Fredag

Idag har jag fått en himla energi. Det beror nog på att jag fick ta igen massa sömn inatt!
Igår natt var den värsta natten någonsin, tror jag sov sådär 2 timmar totalt och Martin sov kanske 3 timmar. Helt slut var jag igår! Alice hon stökade och skrek hela natten, sov max 30 minuter på en gång. Hon hade nog jätteont i halsen stackaren.
Inatt var dock en bästa natten sedan Alice föddes, så oj vad de kan vända fort! Hon sov mellan 18,30-07,00 ungefär, utan ett knyst och ingen mat på denna tiden heller. Martin och jag somnade vid 20,30, så vi har verkligen fått sova! Alvin sov i sin säng, så gott hela natten han också, underbart!
Just nu är Alvin på dagis, där skulle de fira barnen som fyllt år under november, så Alvin är nog glad när jag hämtar honom! Alice och jag har städat och hållt på, så nu är övervåningen julstädad, så skönt!
När Martin kommer hem från jobbet, så ska jag ta med mina stora kille till stan, vi ska hämta ut paketet med barnens julkläder på lindex, köpa ullstrumpor till Alvin på polarn och pyret, sen ska vi även hitta lite nya ljusstakar och julgardiner tror jag allt! Även biltema och köpa lite förlängningskablar till alla ljusstakar. Mysigt!

Grattis min älskade gosse.

Idag, 10,11 i förmiddags blev Alvin 3 år :-) Grattis min stora gosse!

Obduktion morfar

Idag fick mamma ett samtal från läkaren som hade hand om morfar och fick då reda på varför han egentligen dog.
Sedan han för ett antal år sedan blev operarad för cancer i tarmen (och fick både stomi och kateter), så har blodkropparna inte varit bra, har för mig att de var förlite eller förmycket av några blodkroppar, men de visste inte riktigt varför.
Nu fick vi reda på varför.. Morfar dog av leukemi och de såg inte alls något annat än detta på obduktionen! De hade tagit prov för detta tidigare, men tydligen har de då varit så låga nivåer att man inte visste vad de berodde på. Han hade tydligen haft svamp i gallgångarna (detta är en "biverkning" av leukemi) och det var säkerligen pga leukemin som han hade så ont i magen och även i höfterna.
Läkaren hade sagt att leukemin slog till och blev en akut leukemi under den veckan han blev inlagd på sjukhuset, det var en galopperande leukemi enligt läkaren.
Det var nog väldigt tur att han aldrig fick reda på att han hade leukemi, han var ganska nervös av sig och hade säkert mått urdåligt om han fått reda på detta och behövt åka in och ut från sjukhuset. Dessutom, hade han kanske haft fruktansvärda smärtor istället, men kanske levt lite längre, om de nu hittat de i "tid så att säga. Vem vet?
Jag måste erkänna att det kändes väldigt väldigt lustigt att fylla år i söndags, utan att få ett samtal med grattis ifrån morfar och de kommer säkert kännas ännu konstigare på Alvins kalas på lördag, utan morfar, med ara mormor där. Men de ska bli riktigt kul att fira Alvin och se hans reakationer :-)

En helg i Sölvesborg

I helgen som gick var vi i mammas och pappas stuga nere i Sölvesborg.
Ville komma bort från alla måsten, så när Alvin slutade dagis vid 11,15, så hämtade vi honom och körde mot Sölvesborg!
Hade en supermysig helg helt enkelt. På fredagen lagade vi mat, handlade och var ute en stund i de sköna men gråa vädret. På lördagen skulle vi gå ut i skogen tänkte vi, de hela slutade med att vi gick ner till Valje och tillbaka igen, en runda på 2,5 timme tror jag det blev, superskönt! Barnen sprang lite själv också där de inte var några bilar!
Kom fram till att det blev ungefär 8 km vi gick, bra motion var det iallafall :-)
Sen kom mamma och pappa ner på lördagskvällen!
Vår kamera börjar bli lite väl dålig, jag som trodde jag tog många fina bilder som skulle gå och framkalla.. Ja någon fin bild blev det, men de flesta var lite suddiga, för att barnen rört på sig, eller så var det dimmigt. Vi önskar oss iallafall bara pengar i julklapp/födelsedag. Kanske inte jättekul att ge, men desto roligare att kunna köpa en ny kamera till oss, tror verkligen jag/vi kommer ångra senare ifall vi bara har suddiga bilder på barnen.
Här kommer iallafall bilder:
Alice var duktigt blöt om fötterna efter vattenpölsbadet ;-)

RSS 2.0