland på nätterna? :-) Nej knappast!







Härligt väder.

I onsdags åkte vi in till stan direkt på förmiddagen, var tänkt att vi skulle gå till tandläkaren med Alvin, men eftersom han klöktes av typ tandborsten avbokade vi tiden, fick en tid om en månad istället.
Vi fixade de andra ärendena vi hade!
Vi hämtade först och främst syskonvagnen, blir nog superbra tror jag!

Därefter handlade vi både på systemet och på maxi, eftersom middsommar ska firas här hemma hos oss, med Martins kompis och hans tjej. Så nu är frysvarorna till midsommar fixade iaf.
Eftersom Martin åker till Södertälje på måndag och kommer hem natten mellan torsdag-fredag, så känns det skönt att ha såmycket som möjligt klart till fredag, eftersom de då kommer vid lunchtid och jag och Alvin inte är hemma under veckan, ska till stugan i Sölvesborg, mamma ha nämligen semester!

Vi körde iaf hem och lämnade av alla saker, plockade in maten i frysen och sen började vi packa våra egna saker. När våra saker var packade, så lastade vi bilen och körde mot Sölvesborg!
Jättefint väder hela onsdagseftermiddag/kvällen.
Natten till torsdagen sov jag inte mycket! Alvin sov i resesängen i lilla rummet, tillsammans med mig och Martin sov i soffan.
Från ca 01-04 vaknade alvin var 15:de minut, så efter några uppvak delade han och jag 90-säng, jippie! Vid 4 vaknade han och var klarvaken och skulle ha lelle (välling), så jag trodde ju aldrig att han sulle somna om därefter, men jo då, sen sov vi gott till 07,30, skönt de iaf!

I torsdags var det också superfint väder. Martin, min bror, Alvin och jag åkte en sväng till stan på förmiddgen och Martin hittade faktiskt lite kläder!
Eftermiddagen spenderade vi ute i trädgården och vi gick även ner till vattnet. Alvin gick med fötterna i vattnet och tyckte det var superkul. Tog av honom tröja och blöja en liten stund, men han gick fortfarane bara i vattnet, så de åkte på igen så att han inte skulle bränna sig!

Påväg till vattnet:

Går med fötterna i de sköna vattnet:


På kvällen gjorde vi hemmagjorda hamburgare och sedan körde vi hem igen, vilket var skönt för Alvin sov hela natten i sin säng utan ett knyst!


Igår gjorde vi faktiskt inte alls mycket, tvättade bara lite och Martin var i sibbhult och pratade. Förmodligen kommer han byta jobb efter semstern och då jobba i sibbhult, vilket känns helt underbart! Så nu hoppas jag verkligen det blir så, inga papper är påskrivna 'ännu nämligen!
Idag ska vi städa, tvätta och putsa fönster, så jag ska snart gå iväg härifrån, så att vi får lite gjort!
Imorgon ska Martin och Alvin tilöl hässleholm och jag ska in till stan och träffa några andra mammor i k-stad som också ska ha barn i augusti, ska bli skoj! Kan följa med tack vare att en av dem bor i knsilinge, så hon hämtar mig, så snällt!


Föresten så verkar Alvin trivas superbra i den nya syskonvagnen! Tror den kommer bli jättebra. Enda nackdelen är väl att den är lite tung att lyfta upp i bilen, men det får man ta, köra är den inte tung iaf!

Alvin provsitter:


Friska igen!

Nu är vi friska igen allihopa! Martin åkte aldrig på något.

Igår åt Alvin normalt, var lite konstig i magen, men bara 2 bajsblöjor på hela dagen, så hans mage är nog också påväg åt rätt håll. Åt som vanligt gjorde han också, vilket kändes väldigt skönt, han är ju så smal i vanliga fall också och behöver verkligen inte tappa någon vikt!


Martin är ju ledig denna veckan och går dagen gick åt till att städa, städa och åter städa. Fixade även så att vi vattnade ut något på gräsmattan, som ska ta bort mossan, så nu får vi se vad som händer!

Idag blir det ytterliggare lite städning och sedan en del fönsterputsning ska jag försöka hinna med, återstår att se hur det går med den saken, det är ju bara så tråkigt!
Det behövs verkligen, då man knappt ser ut genom köksfönstret, kanske inte riktigt så illa men nästan!

Sen är det ju faktiskt inte alls långt tid kvar tills att lilltjejen kommer, så förmodligen ska vi hämta syskonvagnen i slutet på denna veckan och jag måste även börja tvätta bebiskläderna, så att jag kan få iordning i hennes garderob och börja tänka på vad som ska ligga i väskan vi ska ha med till sjukhuset när det väl är dax!

Nu börjar dagen, så jag ska slita mig från datorn!

Snart semster för Martins del.

Känns så himla bra. Martin jobbar knappt alls nu på hela sommaren, vilket är helt underbart! Synd på ett vis bara att han inte kunde spara semsterveckor tills i mitten på augusti, men isåfall hade han fårr jobba i Södertälje i juli och det funkar ju inte riktigt.

Nu jobbar han idag och imorgon, ledig nästa vecka, midsommarveckan jobbar han måndag-torsdag i Södertälje, ledig veckan efter, sen en sista jobbvecka, innan han går på semster vecka 28-31. Han börjar igen den 9:onde augusti, samma dag som det är tänkt att lilltjejen ska titta ut, så jag hoppas verkligen att hon kommer 1 eller 2 veckor förtidigt, så att vi får mer tid tillsammans som 2 barnföräldrar, fast eftersom jag fick över 2 veckor med Alvin har jag ingen förhoppning om att min önskan ska gå i uppfyllelse :-)

Sjukstuga härjar!

Igår eftermiddag var Alvin superpigg och han var tom ute och lekte med Martin, så jag trodde de började vända för honom, men icke.

Imorse vakande jag av att jag hör Alvin kräker, när jag kommer upp sitter han i hallen, kräks och blöjan har läckt. Lillplutten blev jätteledsen och de såg verkligen ut som han skämdes jättemycket :-(
Kräkte lite till sen innan Martin åkte, men sedan dess har de inte kommit något ur munnen iaf!
Diarre har han, så vid varje fis blir det en tur i duschen, vilket man ser på Alvin att han tycker börjar bli lite jobbig!

Nu har han redan sovit 2 pass idag, och klockan är bara 12. Fick i honom vatten imorse och proviva blåbär är han tokig i, det enda han vill ha. Ingen välling dugen och ingen mat! Nu sitter han ute i sin stol och kollar på tv och verkar faktiskt va hyffsat pigg! Snart ska han få mer proviva blåbär tänkte jag!

Jag mådde skitkasst fram tills klockan var 20, sen spydde jag inte mer och inatt var jag tom hungrig, så jag fick i mig lite flingor och vindruvor. Idag är jag inte så sugen på mat, men mår inte illa eller så. Har fått i mig både macka, cola och vatten!

Nu kommer Alvin och säger att han vill ha blblå, blåbär alltså!

Maginfluensa var det visst...

Ja det var minsann inte någon biverkning av sprutan som gjorde att Alvin mådde dåligt!
Han kräkte 1 gång sen igårkväll, men fick behålla vällingen och även vattnet han fick igår. Idag rinner det ur honom, men han kräker inte.

Nu är det istället jag som åkt på maginfluensan. Hoppas innerligt att det värsta går över tills imorgon, eftersom Martin verkligen måste jobba då om han är frisk. Vara höggravid, med magsjuka är inte kul! Just nu spyr jag ungefär var 10:de minut och får inte behålla något alls.

Nu ska jag se om jag inte kan vila lite, pojkarna ska nämligen äta och jag vill inte alls höra ordet mat.

Alvin inte helt kry...

Vaknade imorse när Martins mobil ringde som vanligt vid 6. Såfort Martin kliver upp ur sängen vaknar Alvin och Martin går in för att hämta honom. Sen kommer Martin in till mig vid sängen och säger att Alvin har mat i sängen..

Kom fram till att Alvin kräkts. Hörde honom vid 05,30, då hostade han, så säkerligen då som han kräkte också, lilla stackaren hade legat och sovit i de en stund :-(
Vi andra är inte dåliga, så jag funderar på om det kan vara en biverkning på vaccinationen i måndags, läste nämligen på nätet att illamående kan förekomma.

Iaf så blev det tvättning av sängkläder och badning av Alvin under förmiddagen.
Han har knappt äitit något, 1 flaska välling och några vindruvor på hela dagen. Ont i magen hade han också innan, skumt!
Sen har han hostat till lite någongång och då fått kväljningar och fått upp saliv.


Nu sover han och har gjort i snart 2,5 timme, vilket han absolut inte brukar. Sov dessutom 1 timme med mig i vår säng i förmiddags. Hoppas han vaknar snart, så att han kan få i sig lite mat, det behöver han säkert!

Återstår att se hur resten av dagen blir och natten för den delen, hoppas bara han inte kräker.

Vad gjorde vi i måndags och tisdags?

Kom ju på att jag inte alls berättat hur det gick i måndags och i tisdags.

I måndags var det dax för ett besök till barnmorskan för min del. Allting såg bra ut, lite lite högre blodtryck, men inte konstigt, eftersom de legat ganska högt hela gravditeten. Hjärtljuden var också ganska snabba, 172, de brukar ligga på runt 150 i vanliga fall.

Sen sa jag även att ibland känns det verkligen som att pulsen blir jättehög och jag blir helt orklös. Skumt, eftersom de oftast kommer under förmiddagen när jag tex bara går här inne eller om jag sitter och leker med Alvin. BM kollade pulsen på mig och den låg på 125, så jo visst var den hög, men sålänge jag inte mår dåligt är det inget som behövs kollas, men mår jag dåligt, så ska vi ringa in till förlossningen.

Idag är det försten precis 2 månader till beräknat, hela galet.

Det var iaf om måndagens besök hos bm.


Nu över till besöket hos bvc med Alvin. Martin tog kompledigt, tur var väl det, Alvin gillar ju nämligen inte alls bvc.

I väntrummet gick jättebra, han lekte som vanligt, men såfort bvc-sköterskan kommer och hämtar oss så blir han stel som en pinne och jätteledsen.
Hela besöket skrek han som en tok och pekade mot dörren, lilla stackaren.
Läkaren var också där, för att kolla vad han kunde, men det fanns ju ingen chans att han skulle kunna visa att han kunde bygga med klossar, visa var magen är osv. Han var ju tokrädd!
Vi fick berätta vad han kunde istället!
Både läkaren och bvc-sköterskan verkade tycka det var lite konstigt att han var så ledsen. De fårgade om han brukade vara såhär och om han var frisk annars.

Sen var det ju dax för spruta också, Alvin fick sitta i mitt knä och Martin fick hålla hans ben, då han är grymt stark. Gick iaf bra och såfort vi var klara med de, så fick Alvin på sig kläderna igen och blev nöjd när han fick gå och öppna dörren. Han vägde iaf 10 055 g och var 86,3 cm lång, inte konstigt att kläderna i 86 börjar bli korta.

Biverkningen på denna sprutan kommer efter mellan 7-14 dagar (om han får någon biverkning vill säga) och då brukar de vara ganska hög feber och kan eventullt va ledvärk och mässingliknande utslag också!

Jaja det var iaf om de 2 dagarna :-)

En sväng till Kristianstad!

Igår kom jag fram till att jag och Alvin faktiskt behövde åka en sväng inom stan, så imorse var det snabb uppstigning och påklädning innan vi åkte mot stan.

Åkte inom ett cafe och köpte lite nybakta frallor, sedan körde vi hem till mamma i Hammarslund!
Alvin busade och hade lika skoj som vanligt, där har har ju iprincip 100 % uppmärksamhet, så det är inte så konstigt att han gillar vara där!

Alvin stannade iaf kvar hos mamma medan jag körde in till stan. I stan blev det 2 amningslinnen till mig och ett sett, byxor och kortarmad body med barbapappa till lilltjejen i strl 56. Gick även inom synsam och fick mina glasögon justerade!

Väl tillbaka hos mamma sov alvin redan, utan lunch, han hade själv velat sova :-) Vi andra åt och sen sov vi också, mellan 11-13 sov Alvin och jag låg i soffan en sådär 60 minuter, så skönt!
Sen for vi hemåt igen.


Nu sover Alvin gott i sin säng och jag ska snart slå mig ner i soffan.



Bilder från helgen

Nu har jag lagt över bilderna till datorn.

På lekplatsen i lördagskväll:





Sen en härlig busbild på mina pojkar, med Alvins solhatt på Martins huvud.





Gårdagskvällen spenderade Alvin lite tid med vattenslangen. Han tyckte det var superkul och blev så väldigt arg när han inte fick leka med vattnet mer. Kan tillägga att det inte är direkt varmt vatten i slangen.

Gräsklipparen fick sig en tvätt:


Vädret dåligt igen.

Lite tråkigt att inte vakna av att solen lyser in genom fönstret, men samtidigt känns det mer okej att ta tag i allt som behövs göras här inne, vilket är bra på sitt vis.

Har tex ena soffan full med tvätt som behövs vikas, fått undantvättat väldigt mycket nu de soliga och varma dagarna. Vid nästa soldag har jag planerat att tvätta lite bebiskläder, eftersom det faktiskt inte är alls långt tid kvar. 63 dagar kvar av graviditeten.
Känns ganska sjukt, med tanke på att detta är barn nummer 2. Vi har väl sagt som så att vi vill ha 2-3 barn och tänk ifall vi bestämmer oss för att vi är nöjda sen med våra 2 barn? Då är detta sista graviditeten för mig, vilket känns lite snopet. Men blir det ett 3:dje barn någongång i framtiden, så blir det inte så tätt som det blir mellan dessa 2 barnen iaf. Vi känner att isåfall minsta ska vara 4 år eller mer innan eventuellt nr 3 kommer, så att jag hinnar plugga, skaffa jobb och så flytta dit vi verkligen vill, till ett hus.

Martin är ju väldigt sugen på hus, han vill ha sitt eget lilla hobbyrum, där han kan vara utan att barnen är på sakerna. Här måste han ju verkligen plocka undan direkt när han är klar och kan iprincip inte hålla på med sågar, limpisol och andra farliga saker när Alvin är uppe. De funkar ju liksom inte, men han får klara sig ett tag till :-)

Nu ska jag återgå till städning och tvättvikning. Alvin sitter och kollar på teletubbies, så då får man passa på.
Har även kommit fram till att jag måste försöka ta tag i att kolla så vi har alla bebissaker vi verkligen behöver, med  tanke på tiden som är kvar av denna graviditeten. Hade ju varit väldigt skönt att slippa h en massa måsten när vi är nyblivna 2-barns föräldrar. Ska se vad jag hinner med idag, Martin kommer hem lite efter 13,30, eftersom jag ska till barnorskan vid 14. Sen ska han tillbaka till jobbet igen tills 16,36, då han slutar.

Ska bli intressant att se vad mitt järnvärde ligger på. Är så trött om dagarna nämligen. Blodtrycket hoppas jag fortfarande ligger bra, men det återstår att se!

Sovningen..

Alvins sovning har blivit så mycket bättre. Ett tag sov har ju urdåligt, gnällde om nätterna, svårt att komma till ro och somna, samt att han vaknade tidigt.

Sista 2 dagarna har de varit mycket mycket bättre. På dagarna han har sovit bra.
Läggningen på kvällen har väl varit sådär, men vi har sagt att när han väl lagt sig i sin säng, så ska han inte komma upp och sitta i soffan hos oss, ja sålänge han inte skriker.
När han springer upp på kvällen, så lyfter vi upp honom i famnen, lägger honom i sängen och pratar med honom om något som han gillar, typ vad vi gjort på dagen, vad vi ska göra imorgon, att andra barn sover osv och det har faktiskt funkat bra. Gillar inte alls att gå ifrån rummet om han är ledsen, men att sitta kvar är ingen ide, då blir han bara ännu med ledsen och vill upp.
Men med detta pratade, samt att han fått lyssna lite på god natt musik har funkat riktigt bra. Inga tårar när man går ut från rummet, så skönt!
Dessutom har han sovit fram tills 07 uingefär, det är helt okm, lite skillnad mot 05,20.

Har börjat ge honom flytande omega 3 och börjar nästan tro att det är den som hjälpt lite mot de. Har läst en hel del om det på nätet nämligen och många verkar omega 3 funka på att göra nattsömnen bättre, sen är ju inte omega 3 något dåligt heller, ja förutom att de kostar lite.
105 ml 95 kr och han ska ha  5 ml per dag.

Funkar det så är det guld värt, tänkte jag skulle testa att skippa de sen när flaskan är slut och se om det påverkar sömnen eller om han själv lyckats hitta ett bra sovmönster igen!

Utslag och broby marknad

Igår fick Alvin utslag. Utslagen började redan i torsdags, då vi trodde att han stuckit sig på en tisstel på fötterna, men tyckte det var konstigt, för när vi kom in var utslagen på andra foten. Tänkte inte mer på det då.

Igår innan Alvin skulle sova lunch, såg jag små enstaka prickar på hans ben, men tänkte inte så mycket på det. Alvin sov middag och när han vaknade fick han äta vaniljglass och jordgubbar.
Ett tag efter mellanmålet ser Martin att Alvin står och kliar sig på magen.
Kollar under tröjan och hela magen är full med nässelutslag, stackaren kliade jättemycket.

Han fick stå i duschen ett bra tag, fick tavegyl samt blev insmörjd med kortison, sedan försvann de ganska fort.
Ingen aning om var de kom ifrån, eller vad han regarade på. Jordgubbarna funderade jag på om det kunna vara, men han hade ju lite utslag innan han åt jordgubbarna. Gräs funderade vi också på, men idag har han inte reagerat så, jo en liten prick har jag sett på hans ben, men inget annat.


Idag har vi iaf varit på broby marknad tillsammans med Alvins farmor, hennes sambon och så Alvins faster.
Jag gillar marknader, så det var mysigt, Alvin var dock lite rastlös och trött, tills han fick en svampbob ballong. Sen somnade han gott i vagnen, med ballongen i handen, sötnosen!
Efteråt åkte vi hit och åt kycklingsallad och pratade lite.
När de åkt hem sov Alvin en liten stund till.

Nu ikväll, efter att Alvin ätit mat, var vi en sväng på lekplatsen. Alvin grävde, gungade och åkte rutchkana, mycket kul. Tog lite bilder också, men har inte lagt in dem på datorn ännu.




Underbart väder!

Helt underbart väder har de varit idag, även om det blåst lite.

I förmiddags var jag och Alvin själva en stund medan Martin var iväg i knsilinge och hämtade lite saker till mig. Alvin var på hyffsat humör och efter lunch somnade han som en stock och sov i 2,5 timme, så det märks ju på honom att han inte är helt 100.

Medan Alvin sov passade jag på att börja slipa på en tripp trapp stol vi fått. De som haft den innan har målat den svart utan att slipa, så färgen har släppt på sina ställen. Tanken är att jag ska slipa såmycket jag bara orkar, så att den blir så fin som möjligt och sedan ska vi måla den svart igen.

När Alvin vaknade verkade han väldigt glad och pigg (fast inte så konstigt, med tanke på att han sov 1 timme längre än vad han brukar). Vi gick ut och Alvin körde lite med sin gräsklippare.
Nu i eftermiddag/kväll har han verkat hyfsat bra, tempen ligger på 37,6, så högre än vanligt men inte feber, så nu hoppas vi på att förkylningen är påväg bort.

Bilder på Alvin idag:


En halvkrasslig Alvin.
e

Sjukling.

Alvin har fått lite lite feber och hans näsa rinner som skjutton!

Igårkväll var den värsta kvällen på länge. Vi gjorde maten klar lagom till Alvin skulle sova, men icke, han ville sitta uppe i soffan och visst så långt var det bra! Provade att lägga honom några gånger, men han ville bara upp igen. Kände att det inte var någon ide att börja bråka med honom, nu när han är så förkyld också, så han fick sitta hos oss i soffan och vi fick turas om att äta!

Sen skrek han från och till mellan 20-22, så övertrött var han, men vägrade sova, även om han provade hos oss i vår säng. Så synd om honom, han var så frustrerad och trött. Blev så arg på Martin när han gick runt med honom, så Martin har ett fint bett på axeln...


Idag skulle pojkarna egentligen åka till hässleholm ju, men tyvärr blev det inget av. Inte när Alvin är så som han är! Synd, för jag såg fram emot att få undan lite här hemma och bara vara själv hemma och Alvin hade nog tyckte att det var kul att träffa farmor och Alexandra!


Nu ska jag se till att få undan lite tvätt, när man kan hänga ut och det torkar så fort!

Bilder på Alvins rum

Här kommer bilderna på Alvins rum.





Och så till sist en bild på Alvin i hans nya stol som vi också köpte på ikea:


Första natten i sängen gick jättebra, han trillade inte ur eller något, men rörde sig nog inte såmycket heller. Inatt däremot så trillade han ur sängen, men landade mjukt, eftersom vi har lagt spjälsängsmadrassen nedanför. Jag hörde när han trillade ner, eftersom han gnällde till och när jag kom in där, så låg han på madrassen på golvet och sov, slog sig alltså inte. Resten av natten sov han uppe i sin säng.

Idag är han dock förkyld och snorig, men pigg. Hoppas han inte får feber eller något, för isåfall blir det inget av hässleholm för Martin och Alvin imorgon! Jag ser ju faktiskt fram emot att vara lite själv och kanske städa lite på sånna ställen som man aldrig hinner annars. Tänkte även att jag skulle börja sandpappra tripp trapp stolen, som vi sedan ska måla!

Nu ska jag städa lite, innan vi ska åka mot stan och serva bilen!

Ikea...

Igår var Martin äntligen ledig från jobbet och hela resten av veckan, vilket är helt underbart! Förra veckan träffades vi inte mycket kändes det som.


Igår imorse var det tandläkarbesök för Martins del, så Alvin och jag åkte med in till stan och blev avsläppta hos mamma, sen körde Martin. När Martin var tillbaka vid lite över 8, åt vi frukost och sedan gjorde vi oss klara för att åka mot ikea i Älmhult.
Alvin var hos mamma undertiden och som vanligt hade det gått jättebra och han struntade totalt i att vi åkte.

Lite folk på ikea, vilket var så skönt! Fick tag på de vi hade planerat att köpa, så det var superbra.
Blev en säng till Alvin:

Med massa tillbehör, som madrass, bäddmadrass, drag på lakan, täcke och kudde.
Sen fick han även en barnfotölj att ha framför tv:n, tror det blir superbra.

Sen blev det såklart en massa andra småsaker också, men främst var de sakerna till lilleman, så att lillasyster kan få ta över hans spjälsäng, täcke och sådär.


Efter ikea åkte vi direkt hem för att montera sängen och fixa allting sådant innan vi hämtade Alvin. Skönt att kunna hjälpas åt och slippa ta bort Alvin från alla småskruvar.
Stödbärdan till sängen fattades konstigt nog, så den ska ikea skicka hem till oss, tur att det är samma ståbräda som vi hade till spjälsängen, så den använder vi nu sålänge!
Sängen blev bra på Alvins rum, men lite trångt på bredden såklart, den är ju lite bredare än spjälsängen.

När vi var klara körde vi tillbaka till stan, för att äta lite kvällsmat hos mamma, handla och sen köra hemåt igen. Innan vi var hemma var klockan 20 eller något sånt, så det blev en lång dag, men skönt att ha allting fixat!
Tänkte jag skulle ta en bild sen på rummet, hur det blev, men det får vänta tills där är städat och Alvin vaknat!

Alvins nattsömn är kass. Natten mellan söndag-måndag sov han mellan 21,30-05,30 ungefär, eftersom vi var iväg på kvällen. Natten tills idag sov han 20,30-05, vid 05 var han ledsen och gnällde, Martin gick upp och stoppade om honom och han lyckades somna. Gnällde lite vid 05,30, då han kom in till oss. Efter lite välling somnade han och sov till 05,50. Dessutom nös jag som skjutton inatt och kunde inte sova, inte Martin heller för den delen, eftersom jag nös.
Var uppe tills kl 8, sen var min underbara älskling uppe med världens finast son och lät mig sova 1 timme, välbehövligt!
Imorgon tänkte jag vara lite snäll och låta Martin sova!



Idag har vi inte gjort ett dugg. Martin fixat lite med sitt vin och jag har busat med Alvin. Hade egentligen tänkt städa och började på Alvins rum, men sen har jag inte kommit längre!
Just nu sover Alvin och Martin är och hjälper sin pappa med jobb, så jag hamnade här! När Alvin vaknar är det dax för mellanmål, sen måste jag ta tag i lite städning känner jag!

Imorgon ska vi mot stan igen, ska lämna bilen på service och sen även hämta mammas bil. På torsdag ska Martin och Alvin till Alvins farmor i hässleholm, där även kusin Alexandra och hennes mamma är. Jag stannar hemma, så kan de stanna sålänge de vill, jag tål ju inte katterna där! Kommer kännas väldigt konstigt att vara hemma helt själv, kom fram till att jag aldrig varit de sedan Alvin föddes. Visst har jag varit iväg själv, typ ullared, stan osv, men aldrig hemma. Kommer garanterat kännas tomt, men bra för både mig, Alvin och inte främst Martin, kan inte vara helt fel för honom att klara allt själv en dag :-) hehe.

Sen på lördag är det marknad i broby, så då hoppas vi på finfint väder! Ja, det är iprincip så våran vecka ser ut! Nästa vecka jobbar Martin i sibbhult igen och sedan en ledig vecka igen efter de!

RSS 2.0