Förkyld liten kille.

Idag har Alvins näsa runnit lite, men inte alls farligt, därmot nu på sen eftermiddag/kväll så var det precis som om han helt plötsligt blev superförkyld. Började nysa massor och snorar som jag vet inte vad.

Hade lite problem att somna, men när han väl somnade så sov han ganska bra, tills för 30 minuter sedan, då han vaknade och var jätte ledsen. Nu sitter han i sin pappas knä och har fått både näsdroppar och slemlösande och han verkar lite bättre. Nu hoppas vi att han får sova inatt. Mellan oss såklart.

Tävling

Tävlar hos http://millahoman.blogg.se/
om ett hudvårdssett från http://www.vitamin-b5.se/

Tävling

Jag är med och tävlar hos http://millahoman.blogg.se/category/tavlingar.html

Tävlar om 2 produkter från goldwell.

Här hittar ni tävlingen:http://millahoman.blogg.se/2009/october/tavling-harvardsprodukter.html

Bus hos Moa

Igår när Martin kom hem från jobbet körde hela familjen till Jenny, Olof och Moa i Arkelstorp.
Massa bus blev det. Alvin tyckte det var väldigt kul med alla nya leksaker som Moa hade. Bollhavet kör han själv i hur lätt som helst. Mycket trevligt var det iaf och tack för fikan :-) Här är lite busbilder.



Alvin med Moas bobbycar



Moa i bollhavet


Alvin leker


Alvin kör Moas rosa bil




Busungarna Alvin och Moa.


_Alvin gillar hjul...


Han gillade Moas bollhav




Rätt stor skillnad längdmässigt..


Moa kör bil och vad Alvin gör vet jag inte.

Det var några bilder jag tog under eftermiddagen igår!



Nu är det läggdax, imorgon ska jag och Alvin tillsammans med mamma, pappa och min bror till Ikea. Ska bli väldigt kul och se hur vardagsrummet blir när de möblerna kommer på plats, tror allt ska finnas i älmhult, kollade hemisdan för en stund sedan...

Natti natti

Snart födelsedag!

Snart är det födelsedag för både mig och Alvin.

På fredagen den 6:e november så fyller jag 21 år och Martin är ledig. Har inte riktigt bestämt vad vi ska göra, men jag är väldigt sugen på att åka till Väla i Helsingborg, men Martin tycker nog inte det är sådär superskoj, inte Alvin heller, men vi har mamma som barnvakt om vi vill hitta på något själva. Får se vad det blir. Blir kanske bara lite god mat på rosegarden och bowling, men som sagt vi får se!

Föresten så önskar jag mig bara pengar i både julklapp och födelsedagspresent! Hade nämligen tänkt förnya min garderob lite och även en del inredningsprylar till vardagsrummet, eftersom vi ska köpa lite nya möbler. Har nämligen tänkt fixa lite med mer färg på, kanske turkosa eller gröna kuddar :-) Vi får se.


Sen fyller Alvin 1 år lördagen den 14:de november, så då blir det kalas här hemma. Fullt hus helt enkelt, 17 vuxna och 2 barn (Alvin och hans kusin). Kul ska det bli. Tror säkert han tycker inslagspappret är roligare än sakerna som är i :-) Tiden går fort bara, för fort alltså! Tänk bara att så här såg jag ut för nästan exakt 1 år sedan :-)



Trött, tjock, osminkad och allmänt sliten :-)


Onsdag!

Igår på dagen blev det ingen promenad, däremot när Martin kommit hem från jobbet, tog jag Alvin i bärselen och hela familjen gick en runda upp i skogen som vi inte gått innan. Går inte att gå med vagnen, tråkigt nog och det är inte direkt en runda jag skulle vilja gå själv med Alvin i bärselen, men väldigt mysig runda. Mycket granskog och säkerligen en hel del vinldsvin, så nej Martin får vara med om vi ska gå den rundan, men mysigt var det iaf och Alvin somnade tom i bärselen, ivanliga fall är han inte så förtjust i den.



Alvin står i gåvagnen och såklart trillade han nästan precis efter att jag tagit kortet.


Idag är det onsdag och blir bara massa mys och gos hemma till kl 15, då åker vi hem till Moa och busar. Ska bli himla trevligt.

Annars har nog inte dagen så mycket mer att bjuda på, men det räcker gott och väl för oss. :-)

Bilder från de senaste dagarna.


Alvin med sin farmor.


Bunsungen Alvin försöker komma in mellan sofforna..


Så kan man göra när mamma lagat mat :-)


Så gott var det med kokt torsk, pressad potatis, ärtor och dillsås.


Men efter några skedar verkade det nästan gott.


Uppdaterad önskelista till Alvins 1-års dag.

Här kommer en liten uppdatering av önskelistan:



* Presentkort på Polarn och pyret som ska gå till skaljacka och skalbyxor (svårt att veta vilken storlek han har till våren, så det blir svårt att önska sig kläderna).

* Presentkort på Lindex, hm, polarn och pyret, han har så mycket kläder nu, men det kan ju vara bra att ha presentkort, för han växer ju.

* Tallrik med sugpropp (finns på barnvagnsaffärerna)

* Bestick som han själv ska kunna hålla Tex: http://www.barniallt.se/nya/butiken.cgi?cmd=Produkt+%28Avd+atsidan+Nothing,Manuell%29+%28P+080514121311%29

* Musikinstrument, här finns jättefina: http://www.barniallt.se/nya/butiken.cgi?cmd=Produkter+%28Avd+musik+Nothing,Manuell%29

* Leksakskökstillbehör (ska göra en spis av kartong eller om vi hittar någon på blocket)

* Gärna något väldigt lätt knopppussel

* Bobbycar rött släp (bilen kommer han få till jul)
Här har ni en länk till släpet jag menar:
http://www.hikmet.se/Product.aspx?pk_prodid=2445&History=1608|1657

* Leksaker som rör sig och låter

* Leksaker som han kan dra efter sig.

* Böcker är aldrig fel, han gillar titta i böcker.

* Pengar till sparkontot.


Så där hoppas jag ni får lite tips :-) Gärna inte för stora saker bara, de ska gå in i vår lilla lägenhet också hehe

Ommöblering

Vi har pratat om att fixa vardagsrummet lite och även flytta om och eventuellt så ska jag och Alvin med mamma och pappa till ikea på fredag och de ska ha släp med sig.

Vi har nämligen tänkt ta bort vår stora tv-hylla och byta ut den mot någon av följande:


1399 :- Bredd 150 cm höjd 35 cm och djup 45 cm Högblank vit färg


999 :- Bredd: 130 cm, Höjd: 42 cm, Djup: 40 cm Vanlig vit färg med luckor på sidorna


1299 :- Bredd: 150 cm, Höjd: 35 cm, Djup: 49 cm Samma som ovan men med lådor istället för lyckor och smalare vid mittenhyllorna (tror knappt förstärkare går in)

Väldigt svårt val, så vad tycker ni? Den nedersta hade ni nog valt, om den varit lite högre så att alla saker går in undertill. Sen tänkder jag lite så, den högblanka är kanske inte så snyggt att matcha med vanliga vita möber som inte är högblanka? Hade nämligen tänkt ha våra vita högtalare bredvid, och de är inte högblanka.


Sen tror jag det blir att vi byter ut vår vita billyhylla till en ny billyhylla med vita skåpsdörrar, så att man slipper se alla pärmar, papper m.m som är där. och så ett vitrinskåp som ska stå bredvid billyhyllan, måste ju ha någon förvaring till sprit och sånt som just u står i vår stora tv-hylla.


Måndag..

Igår, måndag, var Martin ledig, så vi passade på att åka in till stan och fixa lite saker.
Först ut på biltema, Martin skulle såklart ha lite saker, sen ut på jysk, där blev det ny vaxduk och drag på lakan till vår säng.

När vi var klara ute på långebro var det först tänkt att vi skulle åka in till stan, men eftersom Alvin behövde få lite mat i sig, så körde vi hem till mamma o pappa i hammarslund, Alvin fick mat och sen somnade han gott i vagnen. Min gamla kompis cicci kom och skulle följa med oss till stan och Alvin stannade kvar hos sin mormor. Gick okring lite i stan och blev även mat på zekes, mycket gott :-) När vi kom från stan blev det lite fika hos mamma och bus med Alvin. Det var väldigt trevligt att träffa Cicci, var ju så otroligt länge sedan sist.
Förhoppningsvis kommer hon hit och hälsar på en dag under veckan och det ser jag framemot =)


Idag är det tisdag och vi har inget inplanerat vad jag vet än sålänge. Blir nog en promenad efter Alvin fått sin gröt, om det inte ösregnar eller så. Alvin fick för sig att det var morgon kl 6 idag, och trots mina försök att somna om honom gcik det inte, så nu kl 8 är han supertrött igen och ligger i sin säng. Inga bra rutiner de inte, men det är nästan omöjligt att få i honom något mat om  han är trött.


Jag ska passa på att äta frukost och bara ta det lite lugnt nu medans han sover, ingen ide att börja plocka undan och göra ljud ifrån sig, Alvin vaknar ganska lätt under dagarna nämligen.


Tråkiga söndag..

Ja den rubriken brukar det bli på söndagar, men idag är den lite roligare än i vanliga fall...

Vaknade imorse rätt sent, vid 07,40, utan att Alvin ätit innan på morgonen, det brukar inte hända! Sen blev vi väldigt förvirrade när mobilklockan stog på 10 och datornklockan på 9. Ska bli intressant att se hur Alvin klarar av denna tidförändringen och inte vill upp vid 6 imorgon... Det lär vi väl få se.

Vid 12 idag, så kommer Alvins farmor och sambo, det ska bli trevligt! Får hoppas att Alvin itne har så ont i munnen bara, men jag hoppas tanden kommit igen såpass mycket att det inte gör ont på honom...

Just nu sover Alvin, här hemma är färdigstädat och jag ska snart gå och göra mig iordning! Martin är i knslinge och fixar på sina förbaskade högtalare :-P

Underbara helg.

Igår var Martin ledig och vi hade allmänt mysigt med kanelbullsbak och lite annat plock :-)

Idag skulle vi igentligen på kalas till Alvins kompis Moa som nyss fyllt 1 år, men Alvin har varit så gnällig och inte riktigt sig själv, är säkerligen tänderna som spökar.

Istället så kom Alvins faster med pojkvän, de behövde lite hjälp med en dator. Alvin var supermysig och har ju lärt sig pussas och gör de ofta nuförtiden. Gärna på munnen. Jag tycker själv inte att man ska tvinga sig på honom att pussa honom på munnen, utan att han själv får avgöra om han vill pussa på munnen när man säger får jag en puss och Malle pussade han gärna =)



Min älskade lilla busunge!




Men helmysig dag, trots lite gnäll från lillpojken, inte lätt med så många tänder som växer och knakar.


Sen Alvin somnat och Malle och Karwan åkt hem, så har jag och Martin hadt supermysigt, bara vi två, det behövs ibland.

Älskade ungen!

De senaste dagarna har inte hänt jättemycket, sen har jag inte haft direkt ork eller tid heller.
Martin jobbar kväll idag, så då får jag passa på.
Igår var vi hos min kompis och hälsade på dem och deras 10 dagar gamla Ludvig. Man blir allt lite bebissugen :-)

Lilla Ludvig:


Simon med Alvin:




Alvins utveckling går framåt i rasande fart.



- Han vill mer och mer prova äta själv. Äter gärna macka på dagen, vilket han verkar tycka är mums. Maten består fortfarande mest av burkmat, men ska nog mer och mer börja försöka ge honom av vår mat.

- Han har ett humör som heter duga, får han inte som han vill blir han rasande, sätter sig gärna på golvet och bara skriker, eller slänger sig bakåt om man håller honom.

- Världens mysigaste lilla pojk som gärna ger en puss på munnen om man frågar; Får jag en puss. Supermysigt.
- När han ät trött lägger han väldigt gärna huvudet på axeln på mig och bara myser.

- Kryper enormt fort

- Går runt vardagsrumsbordet, reser sig mot väggar och drar gärna ut lådor.

- Idag har han släppt mina händer några gånger och stått helt själv i säkert 30 sekunder, men tittar han på något vid sidorna eller bakom honom, så trillr han.

- 8 tänder har nog kommit upp.

- Är mycket lättare att borsta tänderna på honom, om man gör det fort och klappar och säger att han är duktig.

- Vill gärna att man kryper efter honom på golvet och jagar.


Ja det var nog vad jag kom på nu :-) Lilla killen fyller snart 1 år, vilket känns helt galet, nästan lite sorgligt att tiden gått så fort. De var den bebistiden...


Tänk 3 veckor till Alvin fyller 1 år och jag varit mamma i ett helt år. Sen fyller jag år om 2 veckor.

Me and i party...

Har haft fullt upp känns det som, så jag har inte hunnit skriva, sen har vi inget intrenet under vissa kvällar, för att vi ska umgås mer och fy så bra det är, faktiskt :-) Massa mys istället.

Idag är Alvin en aningens klängig om man säger så. Vet nog inte vad han vill och är väldigt frustrerad. Vill upp, men såfort han kommer upp i famnen så vill han ner igen och samma sak när han väl kommit ner. Just nu ligger han i sin säng, somnar nog snart tror jag.

I eftermiddag när Martin kommer hem så ska jag ta bilen och köra in till stan. Ska först ta hem mat till mamma och pappa från ko-san, äta där och sen vid 1830 är det me and i party hos Helena. Ska bli kul, men jag tror inte jag ska ha något till alvin eller till mig, men man vet ju aldrig.


Snart måste jag gå och plocka ur diskmaskinen och sen plocka fram vad jag ska ha på mig när jag ska iväg och måste även hinna packa några traderapaket som jag ska lägga på posten idag.

Ha det super!

Underbara helg

Igår tog jag bilen och körde först in till mamma och pappa för att äta frallor. Efter frukosten körde jag och Alvin till stan för att träffa en kompis till mig, Sara.
Gick och tittade lite i affärer, men handlade inte något. Gick sen till barbacka för att alvin skulle få krypa runt lite. Tyckte han nog var skönt, men han blev hela galen när jag lyfte bort honom från lekrummet, eftersom vi skulle äta.
Alvin åt sin mat och vi fikade lite :-)






Efter barbacka Somnade Alvin gott i vagnen och vi gick till Little kids corner för att titta lite, sen körde Sara hem och vi körde till mamma och pappa. Jag åkte till Maxi oxh handlade, medan Alvin busade med sin mormor och morfar.

Igårkväll åt Martin och jag bakade potatis, hade 5 st för 10 kr på Maxi nämligen. Gott var det! Sen var det dax för idol, men något sällskap fick jag inte, för Martin drack 2 glas vin, sen sov han genom hela idol och var jättepigg när de var slut och jag var trött... haha.

Alvin har 2 kvällar i rad vaknat när vi skulle gå och lägga oss, rätt jobbigt faktiskt. Iförgår kväll flyttade vi över honom till oss, så att han sov i vår säng hela natten och igårkväll gav jag mig skjutton på att han skulle somna om i sin säng igen. Han åt knappt någon gröt alls vid 18, så när han vaknade vid 23,30 fick han en flaska välling, trodde att han skulle somna lätt, men nej jag hade fel. Satt hos honom och såfort jag reste mig blev han ledsen. När jag suttit där en stund började han pilla med spjälsängskyddet och sen somnade han. Jag reste mig från stolen och såklart vänder han sig om och tittar, men jag gick ut ur rummet, han gnällde till och sen somnade han om själv och vaknade vid lite efter 5 för mat. Det känns som att han kräver rätt mycet mat nu, med tanke på att han vaknar på natten/tidig morgon för mat. Tidigare kunde han äta gröten vid 18 och sen klara sig till 07 innan han fick flaskan, men sån lyx har man inte nu :-)




Idag har vi inte hittat på så mycket, städat undan lite, men annars blir det nog en lugn dag hemma. Nästa lördag ska vi till Alvins kompis Moa på kalas, hon fyller nämligen 1 år!


Torsdag

Igår var Alvin 11 månader. Tänk att vår älskade lilla bebis inte är någon bebis längre, utan en pojk som blir mer och mer själständig. Tiden går för förfort och ibland kan man verkligen sakna bebistiden, när han låg nöjt i famnen och bara tittade. Nu är det bus hela hans vakna tid som gäller och inte vill han ligga i famnen och mysa. Igår låg han faktiskt och åt välling i min famn, och det var väldigt mysigt måste jag säga.


Igår var han även väldigt duktig och åt köttbullar och makaroner tillsammans med mig. Innan har inget mer än burkmat varit bra nog till honom, förutom makaroner, men igår så gick de jättebra. Han åt inte sådär jättemycket, men klarade sig mer än väl tills nästa mål.

Lite med händerna:


Lite med skeden (även om det inte är mycket som lyckas pricka munnen):

Och så en nöjd Alvin:


Sen fick han lite satsumas efteråt, men den var nog lite sur, även om den nog var ganska god ändå.



De var gårdagens bilder :-)



Idag har jag och Alvin inte planerat så speciellt mycket faktiskt. Vi får se om vi kanske inte går ut sen sväng senare, men det beror lite på om det blåser, för då är det ju så kallt.

Imorgon ska vi till stan och träffa Sara, sen kommer Martin in med bussen och vi ska handla lite.

Nej nu ska jag se om jag inte hinner göra något innan gossen vaknar.

Onsdag och kallt...

Igår var jag och Alvin i stan. Hämtade kläderna från Lindex jag beställt, superfint! Mamma följde med, så vi gick runt och kikade lite, men hittade inget speceillt. Körde ut till babrpffsen och köpte ett lammskinn, som de hade kampanj på, så det blir nog jättebra att ha nu i vagnen, tycker det känns lite tidigt med åkpåsen redan. Blev jättebra att ha i scootern iaf, i den andra vagnen sitter åkpåsen i, om han ska sova ute eller så :-)




Idag är det onsdag, tycker början på denna veckan har gått väldigt fort! När jag och alvin gick upp vid 7, så var det -2 grader ute, nu är det precis under 0:an.

Kl 01 vaknade Alvin och var ledsen. Hade förmodligen ont i munnen, eftersom han har 2 tänder som håller på att spricka igenom. Fick lite alvedon och lite vatten, men fortsatte vara ledsen. Gav honom välling, även fast jag vet att han inte borde vara hungrig såpass tidigt på natten, så han "behöver" vällingen för att somna om tydligen. Sen somnade han gott om mellan oss, riktigt mysigt, även om han helst ligger nära Martin och inte mig.

Sen blev de en lite tidigare morgon än vad det brukar, men kanske inte så konstigt. När vi vaknade hade Alvin blöja läckt, så pyjamas, Alvins kudde och vårt lakan var blött. Ända från början har vi använt Libero på Alvin, men sen började de läcka under natten, så vi bytte till pampers för kanske 3 månader sedan och de funkade super i 2 månader, sen fick han fullt med röda utslag i rumpan, så nu använder någon blöja pampers på dagen, för att ta slut på dem och resten Libero, så nu vet jag inte riktigt vad vi ska byta till. Får väl se om blöjan läcker inatt också, annars får vi testa något annat, vet dock inte vad. Några förslag på blöjor som passar en liten smalis?



Eftersom vi gick upp 30 mintuer tidigare blir dagen lite konstig och likså mattiderna, eftersom han inte ätit vid 06 som han brukar. Så vid lite innan 8 blev det frukost. Nu ligger han redan i sin säng och är trött igen och förmodligen sover, så jag kan äta lite frukost :-)


Annars händer nog inte så mycket idag. Tror vi ska försöka gå en runda senare när han sovit klart.

Föresten så kom Alvin på att det är superkul att gå med gåvagnen. Han pruttar den lite väl fort, så benen inte följer rikgit med och trillar ner på knä istället, men de redans han upp så bra själv. Martin filmade honom igår. Ska ta och ladda upp fillen, så att ni kan få se.



GRATTIS!

Hanna och Simon grattis till er fina lilla Ludvig. Hoppas allting gick bra!

Tråkiga söndag..

Tråkigt väder och helgen är snart slut!

Igår åt vi hemmagjord pizza här hemma tillsammans med Alvins farfar, farfars sambo, Alvins faster och hennes pojkvän. Mycket trevligt :-)


Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Mamma och pappa kanske skulle komma hit en runda, men vi får se. Annars så håller Alvin på att somna just nu och Martin har åkt iväg till knislinge för att fixa högtalarna, som jag snart hoppas är klara haha.

Inget roligt blogginlägg, men jag har faktiskt inte mer att skriva om.

Lördag!

Igår städade vi här hemma när Martin kommit hem, eller rättare sagt jag städade och Martin busade med Alvin. Så skönt att slippa städa och greja när det är helg! Sen kollade jag och Martin på idol, tycker det var helt rätt att Karolina åkte ut!

Jag fick sovmorgon imorse, vid 0630 gick Martin och Alvin upp och kom inte in och väckte mig förrän 0830, det var så skönt :-)
Idag har vi inte gjort så speciellt mycket mer än att sorterat och vikt lite tvätt. Martin är i knislinge just nu och Alvin somnar nog snart. Sen ikväll kommer kanske Alvins faster, farfar och Ingela.

Nu ska jag hänga upp tvätten i maskinen, sen ska jag kanske också passa på att lägga mig en stund.

Önskelista till Alvins 1-årsdag updatering

Här kommer en liten uppdatering av önskelistan:



* Presentkort på Polarn och pyret som ska gå till skaljacka och skalbyxor (svårt att veta vilken storlek han har till våren, så det blir svårt att önska sig kläderna).

* Presentkort på Lindex, hm, polarn och pyret, han har så mycket kläder nu, men det kan ju vara bra att ha presentkort, för han växer ju.

* Tallrik med sugpropp (finns på barnvagnsaffärerna)

* Bestick som han själv ska kunna hålla Tex: http://www.barniallt.se/nya/butiken.cgi?cmd=Produkt+%28Avd+atsidan+Nothing,Manuell%29+%28P+080514121311%29

* Musikinstrument, här finns jättefina: http://www.barniallt.se/nya/butiken.cgi?cmd=Produkter+%28Avd+musik+Nothing,Manuell%29

* Leksakskökstillbehör (ska göra en spis av kartong eller om vi hittar någon på blocket)

* Gärna något väldigt lätt knopppussel

* Bobbycar rött släp (bilen kommer han få till jul)
Här har ni en länk till släpet jag menar:
http://www.hikmet.se/Product.aspx?pk_prodid=2445&History=1608|1657

* Leksaker som rör sig och låter

* Leksaker som han kan dra efter sig.

* Böcker är aldrig fel, han gillar titta i böcker.


Så där hoppas jag ni får lite tips :-) Gärna inte för stora saker bara, de ska gå in i vår lilla lägenhet också hehe

Äter själv

Igår försökte Alvin själv äta fruktpuren efter gröten. Ni kan ju bara gissa hur det slutade.

Tittade bort 1 sekund och så blev det såhär:



Film:


Ni kan ju stunta i att lyssna när jag försöker göra allt för att inte skratta.

Busungen Alvin

Igår busade Alvin med sin pappa hela eftermiddagen :-)

Alvin koncentrarar sig



Vid kvällsgröten så fick Alvin prova att äta fruktpuren själv med sked, ni kan ju gissa hur det slutade :-) kolla in nästa inlägg!

Tävling

Är med och tävlar hos Millah.
Här hittar ni tävlingen: http://millahoman.blogg.se/2009/october/tavling-goodiebag.html


Bus :-)

Idag har det blivit en riktig städdag, så nu är här rent och fint igen. Sen har vi även planerat lite för Alvins 1-års kalas och ringt runt och bjudit folk. Tänkte jag ska lägga upp en önskelista här sen på vad Alvin behöver/önskar sig.


Alvin har ätit himla dåligt hela dagen, men ikväll åt han misann mycket mer gröt än han brukar, så det får man vara nöjd med :-)
Efter gröten tog jag av honom body, så att han satt i bara blöja, och så tog jag lite vatten på hans bricka till stolen och det tyckte han väl inte var sådär superkul, så jag hämtade lite fingerfärg istället och såhär blev resultatet.





Det gick inte riktigt att ta bort färgen från brickan till matstolen, men vad gör det? Alvin hade kul :-)

Efteråt fick det ju såklart bli ett bad, med massa badskum och det är lite spännande.



Så avslutades dagen! Alvin ligger i sin säng och sover. Martin och jag ska sätta oss i soffan och äta sarebis (stavning?), klyftpotatis med beanaisås. Mumsigt värre! Nu kallnar snart maten!

Helgen som gått...

I fredags precis innan Alvin skulle lägga sig, så ringer Alvins farfar och frågar om vi vill komma dit och äta lasange och ja det ville vi :-) Var supergott!

Alvin leker hemma hos sin farfar.


Sen igår åkte vi till stan, jag och Alvin gick först en sväng själva medans Martin var hos en kompis på söder, när Alvin skulle äta gick vi dit och sen lämnade jag kvar Alvin med killarna och jag gick en sväng på stan helt själv, mycket uppskattat faktiskt. Åkte hem till mamma o pappa och åt fläskifile på kvällen.

Hittade lite kläder till Alvin i strl 86:

258 kr, inte så farligt, eftersom byxorna och de två tröjorna var tag 3 betala för 2 :-) Ångrar mig supermycket att jag inte köpte ett par superfina jeans, lila i strl 86 också, de var av smal modell nämligen och det hade passat jättefint med de jeans och så den svarta tröjan på hans 1-års kalas.. Får hoppas byxorna finns kvar när jag är i stan nästa gång.

Emmaljunga scooter 2,0 med åkpåsar

Här är bilder på emmaljunga scooter 2,0 med emmaljungas åkpåse.




Det efterfrågades bilder på emmaljunga scooter med gekås åkpåse i.





Själv tycker jag att det blir lite väl trångt under bygeln och funderar på att sälja denna på tradera och köpa emmaljungas egen ändå.

Torsdag..

Första oktober idag och det märks verkligen att hösten är här. Regn, rusk och kyliga vindar.

Var ute en liten liten stund efter lunch och slängde glas och annat skräp. Alvin satt i bärselen och var faktiskt väldigt nöjd, det har han inte varit i den innan. Ute har han nog mer att titta på, provade igår att ha honom i bärselen inomhus, men de gick inte alls.


Annars har vi inte gjort så mycket än så länge. Martin är på jobbet och Alvin verkar inte alls ha så ont i munnen idag som igår, han är inte alls så gnällig med andra ord. Just nu leker han i vardagsrummet helt själv och verkar va supernöjd. Hade det varit igår så hade han bara gnällt och krypit efter mig och velat upp och sen ner igen.
Kände efter lite idag i munnen på honom och 3 tänder uppe är igenom helt tror jag, 1 påväg upp. Nere är 2 helt uppe och 2 påväg igenom tandköttet.

Sen har vi kommit fram till att vi verkligen måste sätta fast såna lådspärrar, så att Alvin inte kan öppna lådorna som finns i vardagsrummet och sovrummet, på nattduksborden och byrån. Han ska dit hela tiden och ger sig ju inte heller. Envisa unge :-) Köket behöver vi nog inte sätta sånna spärrar, än iaf, för där är han inte och leker.


Nu kom det visst en pojk hit och vill upp!



RSS 2.0