Moa på busbesök

Igår eftermiddag var Moa och Jenny här för massa bus.
Ungarna hade verkligen superkul. Riktigt roligt att se dem leka så bra.

Alvin har börjat ta för sig mycket mycket mer och ger igen ifall Moa tar något från honom eller liknande. Trodde faktiskt inte de, men jo då. Faktiskt bra, med tanke på förskola och så sen. Man behöver ju lära sig att säga ifrån, även om jag såklart inte uppmuntrar honom när de börjar bråka.

De busade riktigt mycket och Alvin var helt slut när de väl åkt hem!

Här kommer lite bilder










Ja en riktigt mysig eftermiddag hade vi igår :-)

Lovefilm via buzzador

Är medlem hos buzzador och via dem får man olika erbjudanden från olika företag om att prova på olika produkter.



Fick erbjudande om att prova på 4 filmer från lovefilm.se under en månad kostnadsfritt och de nappade vi på här hemma.
Igår kom de första 2 filmerna med posten, Alvin och gänget 2 och Snabba cash.
I onsdags gick jag in på lovefilms hemsida och klickade i några titlar jag gärna skulle vilja se, dagen efter låg 2 av dem i brevlådan. Väldigt snabb leverans med andra ord :-)
Än är jag jättenöjd!

Ni kan också ta del av samma erbjudande som mig, genom att gå in via länken nedan och anmäla er.
http://www.lovefilm.se/partnership/film1012

Kopierat från lovefilms hemsida: Ditt introduktionserbjudande gäller under 1 månad. Därefter betalar du ordinarie pris 99 kr/mån för 4 filmer/månad. För att undvika kostnader helt måste du avsluta din prenumeration inom 1 månad från och med registreringsdatum. Erbjudandet gäller endast hushåll som inte tagit del av ett introduktionserbjudande tidigare och du ska ha fyllt 18 år. Ångerrätt i 14 dagar gäller.

Själv med vars ett barn.

I lördags när Alvin vaknade från sin middagsvila, åkte Alvin och jag mot stan. Vi hade nämligen planerat att sova hos mamma och pappa, medan Alice och Martin var kvar här hemma.

Vi hade supermysigt hos mamma och pappa. Hyrde film och lite så sen när Alvin somnat, men när han sovit 1,5 timme vaknade han och var jätteledsen, så han satt med oss i soffan och kikade på filmen istället.
Alvin trodde nog verkligen att jag skulle åka hem, för när jag gick och skulle borsta tänderna, så fick han vara inne i mammas och pappas säng och blev tokledsen med dom. När han väl förstog att jag skulle stanna kvar och ligga på samma madrass på golvet som honom, ja då somnade han väldigt fort bredvid mig :-) Mysungen låg vääldigt nära mig hela natten, men det var så myckigt, här hemma vill han ju iprincip aldrig ligga i våran säng och sova.


Igår när vi var vakna och färdiga var Alvin kvar hos mamma, medan jag och min bror körde till eko och sen en sväng till stan. När vi kom tillbaka så vaknade Alvin från sin vila, fick lite fika, sen traskade vi upp mot stallet för Luciauppvisning. Alvin tyckte det var intressant med alla barn, men annars brydde han sig inte direkt, förutom när de släckte lamporna. Han är nämligen lite mörkträdd (sover alltid med sänglampan tänd), så han ville bara ut, så efter det gick vi hemåt och kollade inte på själva luciatåget, men de andra uppvisningarna.
Åt lite mat hemma hos mamma och pappa innan vi körde hemåt igen.

Skönt att komma hem till Martin och Alice, de var saknade av både mig och Alvin tror jag, dessutom var nog Martin ganska nöjd med att vi kom hem.

Möttes nämligen av Martin som tyckte att han inte hunnit något alls, mer än på kvällen när Alice somnat för natten. Jag tyckte faktsikt det var riktigt bra för honom att veta hur det faktiskt är att vara hemma om dagarna och då hade han ju bara ett barn att ta hand om, jag har 2, som iprincip aldrig sover samtidigt!
Martins slutsats av det hela var att man kan göra grejer på kvällen när barnen somnat och så sova med dom på dagen istället, men han kunde inte riktigt berätta hur jag skulle göra, när de aldrig sover samtidigt!
Haha, ja han har iaf sagt att han ska nog inte klaga såmycket på mig i fortsättningen om jag inte hinner göra jättemycket här hemma på en dag.

Här kommer 2 bilder på barnen
Alice äter gröt ibland, har smakat potatis och idag ska det göras morotspure tänkte jag.


Mycket snö



Vedköp

I tordags kom en bonde med massa ved till oss. Här kommer bilder:





Hejhopp

Vad dålig jag är på att uppdatera, verkligen! Nu ska jag kika på sista delen av idolfinalen, sen är det läggdax, så inget inlägg med barnen idag heller. MEN, det kommer, jag lovar :-) Imorgon :-)

Upplåst igen!

Bloggen är upplåst från lösenord igen. Tyckte faktiskt det blev supertråkigt att skriva, när det kändes som tt inga läste.

Har inte alls känt för att skriva något, men idag ska jag nog få till ett litet inlägg.

RSS 2.0