2 dagar kvar till beräknad ankomst av bebis...

Japp idag är det 2 dagar kvar, ska bli väldigt spännande att se vad det är för en liten krabat som ligger där inne och bara väntar... Jag tror inte riktigt att jag ännu fattar att vi verkligen ska bli föräldrar, inte han heller för den delen.
Känns helt galet att det är på lördag som det är tänkt att bebisen ska komma, hoppas den kommer i tid. Nu går man bara och väntar och väntar.  Nej har bebisen inte kommit på lördag så tycker jag att det är dax för vräkning.

Mitt humör blir ju inte precis bättre för varje dag som går, stackars sambo. Igår var jag jätte arg för att jag tyckte han kryddade köttfärsen fel, så snäll är jag just nu!

Har tid hos barnmorskan på måndag den 3:dje men jag hoppas verkligen att jag slipper gå på det besöket. Om jag skulle behöva gå på det så hoppas jag att mamma är ledig, så att hon kan köra mig, vet inte riktigt om jag vågar ta bilen (då har ju sambon ingen bil, så det blir lite svårt för honom att ta sig från jobbet om det skulle sätta igång).



Igår städade jag en hel del, dock är det mycket kvar, så det får jag ta idag. Skönt att inte ha massa städning man måste göra när man kommer hem från BB, även fast det är jobbigt att städa nu. Allting tar ju så mycket längre tid och man är ju inte direkt smidig. Jag får väl ha som mål att lägga upp lite bilder här på bloggen sen när det är färdig städat, för bilder vill jag inte ta innan jag städat. Nej nu ska jag slita mig härifrån och få något gjort, så får vi se.

Tråkigt höstväder.

Ny vecka och inte långt kvar till förlossningen. Nu är det bara 11 dagar kvar, men det känns som en evighet. Vi vill ju ha bebisen här nu. Sen denna eviga halsbrännan är hemsk, ska bli skönt att slippa den sen.

Både jag och sambon har känt oss lite förkylda. Haft ont i huvudet och bakom ögonen har både han och jag, så förhoppningsvis är det väl inget annat än en förkylning. Men idag känner jag mig bättre iaf.


Så himla tråkigt novemberväder, regnigt och mörkt. Måste ju ha lamporna tända för att här inte ska vara helt mörkt. Skulle varit skönt att krypa upp i soffan och titta på film, men då måste man ju ha en bra film också, vilket jag ju såklart inte har.


Nej nu ska jag sätta fart med att plocka undan i köket, sen fårvi se vad som händer.

Trodde jag skulle slippa...

Ja, jag som trodde jag skulle slippa bristningar på magen, men icke. Har fått lite överallt innan under gravidieteten, men imorse såg jag att de kommit på magen också, helt plötsligt över en natt, för igårkväll var där garanterat inga... De är bara små men eftersom jag ändå har några dagar kvar av graviditeten, så är det väl bara och vänta å se hur det ser ut sen. Men vad gör man inte för sin bebis, som jag förövrigt tycker ska titta ut nu :-) 13 dagar kvar idag.

Jag erkänner :-)

Jag är rätt dålig på att komma ihåg och skriva i bloggen, det måste jag erkänna, tur att man har vänner som påminner en :-) hehe

Igår blev den gamla bilen såld, har ju haft det lyxigt nu med 2 bilar, men eftersom det inte behövs, så fick den säljas. Känns skönt att blivit av med den iaf, eftersom det hade nog blivit litejobbigt om man skulle ha folk som kollade på bilen när man precis kommit hem från BB. Den nya bilen är super, helt underbar att köra och drar inte så farlig i bensin heller. Sen är den stor så man får plats med massa saker i den, och sen när vagnen ska med så är det bara att köra in den.

Jag är iaf i vecka 37+5 idag och imorgon är det bara 2 veckor till bf, och jag längtar. Ska bli riktigit spännande att se vad det är för en liten krabat som legat i min mage i snart 9 långa månader. Allt inför bebisens ankomst är fixat och även väskan som ska med till sjukhuset är packad, känns skönt. Dock kan man ju inte packa de sakerman använder, men i det stora hela är den packad.

Här är en bild på magen som är fotad idag:


Kom på för någon dag sedan att jag knappt har någon helbild på mig som gravid, eller jo typ 2 st där jag precis vaknat, alltså såna bilder man inte kan visa för folk haha.


Nu är det iaf fredag, det är skönt, då vet man att sambon är ledig någon dag. Han tog komp 2 timmar, för att hjälpa sin pappa med hans jobb, så han har nyss kommit hem, men hunnit iväg igen. Hade avi på posten att hämta ut, så nu ska vi ha tv i sovrummet också, hoppas man inte blir för lat då bara :-)

Sen imorgon kommer förmodligen sambons pappa hit och hjälper till att sätta upp larmet. På kvällen blir det middag hos mina gamla grannar i hammarslund, alltid trevligt.

Har även träffat super snälla mammor och en blivande mamma, på barbacka, mycket trevligt och kul att lära känna folk som har barn. Man längtar ju ännu mer efter sin egen bebis när man ser deras bebisar.


Ha det så trevligt i helgen :-)

Helgen....

Helgen har varit väldigt lugn, vi har mest tagit det lugnt.
Fått lite städat också.

Kom på att jag inte har någon helbild alls på mig med den tjocka magen, så det får väl bli och försöka fixa det imorgon, magen är förmodligen inte kvar så länge till....


Skriver mer imorgon, nu ska jag sova. God natt

Barnmorskan vecka 36+6

Idag var det dax för besök hos barnmorskan igen. Trodde nästan säkert att bebisen var fixerad, men icke. Dock hade den sjunkt en del, vilket känns. Mycket lättare att sitta framåtlutad. hehe Nu vill man ju att den ska fixera sig så att den kan få komma sen. Nästan besök hos barnmorskan är om två veckor den 23:dje.


Nu vill vi ha bebis :-D

Dagen....

Idag har jag första tagit itu med att ringa ang lönen, ska in till broby och lämna en ny lönelapp, förhoppningsvis får jag en extra utbetalning innan den 27:de.

Sen hemma idag har det inte blivit så mycket gjort, har varit grymt trött och inte känt för att göra något alls. Blev iaf lite undanplockning och sedan dammsugning.
När sambon kom hem fixade vi alla svarta lister på den gamla bilen, nu ska den bara städas och sedan säljas. Man har ju vant sig vid att ha två bilar nu, men det går säkert bra att bara ha en också. Sen nu till kvällsmat blev det vårrullar och ris.


Har nu ikväll haft en grym halsbränna, kände av det för någon vecka sedan, men det försvann och det verkar som den kommit tillbaka igen. Vi får väl se, förhoppningsvis är det inte långt kvar till bebisen tittar ut...


Imorgon ska jag först köra till fantasi och köpa frallor, sedan till mamma och äta frukost. Vid 10 på barbacka ska jag träffa mammorna från Kristianstadstråden, alltid kul att träffa lite folk. Sen massa söta bebisar också, då längtar man ju ännu mer till ens egen bebis kommer :-) Hoppas hoppas man slipper gå över tiden bara. Efter barbacka måste jag inom djuraffären och köpa fågelmat, sen köra till broby och skriva lönelappen.
Sen får vi se vad som händer, men tror nog att det blir att lägga sig i sängen och vila ett tag. Man brukar vara rätt slut i ryggen efter en dag på stan.

Lönen för Juli....

Har inte fått mitt lön för juli månad. Lämnade iof lönelappen sent, i slutet på augusti och trodde jag skulle få lönen nu i slutet på september, men icke. Rikgit störigt när man förväntat sig att få den. Ringde iaf till lönekontoret idag, där hon såg att jag inte hade fått någon utbetalning, så hon skickade vidare mig till en på västanvid som tar hand om lönen. Hon skulle kolla upp saken och se till att jag skulle få min lön. Så förhoppningsvis har jag fått den i slutet på denna månaden :-)

Men jag kan ju säga att jag inte har några större förhoppningar, men vi får väl se. Lite jobbigt att gå hemma utan någon lön, men samtidigt rätt skönt att slippa jobba nu när man känner sig som klumpigast.


Vecka 36+1

Ja tiden går framåt, nu är det inte långt kvar till vår efterlängtade bebis kommer. Dagarna går sakta framåt och nu vill man bara att tiden ska gå fort. Förhoppningsvis slipper man att gå över tiden iaf. Är i vecka 36+1 nu och känner att kroppen börjar tycka det är jobbigt. Ont i ryggen om jag sitter ner förmycket och känns som "mensvärk" ibland som sträcker sig bak i ländryggen. Mensvärken känner jag inte av varje dag, men nästan, medans ont i ländryggen kommer lite från och till under dagarna.

Känner lite att jag måste verkligen packa väskan som ska med till BB, bara bebisens kläder som nerlagda och lite av de jag ska hamed mig är framtaget. Är ju ändå en del man måste tänka på att ta med. Vill ju inte så utan kläder när man ska hem,sen vet man ju inte hur mycket man kommer använda på BB heller.

Alla saker till vår skrutt är fixat iaf och jag är fixad :-) Har hunnit med att klippa mig och tandläkaren ska jag till den 15:onde (om nu bebisen inte kommit tills dess). Spjälsängen står bäddad och basen till bilstolen sitter i den nya bilen. Tänkte att det är lika bra att ha den i bilen, så är det lätt att ta med stolen bara när man ska in, man vet ju aldrig hur fort det går, men eftersom det är första gången, har vi inga förhoppningar om att det ska gå så speciellt fort.

Här har vi en bild på magen i vecka 35+4


Och sen här har vi en bild i vecka 10.


Lite skillnad på 26 veckor om man säger så :-)




Måndag och fint väder

Vaknade tidigt i morse, redan vid 5 och mådde jätte illa, kunde dock somna om fort. Vaknade som hastigast när sambon åkte till jobbet och somnade sedan om och sov till klockan ringde kl 8.00. Jag hade nog helt klart kunnat sova 2 timmar till iaf, men eftersom jag skulle till Hanna,så var det bara till att gå upp :-)

Var tvungen att köra inom stan innan, så jag var där redan vid 10-tiden, så äntligen fick jag glasögonen fixade. Sen började turen till Hanna.
Visste inte riktigt hur jag skulle köra, då jag inte har världens bästa lokalsinne och Hanna inte världens bästa på att förklara vägen, men kom fram gjorde jag :-)
Alltid trevligt att träffa Hanna och få ser hur hon bor. Körde även en sväng till Degeberga och åt mat, en god räksallad, mums. Sedan satt vi ute i det fina vädret en bra stund. Jätte skönt måste jag säga, och varmt. Sen var det till att bege sig hemåt. Var precis 5 mil från Vittskövle till Hjärsås. Tur att man har inte skön bil att köra, hade inte varit kul med ryggen att köra i opeln så långt.


Hanna på innan skattjakten :-)




Så sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, jo torkat vatten ifrån golvet (diskmaskinen hade läckt eftersom en handduk satt i kläm), sen har jag myst med sambon, släppt ut fåglarna, legat en stund i sängen och suttit vid datorn. Nyss kollade vi på postkodsmiljonärens 50-50, helt okej....

Nu ska jag sätta mig vid tv:n och kolla på den lite, senare ikväll är det Matakuten, som jag hade tänkt se mellan 21-22. Får se singelmammor (som jag kollat på sedan avsnitt 1 på 2:an) på nätet sen istället, går ju lika bra det.

Hejhopp...


Välkommen till min nya blogg!

I denna blogg är det tänkt att jag, Malin ska skriva om mitt liv. Eftersom jag och sambon snart ska ha barn, så kan jag tänka mig att bloggen till största del kommer till att handla om barnet :-)

RSS 2.0