Onsdag...

Veckorna går fort framåt och Alvin är snart 1 år... Undra vart tiden tar vägen. Känns inte alls som jag varit hemma så länge.


Martin jobbar ju kväll denna veckan, så jag och Alvin har bara busat hela eftermiddagen. Det är riktigt ruggigt väder ute nu, så kyligt och vindarna är så isande kalla... Alvin är fortfarande väldigt gnällig, så för att avleda det lite var en sväng på lekplatsen, fick klä på oss med tjocka kläder, Alvin fick ha sitt fleecefodrade regnställ, vilket var helt perfekt, skulle dock behövt ha fuskpolon på honom, eftersom det blåse ner i halsen.

Ledsna Alvin sitter i vagnen.


Han blev på lite bättre humör när han fick komma ner från vagnen och leka på lekplatsen, men var fortfarande inte sitt vanliga jag. Tänderna gör nog väldigt ont på honom.





Sen när vi kom in försökte jag få i Alvin lite gröt men nej han ville inte alls utan bara skrek, blev ett varmt och skönt bad istället med badskum, vilket han tyckte vr lite äckligt att ta på :-)
Provade igen med gröt efter badet, men de ville inte Alvin, så vi får väl räkna med att han vaknar inatt och är hungrig.
Tog febern på honom när vi bytte till pyjamas och den låg på 37,7, alltså lite högre än vanligt, säkert tänderna, så han fick en alvedon och sen ner i sängen och sedan dess har han inte sagt ett ljud. De senaste nätterna har han vaknat och skrikt säkert 5 gånger innan klockan är 22 och idag inte en gång, skönt för honom att han förmodligen inte har ont.

Nu har jag lite mer än 1 timme tills Martin kommer hem och jag har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på, tråkigt nog.



Mjölkintroduktion...

Var ju hos läkare förra måndagen och fick då göra pricktest som jag skrivit om innan. Har kommit en bit på vägen nu när det gäller mjölken...

Så just nu ser Alvins matdag ut ungefär såhär:
06.00 200 ml mjölkfri ersättning + ca 40 ml 6-månaders välling (han dricker inte upp allt, men kanske 200 ml ungefär)
09.00 1 macka med mjukost eller leverpastej skuren i bitar + 3/4 portion mjölkfri gröt med lite fruktpure och vatten
12.00 1 mjölkfri burkmat (oftast 8-månaders) med en klick vanligt smör + fruktpure och vatten
15.00
1 mjölkfri burkmat (oftast 8-månaders) med en klick vanligt smör + fruktpure och vatten
18.00 1 portion mjölkfri gröt med fruktpure och vatten

Har inte bestämt riktigt vad vi ska gå vidare med nu, börja med burkmat med mjölk i eller börja blanda mjölkfria gröten med vanlig gröt eller öka på mängden välling och minska på mängden ersättning?


Han har inte haft några prickar alls på magen sedan förra onsdagen tror jag det var. Några små röda prickar har han haft i ansiktet, men inget ovanligt precis.

Helgen som gick...


Lördagen spenderade vi i hammarslund, för att fira Tommy som fyllt år. Här är lite bilder från dagen:

Alvin fullkomligt älskar allt med hjul på. Se bara här, dockvagnshjulen var superroliga!


Monica, jag och Alvin






Sen söndagen var vi hos Alvins farmor i hässleholm. Grabbarna skulle ut på sjön och fiska, så vi andra passade på att åka till Hovdalaslott där det var skördemarknad.

Alvin med sin faster Malle.


Alvin och jag


Alvins mormor, Alvins faster och Alvins farmor och så såklart Alvin i vagnen.


De klippte gräset med häst...


och Alvin tyckte de var väldigt intressant. Satt verkligen och stirrade :-)





Kallt

Imorse när Martin var uppe vid 06 och gjorde mat till Alvin så var det -4 grader ute, väldigt kallt alltså!
Som tur är skiner solen nu och inte alls så kallt :-)


Martin jobbar eftermiddag hela veckan, så vid lite efter 13 åker han iväg. Rätt skönt att vara 2 på morgonen, även om Alvin var rätt jobbig i gårkväll. Var så ledsen, har förmodligen väldigt ont i munnen just nu. Tycker det spricker igenom tänder hela tiden på honom. Stackaren!


Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Tror det blir en sväng till lekplatsen efter lunch, Alvin älskar vara ute har vi märkt!


Nej kom just på att jag inte skrivit vad vi gjort i bloggen på ett tag, iaf inte lagt upp några bilder. Ska se om jag kan gräva fram lite bilder från helgen, då vi först var hos mina gamla grannar och på söndagen hos Alvins farmor.

Alvin arg



Här har ni ett filmklipp som Alvins pappa filmat. Alvin är helt galen i sin pappas ratt, som nu står i klädkammaren. Såklart har Alvin fått syn på att den står där och blir jätte arg när man stänger dörren...

Tävling

Är med och tävlar om en åkpåse hos piri piri.
Här hittar ni tävlingen: http://piri--piri.blogspot.com/2009/09/tavling-firar-500-besokare-d.html


Helg..

Fullt upp hela helgen!

I fredags tills i lördags sov vi hos mamma o pappa. Var inne i stan en sväng på lördagen och sedan rensade jag och pappa vinden hos dem. på kvällen var vi inne hos grannarna och åt god tacos.

Idag vid 13 ska vi vara hos Alvins farmor och innan dess har jag en del att göra. Bla plantera blommor, duscha, plocka undan lite och packa ner vad vi behöver ha med oss...

Mina älsklingar!


Jag är så glad att jag har er två i mitt liv! Ni förgyller mina dagar med glädje!
Älskar er mest av allt på hela jorden! Puss puss

Onsdag

Så dåliga ni är på att lämna kommentarer måste jag säga, skulle bli glad om ni lämnade någon kommentar ibland. Hade varit kul att veta vilka som läser :-)


Hela förmiddagen idag har vi varit hos Martins farmor och städat garaget, efter att Martin skitat ner där med sina häögtalare). Fint blev det, men jag och Alvin hjälpte inte till direkt utan när de använder förtunning så gick vi en sväng i de regniga vädret.
Tog inte några bilder, men det får ni stå ut med.

Under eftermiddagen sov jag samtidigt som Alvin, medan Martin var iväg i knislinge och håller på att få ihop högtalarna. Vaknade när Alvin vaknade och jag var så trött, men det var bara att gå upp med pojken :-)
Sen kom Martin inte så långt tid efter.


Just nu sover Alvin och Martin är i knslinge och fixar med högtalarna, så nu är de nog snart klara. Jag ska snart sätta mig framför tv:n med ett glas Cola och titta på Idol. Så kul. Efter de blir det kändisjungeln. Inte superkul, men har tittat på det från början så man vill gärna se vem som vinner allt!

Puss och Kram

Kristianstad

Igår var vi i kristianstad hela dagen.

Frukost hos mamma med frallor och Alvin fick sin gröt.
Efter frukosten blev det lite stressigt till sjukhuset, eftersom vi hade tid vid 9,45, men i tid kom vi utan problem.

Kom in och frick prata med en jätte bra läkare, som frågade lite om Alvin och så kollade där han hade eksemen innan. Hon tyckte han såg jätte fin ut i huden :-)
Sen bersättade vi våra misstankar om att vi inte själva trodde det var mjölken, utan eventuellt färsk banan. Färsk banan var tydligen inget som vi kunde testa så, utan de får vi testa själva hemma istället.
Men vi fick göra ett pricktest för mjölken. Alvin var så duktig. Satt bara hur stilla som heslt i mitt knä och kollade nyfiket på vad de gjorde med hans arm. Inte alls ledsen var han. Väntade i 12 minuter sen läste de av testet.

Testet visade inte alls något på mjölken så nu har vi börjat så smått med att återinföra mjölkprotein i maten igen, vilket ska bli intressant.
Sen frågade vi även vad läkaren tyckte om hans vikt. Bvc tyckte ju att han gått upp rätt mycket förlite och att hans kurva börjar plana ut, men det var inte alls konstigt tydligen, just pga av att han rör sig så mycket som han gör nu.


Resten av dagen spenaderade vi lite överallt i kristianstad. Alvin var kvar hos sin mormor undertiden.
Var på biltema och köpte lite saker till badrummet, som blev väldigt fint. Sen var jag och mamma inne i stan och köpte lite höstbloomor som jag planterade här hemma i krukor utomhus. Jättefint. Var även på maxi och handlade mat.

Idag gör vi inget speceillt. Jag och Alvin är hemma själva som vanligt. Martin är i knislinge och fixar högtalarna.

Imorgon ska vi till Martins farmor och städa hennes garage (martin har stökat ner där) och sen hjälpa till att rensa upp i hennes trädgård. Torsdag eller fredag anatar jag att Martin ska träffa en kompis.
På lördag ska vi till mina gamlar grannar och på söndag ska vi till Alvins farmor. Fullt upp hela veckan och nästa vecka börjar Martin jobba som vanligt igen.....

Emmaljunga scooter 2,0

Det efterfrågades bilder på den nya Emmaljunga scooter 2,0 2010 års modell och här kommer lite bilder i färgen silver check.

Fullt sittläge:

Mellanläget:


Liggläget:




Lördag..

Igår var det äntligen lördag, vilket betydde att Martin skulle komma hem, men inte förrän på eftermiddagen!

Jag och Alvin passade på att åka och hälsa på Alvins farmor med familj. Väldigt trevligt var det och Alvin fick leka med lite leksaker som finns där, vilket uppskattades och han lyckades vara vaken från 0730 till ungefär 1230, vilket aldrig brukar hända. Brukar nästan alltid bli en lur på förmiddagen. Sen finns det även 2 katter som Alvin skrattade åt :-)

Alvin fick även ett paket som innehöll en fin keps som förmodligen passar till våren :-)



Efter vi ätit lite lunch somnade alvin i vagnen och vi gick en sväng. Åkte hem sen när vi kom tillbaka, men en härlig dag blev det.

När vi väl kom hem så dröjde det inte jätte länge tills Martin kom, så nu blir veckorna som vanligt fram till 16 november. SÅÅÅÅ skönt, även om det gått bra att vara själv!

Älmhult Ikea

Idag har jag haft en helt underbar dag tillsammans med Alvin, Emelie och lilla Tindra. Körde till ikea imorse och gick där med emelie en stund, sen var ju båda barnen hungriga, så det blev en rätt lång paus i restaurangen där, vilket Alvin uppskattade, då han kunde krypa lite.


Efter båda ungarna ätit, så somnade de i sina vagnar och vi kunde äta i lugn och ro, det är sällan :-)



Efter Alvin och Tinra hade vaknat körde vi hem till Emelies mamma, som bor i Älmhult. Där fick vi fika och annat gott!


Alvin tyckte krukorna är markhöjd var väldigt intressanta och blev så arg när han inte fick stå där (det var hjul på krukorna).

Tindra med sin mormor

Jag och min lilla pojk

Zeppy (hunden( Tindra, Emelie, Alvin och jag hos Emelies mamma i älmhult.

Sen vi kom hem har ni inte gjort jätte mycket. Bara busat en massa. Imorgon kommer Martin hem, men först under dagen så ska vi köra till Alvins farmor i Hässleholm :-) Sen kör vi hem så att vi är hemma när Martin kommer hem. Äntligen kommer Martin hem, ska bli så mysigt. Längtar verkligen just nu.


Torsdag eftermiddag..

Vid lite efter 3 hämtade jag Alvins faster i Knislinge, sen körde vi hem till oss. Malle lekte med Alvin, så då passade jag på att städa lite här hemma, skönt att ha det gjort utan att Alvin kryper efter mig..

Sen lagade vi mat och busade lite till med Alvin.

Här har ni ett videoklipp på Alvin när han står och busar:



Malle matar Alvin medan jag gör maten:




TACK för all hjälp idag Marlene :-) Du är underbar!!!!




Torsdag förmiddag

Idag har jag och Alvin haft en väldigt skön dag hemma och Alvin har varit på sitt underbara humör som jag bara älskar!
Var inne under förmiddagen och busade och lite innan lunch gick vi ut en sväng i trädgården. Så svårt vad man skulle ta på Alvin, men det fick bli tunna kläder under och så fleecefodrat regnställ och det blev nog helt perfekt. Var på framsidan och nu när han lärt sig krypa så kunde han krypa i regnkläderna. Hittade såklart rabatten framme vid vägen och satt där och grävde, men fick ha nappen i munnen, annars hade inte jorden fått vara kvar där den ska vara.... Det var tydligen skoj, för han blev fruktansvärt sur när vi skulle gå in igen.





Två filmer från förmiddagens utelek :-)



Lugn dag.

Idag hade jag verkligen ställt in mig på att få gå upp vid 0530 när Alvin vaknade för mat, men min älskade lilla unge somnade om och väckte mig vid 7 istället. Underbart!

Sen verkar han inte alls lika krävande nu som han var igår. Just nu är han nämligen på sitt rum och leker. Har dragit ut alla böckerna ur sin hylla och tittar i dem.

Böcker är något Alvin nog skulle uppskatta i födelsedagspresent och även lite leksaker. Gärna något som låter! Sen behövs ju alltid kläder, så presentkort på lindex, hm och polarn o pyret är också uppskattat :-) Allt är såklart uppskattat, men gärna inte några stora saker, då hade man behövt hus! haha

Nej nu ska jag busa! Men ha det gott!

Onsdag.

Idag har jag varit så trött, helt sjukt vad trött jag varit och Alvin var inte på sitt bästa humör. Skulle vara på mig hela tiden och gick jag 2 meter från honom så har han blivit jätte ledsen, sen har han inte sovit mer än 1 timme på hela dagen, så jag har inte kunnat sova när han sovit.

Vid 1840 somnade han i sin säng, så trött var han, så jag får väl se fram emot en tidig morgon imorgon.. Hoppas bara jag är piggare än idag och Alvin är på sitt härliga humör :-)
Är han på dåligt humör imorgon så struntar jag i undanplockandet medan han sover, för då tänker jag minsann sova med honom, annars orkar jag inte.

Skulle egentligen till Jenny idag, men jag orkade inte och hon hade huvudvärk, så det tajmade vi rätt bra ändå :-)

Imorgon blir det också en heldag hemma, men på fredag kör jag och Alvin till älmhult och går på ikea med Emelie och Tindra!

Tisdagen i hammarslund.

Igår jag tid på bvc för vägning, mätning och läkarbesök för Alvin.
Måttligt förvirrad var jag och hade satt Alvin i bilen och var påväg att köra vid 0930, men kom på att tiden inte alls var 9,45, som jag hade tänkt hela morgonen, utan 10 istället. Körde ändå iväg och postade lite först och sen blev det väntan i väntrummet, som Alvin inte alls tyckte var skoj. De har tagit bort alla leksaker och tidningar pga smittspridning.

Alvin satt och gnällde rätt mycket i mitt knä och verkade inte alls vara glad att vi var på bvc och det blev ju inte bättre när vi väl kom i i bvc rummet. Han var så ledsen och ännu värre blev det såklart när kläderna skulle tas av, det gillar han inte i vanliga fall heller. Han hade gått upp från 7700 till 8460 g på 2 månader och 1 vecka, vilket inte var mycket tydligen, så hans kurva hade börjat plana ut. Så de började prata om vi hade glutenallergi i släkten, men nej de har vi inte. Jag själv tror helt enkelt det är så att han rör sig så himla mycket nu, både kryper och ställer sig mot alls så han gör helt enkelt av med mycket energi. Men vi skulle höra vad läkarna säger om vikten på måndag när vi ska till sjukhuset. 76,5 cm lång var han iaf, så växer mycket på längden gör han och det märks.

Sen var det "test" för att se vad han kunde, fast de var ju inte de enklaste när han var så ledsen. Kändes nästan som att läkaren tyckte det var lite konstigt att han var så, men det är ju inte kontsigt, han är ju en aningen blyg i vanliga fall, och det brukar funka bra om man är förskitig, men de funkade ju inte, eftersom man inte har all tid i världen på sig på bvc. Han fick iaf klossar som han slog mot varandra och så skulle de se om han kunde ta med pincetgreppet och de kunde han även om det var svårt att få honom ta sakerna :-)
Sen frågade hon lite om han förstod vissa ord och ja det gör han, Nej, mamma, pappa, boll (började han titta efter nyss), lampa, det är de jag kommer på nu. Sen frågade de om vinkning och om han klappar.


Efter BVC så körde jag och Alvin direkt till Hammarslund, där mamma, och min mormor och morfar var. Tålamod tålamod med speceillt mormor. De har ju sin egen syn på hur barn ska uppfostras kan man ju säga...
När vi kom, så var Alvin så trött och såklart skulle de ju ta bort nappen från honom, för sånt ska man ju inte ha enligt dem. Fine, han var ju inte ledsen när dem tog bort den och då behöver han ju inte ha den heller iof.

Sen fikade jag lite (de andra hade redan fikat), nybakta frallor, det är mums! Bestämde oss för att köra in en sväng till stan, men innan dess så fick Alvin äta lite mat. Mormor ville hjälpa till, men jag tyckte hon kunde vänta tills vi kom hem och han skulle äta igen vid 15 och ja det gick hon ju med på. Alvin åt väl inte jättebra, så mormor skulle försöka få honom att öppna munnen genom att leka med honom, så hon började klappa händerna och Alvin också då såklart. Inte de lättaste att mata en klappande Alvin, så jag bad henne sluta, men tror ni hon gjorde de? Nä då.


Mormor och Alvin.



Vi åkte iaf in till stan och kollade lite. Hade rabatt på kappahl och polarn och pyret, men hittade inget på kappahl, så vi gick vidare till Polarna och pyret och där hade de fått in superfina kläder. Randigt, som jag gillar. 10 % på hela köpet + 15 % på den dyraste varan och sen 113 kr i bonuspoäng, så istället för att betala 370 kr som det skulle kostat så gav jag 190 kr tror jag det blev, inte helt fel!


Alvin i sin nya body och nya byxor :-)

Efter stan åkte vi hem och åt lunch, sen lunch vid 15 blev det. Alvin skulle också ha lite mat när vi åt, så jag frågade mormor om han ville mata honom nu, men nä det ville hon ju såklart inte denna gången.
Satt i uterummet och åt och eftersom varken mamma, mormor eller morfar är så speciellt varma av sig, så var det öppet lite på ena sidan. Kan ni gissa hur varma jag och Alvin var?
Tag av Alvin alla kläder uton blöjan och så var jag tydligen en dålig mamma, som inte ville Alvin det bästa. Ja vad säger man mer än suck? Då var jag SÅÅÅ väldigt nära att bara packa ihop sakerna och köra hem igen... Men jag stannade och vi gick ut en runda i de sköna vädret.


Mamma och Alvin.


Min kära bror kom även hem under eftermiddagen!


Vid 17 kom pappa hem från jobbet tack och lov, då säger de inte alls vad de tycker utan är tysta, så från 17 var jag nöjd! :-) Vid 18 körde de hem och jag och pappa körde till Maxi och handlade medan Alvin var hos mamma. När vi kom tillbaks så packade jag ihop sakerna och vi körde hem. Så skönt att komma hem, även om det varit ännu bättre ifall den stora älsklingen var hemma!

Så såg vår dag ut igår!

Tävling



Är med om tävlar om ett sminkpaket från: http://iamias.se/

Här hittar ni tävlingen: http://millahoman.blogg.se/2009/september/tavling-smink-1.html



Dazzle Dust - Candy
Ett löst,mycket skimmrande pulver
för att förbättra dina ögon,kinder eller läppar.
Varje liten burk innehåller intensivt reflekterande färg som glider på ett smidigt sätt.Full gnister och glans!
Vill du ha skarpare färg så fuktar du din borste före applisering.

Glossy Tube - Candy Pink
Ett skimrande generöst och smaksatt gloss som ger dig mjuka och blanka läppar.Glosset blir inte kladdigt.Doft och smak av godis.





BVC

Idag har vi tid på bvc 10, ska bli väldigt intressant att se hur lång och vad Alvin väger nu, var ju 2 månader sedan vi gjorde det sist, lite mer t.om. :-)

Första natten själv gick super, förra veckan var han rätt jobbig och skulle ha mat mitt på nätterna, men idag vaknade han 0545, vilket jag helt klart kan acceptera, men såklart ville han inte somna om så det var bara att gå upp, kanske bra iof, eftersom att han i vanliga fall brukar sova runt 1,5 timme med start 9 och det hade ju inte gått idag.

Nu har han somnat igen och jag måste göra mig iordning och packa. Hejsvejs

Tävling Millah


Är med och tävlar om ett armband från: http://www.calas.se/

Armband i vitt och svart.
Armband av krackelerade transparenta
och svarta glaspärlor med silverpärlor och en stjärna av äkta silver.
Längd: 15,5 cm.
Värde: 295:-


Här finner du tävlingen: http://millahoman.blogg.se/category/tavlingar.html

10 Månader idag.

Klockan 10,11 idag blir Alvin 10 månader!

Tänk vad tiden går fort, helt galet fort. Min lilla älskade pojke börjar växa upp och bli en stor kille. Även om en dag är jobbig, så glömmer man såfort man får ett underbart leende av honom! Vilken enorm kärlek man kan känna till sitt barn! Jag är så glad över att vi lyckats lösa det så bra med föräldraledigheten och kunna ha Alvin hemma tills augusti nästan år. Det är så himla härligt att tillbringa dagarna med honom, även om jag inte skulle sagt nej ifall Martin hade haft möjligheten att vara hemma och jag jobba, iaf under en period, men nu är det som det är. Martin har jobb, men jag arbetslös, då får det helt enkelt bli så att det är jag som tar hela föräldraledigeten!



Mitt älskade lilla hjärta, jag älskar dig!

och såklart älskar jag mitt stora hjärta också :-)

Själva igen!

Nu är jag och Alvin själva även denna veckan!
Martin åkte vid lite i 7, men morgonen blev väldigt konstig. Därför Martin försov sig nämligen. Vaknade precis när hans jobbarkompis stog utanför med bilen. Så det blev knappt hejdå och Alvin verkade lite förvirrad och lite ledsen, men nu är han glad igen..

Alvin ligger just nu i sin säng och håller på att somna igen. Sen kommer mamma hit snart med frallor, gott!

Nej nu ska jag se om jag inte kan göra lite nytta här hemma medan gossen sover och mamma inte hunnit komma!



Söndag..

I förmiddags kom Alvins farmor och sambo inom här en runda :-)
Alvin sov först, men sen när han vaknade så spanade först in farmor, men sen var det full fart på honom igen, sitt vanliga... Ingen blyghet där inte!
Blev lite fika också och även lite planer om hur vi eventuellt gör i jul.
En väldigt trevlig förmiddag blev det!


Alvin leker med fisken!


Alvin med farmor


Sen resten av dagen har vi inte gjort så mycket. Jag har försökt få undan lite tvätt och Martin har packat, eftersom det är dax för 1 vecka till i södertälje. Åker imorgon och är hemma på lördag eftermiddag. Jag och Alvin har förhoppningsvis fullt upp även denna veckan skulle jag tro, även om det är lite tråkigt när han är iväg.

Måndag: Mamma kommer eventuellt, annars funderar jag på att köra till älmhult och gå på ikea.
Tisdag: Vägning, mätning och läkarbesök på BVC och sen kommer eventuellt min mormor och morfar till mamma o pappa, så då åker vi dit efteråt.
Onsdag: Blir nog en tur till Jenny och Moa för lite bus.
Torsdag-Fredag: Vet jag inte vad som vi ska hitta på.
Lördag: Kör vi och hälsar på Alvins farmor i hässleholm.









Nu ska jag mysa med mina 2 älsklingar! Älskar er så otroligt mycket! PUSS på er!

Lördag

Igår rensade jag ut försmå kläder i Alvins garderob och Martin var inte hemma så Alvin var också och hjälpte till, dock inte med kläderna som tur var :-)
Tyckte det inte var alls länge sedan jag rensade där sist, men ändå fick jag en hel hög med kläder som var försmå.

Alvin "städade" sin hylla undertiden :-)


Garderoben blev bra iaf!


Efter lite städande och undanplockning blev Alvins rum fint igen, men sen var det bara att fortsätta med resten av lägenheten!

Så vår lördag tillbringade jag med att i princip bara städa, men skönt att få det rent och fint igen!
Kvällen spenderade jag och Martin i soffan med vars en cider, hemmagjord pizza och så kändisjungeln på tv, så mysigt! Känns verkligen som att de spelar in kändisdjungeln i en studio, även om de säger att de inte gör de. Nä de är säkert i Malaysia men, programmet  är helt okej program ändå tycker jag!

Städdag..

Idag har städning stått på schemat, även om det inte blivit så mycket gjort ännu.
Har däremot varit en runda i broby.

Nu är det helg och snart åker Martin iväg ytterliggare en vecka, tråkigt nog. Men de gick så bra sist, så det gör de förhoppningsvis denna gången också tror jag. Lite jobbigt just när han åker iväg, men sen funkar de :-) Har ju en del att hitta på även den kommande veckan.

Ska till bvc på tisdag, till Jenny på onsdag eftermiddag och sen förhoppningsvis vara i stan någon natt.
Ska bli oroligt spännande att se hur stor Alvin blivit.

Tävling





Nu har ni alla chansen att vara med och tävla
om valfri tröja + byxa från det nya
svenska märket suddi, som ni hittar här: http://suddi.se/..!!!
Tävla här ni också:
http://www.muppsan.com/2009/08/vinn-klader-fran-nya-market-suddi.html


Superfina kläder i härliga färger!

Gekås Ullared

Igår körde jag och mamma härifrån vid 0540 ungefär och var framme på gekås vid 08 ungefär. Väldigt lite folk, så skönt, inga problem att komma fram :-) Var hemma igen vid kanske 1930, så det blev verkligen en heldag. Nu har jag packat upp allt och tagit kort på vad jag köpt. Har dock inte tagit några bilder på hygienartiklar, påsar och sånt :-)


DAM: Vantar 14,95, Handske stickad 24,95, strumpor 16,95, hippsters 2-pack 24,95-29,95, hippsters 3-pack 49,95.


Vinterjacka och termobyxor 86 299 kr.


Toppar 69,95 kr/styck


Damhood 129 kr/styck


Traktor med släp 118 kr, fingerfärg 5pack 19,95, telefon 49,95

Garage 149 kr, zig-zag 99 kr, up & down 79,95 kr.


Pyjamas 49,95 kr/styck


Pyjamas 2-del 49,95 kr/styck


Byxor storlek 86. Svarta och grå joggingbyxor 29,95 kr/styck, jeans 89,95, Velourbyxor blå och svarta 34,95 kr/styck.


Överdelar storlek 80. Body 29,95 kr/styck, kofta 39,95 kr.


Överdelar storlek 86. Bodys 29,95 kr/styck, kofta 39,95 kr.


Storlek 80. 3-dels sett 139 kr, velourbyxor 34,95 kr, jeans 79,95 kr.

Fleeceunderställ 74/80 49,95, fuskpolo randig 19,95, fuskpolo fleece 19,95, mössa med toffsar 24,95.


Fleecefodrat regnställ 74/80 169 kr, regnbyxor 59,95 kr.


Baksidan på fleecefodrade regnstället.


Overallen 86/92 299 kr, mössa 69,95, dagisvante tjock 34,95, dagisvante tunn 29,95. Bebis magisk vante 14,95.


Stumpor 1-pack 8,95-11,95, strumpor 3-pack 22,95. Ullstrumpor dam 19,95, bebisfilt 39,95 kr/styck.


DAM: Termobyxor 189 kr, fleece 99 kr.


Dam: Vinterjacka 229 kr.


Cd-skivor 45 kr, veckoplanerare 39,95 kr, gardiner 89,95, tomte 19,95, ram 13*18 14,95 kr/styck, ram 21*29 24,95 kr/styck.


Pennor 9,95 kr, burk med lock 8,95kr/styck, pocketbok 39,95, microfiberdukar 19,95, pärm 16,95 och fotopapper 14,95 kr/styck.


Matskedar 8,95, tandborstar 11,95,nappar 2-pack 48,95 kr/styck, mam ultivent flasknappar 39,95.


En bobbycar blev det också för 329 kr, dock ingen bild, eftersom min mamma ska ge honom den i julklapp.

Ja där var de säkerna jag tagit bilder på. Sen blev det såklart massa hygienartikar och annat mojs :-)
Alla leksaker utom telefonen kommer Alvin få i födelsedagspresent och julklapp av oss eller Alvins mormor och morfar.


Fredag

Idag var det meningen att vi skulle stanna hemma och bara mysa, men jag ångrade mig, så vi åkte in till mamma och pappa. Kom hem vid lite över 19. Trevligt.



Imorgon är det broby marknad, så då kommer mamma o pappa hit på förmiddagen och sen kör vi broby.



Sen imorgon eftermiddag (förhoppningsvis inte på kvällen) så kommer äntligen Martin hem! Ska bli så härligt att ha honom hemma sen i en hel vecka, innan det är dax för nästa södertäljevecka.


Nu ska jag bra plocka iordning, sen är det sängen som gäller om jag ska orka till marknaden :-)

Jag saknar dig pappa!



Jag saknar dig pappa // Alvin

Torsdag

Idag åkte jag och Alvin in tidigt till mamma och åt frukost.
Hade bestämt med Jenny vid 10 på barbacka, men både jag och Jenny tyckte det var lite onödigt att gå dit nu när svininfluensan härjar, så det blev en runda i stan :-)

Hittade ett par jätte fina byxor på tjejsidan på Lindex till Alvin i strl 86. Lite stora men funkar jättebra om man viker upp mudden nertill. Men varför hänger dessa byxor på tjejsidan kan man ju undra?
Sen tycker jag det är väldigt störigt med lindex byxor upp till 86. Alla bebisbyxor som har knutband i midjan är bara till för uttesendet, man kan alltså inte dra åt de i midjan, väldigt störigt när man har en smalis som Alvin. Men enligt vad jag såg så kan man dra åt bandet i midjan på de flesta från 86. Skumt.




Alvin just nu:


Onsdag

Idag blev det en tur till barnmorskan så att jag kunde få nya p-piller sen en sväng inom Martins farmor. Åt även där och glämde såklart kameran.

I eftermiddags hörde jenny av sig och frågade om hon och Moa fick komma och hälsa på eftersom Moas pappa skulle iväg, och självklart fick de komma!

Så från kl 17 tills nu har det blivit massa bus. Alvin somnade dock 20 i sin säng och Moa somnade i Jennys famn.
Har aldrig sett Alvin så framåt direkt när det kommit någon och hälsat på. Han var verkligen inte det minsta misstänksam, dock kröp han efter moa och skulle bita, men tror att det är tänderna som kliar. Såg väldigt kul ut, men hoppas inte att han blir ett bitbarn bara.

Här kommer lite bilder från dagen:








Så nu måste jag plocka iordning är och sen kallar sängen om jag ska orka upp med en morgonpigg liten älskling!
Tack för sällskapet idag, alltid lika trevligt!

Tävling

Är med och tävlar om ett par fina byxor från http://lindbergsyblogg.blogspot.com/


Ondag..

Idag hade jag och Alvi egentligen planerat att åka till mamma o pappa och sova där, men eftersom Mcke är förkyld så strutar vi i de.

Idag blir det istället en sväng till knslinge, först 1030 till barnmorskan för att få nya p-piller och sen efter de så blir et en tur inom Martins farmor som så gärna ville träffa Alvin :-)

Nej nu ska jag göra oss klara, så att vi kommer i tid sen! Återkommer med uppdatering senare ikväll och ska försöka ha kameran med mig och ta lite bilder

RSS 2.0