2-års kalas i Göteborg.

Barnens gullunge till kusin fyllde 2 år i fredags och självklart var det dax för kalas igår, så det blir en minitur till Göteborg för hela familjen!
Jättetrevligt kalas, bra sällskap och god mat, toppen alltså!
Sov över tills idag, tänkte att det nog blev lite jobbigt för Alice att åka så mycket bil. Bilresan både dit och hem gick hyffsat bra, även om alice egentligen inte alls gillar att åka bil numera! Alvin ville inte alls hem, han ville leka mer med Alexandra, men ibland måste man tyvärr sånt som man inte vill!

Nu när detta kalas är över, så är det dax för oss att börja fundera på nästa kalas, då vår älskade lilla plutt fyller 1 år, redan! Känns helt galet och lite smått sorligt att tiden går så fort, men samtidigt så är allt såå himla mycket lättare med henne nuförtiden, första halvåret var riktigt riktigt jobbigt faktiskt!

Vad vi ska ge henne i födelsedagspresent, vet vi fortfarande inte. Antingen en riktig dockvagn, en bobbycar och lite saker till rummet, eller en blandning av detta! Måste bestämma oss ganska fort dock, för om det blir sakertill rummet, ja då ska det beställas!
Återstår att se vad det blir till lilla damen!

Några bilder från senaste tiden:





Det var några bilder från vistelsen hemma hos min mormor och morfars koloni i mitten på förra veckan!






Började fundera på förskola nu och det är ju inte alls långt kvar tills Alvin börjar, den 15 augusti. På ett vis känns det superbra, men samtidigt inte, jag vill ju inte lämna bort honom när jag ändå är hemma, fast att jag vet att han säkert mått bra av det. Sen började jag fundera, vad behöver man? Det står nästan helt stilla, även ifall jag själv jobbat på förskola.

Ett regnställ har han, som vi aldrig använt, har iprincip bara använt skalkläderna även vid regn. Sen har han ett par överdragbyxor som jag köpte på ullared och även jacka därifrån. I stan förra veckan köpte jag ett par gummistövlar, som kan stå på dagis alltid, så slipper man ta dem fram och tillbaka. Sen är det nog inte såmycket mer jag kommer på nu. Vet ju att vissa förskolor vill att barnen har inneskor, vissa inte, så det får vi väl se när vi kommer dit!

Nu är det nog minsann läggdax, tidigt, men ack så skönt!


Bloggen i vila..

Ja har inte haft tid eller lust till bloggen på sista tiden, men nu känns det helt plöstligt som att man kommer behöva skriva av sig sina tankar och händelser!


Sölvesborg

Idag är det packning, tvättning och städning som gäller.
Imorgon åker jag och barnen till mamma och pappa i stugan.
Martin kommer ner till oss på torsdag eller fredag, så får han lite gjort här hemma.

Killebom börjar på onsdag, så då blir det markad, hoppas på fint väder! Ska köpa mina årliga strumpor där, som alltid :-P Sen hoppas jag på att det är någon karusell som Alvin kan åka, han älskar ju det..


Föresten så gick Alice massor själv igår, kom från ingenstans. Men idag vill hon inte alls gå :-P
Filmade henne också, tur var väl det annars hade nog inte Martin trott på mig!
Ska ge om jag kan lägga upp den här senare idag!

RSS 2.0