BVC och kristianstadsbladet

Idag har vi varit på bvc nu på morgonen. Gick jätte bra, men Alvin var inte alls sugen på att gå upp så tidigt hehe. Hade tid där vid 8,30.

Förra gången vi var där, så var han 1 månad, då vägde han 4350 gram och var 57 cm lång. Idag, 1,5 månad vägde han 4590 gram och var 58 cm.
Han växer så det knakar.


Nästa gång vi ska dit är den 9/1, då är det läkarbesök och sambon är fortfarande ledig, så han får också följa med!


Idag vid 13,30 hade vi tänkt åka till kristianstadsbladet och ta kort till tidningen. Hoppas Alvin är på bra humör och att det inte är allt försvårt att hitta parkering i stan (hoppas kan man ju alltid göra inte sant?)

Min lilla sjukling...

Alvin har varit förkyld nu hur länge som helst känns det som. Ingen feber, men täppt i näsan och lite svårt att andas ibland.
Nu tycker jag dock det börjar bli bättre och vi har inte gett honom nezeril på 2 dagar, så det känns bra. Han "snarkar" inte heller lika mycket på natten :-)

Juldagen hos Martins farmor...

På juldagen är det den klassiska släktmiddagen på sambons sida. Detta året blev det bara att vi åkta dit för att äta och sen hem igen, eftersom Alvin inte var alls bra och det var en hel del som var förkylda som var där.

Men vi fick i oss lite mat och alla fick se Alvin iaf :-)

Julafton hos Alvins farmor!

Julafton spenaderades hos Alvins farmor och hennes sambo Peter.
Där var också Martins storasyster och hennes sambo, hans lillasyster, hans mormor och mofar och Peters son.

Vi hade tänkt vi skulle vara i Hässleholm hos dem vid runt 2, men det gick inte alls som vi planerat. Vi var klara och skulle bara byta blöja och kläder på Alvin, tror ni inte att han kissar ner hela sig själv och hela skötbordet? Vi har tvugna att bada honom, han hade ju kiss upp i håret stackaren. Men vid runt halv 3 var vi helt klara och satte oss i bilen föratt åka iväg :-)

Tittade på kalle anka gjorde vi, så gott det gick. Alvin var inte allt för glad överatt sitta stilla, men det gick bra när han väl fick mat.

Martins morfar och storasyster och så jag och Alvin. Inte någon av oss verkade så intresserad av Kalle anka, baraav Alvin.


Martins lillasyster Marlene, Alvin och jag.


Här lagas det julmat.


Alvins farmor och hennes sambo.

Maten var enormt god, massa goda saker måste jag säga. Efter maten så var det dax för julklappsuttdelning.

Massa klappar under granen.


Alla fick massa fina saker.
Alvin fick kläder, pyjamasar och gosedjur.
Jag fick pengar, skålar, andra ljus, duschcream och presentkort.
Martin fick pengar, deospray, förvaring till vinflaska i läder och Lasse Åberg vinglas.


I det stora hela är vi jätte nöjda med Alvins första jul, dock kunde han varit helt frisk, men allt kan man inte få.

Jul hos Alvins mormor och morfar...

Den 23:de var det julfirande hos mina föräldrar, alltså Alvins mormor och morfar.
Har ju inte så stor släkt, så det var vi, mina föräldrar, min lillebror och min mormor och morfar som var där, men det vär rätt trevligt iaf :-) Många fina saker.

Det började med att vi åka hemifrån rätt tidigit, vid 9 ungefär. Sen fikade vi med bullar, men Alvin var inte alls glad. Han skrek och skrek i säkert 1,5 timme så jag och Martin fick äta i skift, men det funkade de också.
Sen åkte Martin och jag med bussen in till stan, för att fixa det sista. Kändes lite konsigt att lämna Alvin när han varit så ledsen innan, men han hade inte varit alls ledsen när vi väl åkt, som tur var :-p

När vi kom tillbaka så gick jag en runda med mamma, pappa och mormor. Tittade på de nybyggda husen i Hammarslund, fina men de ligger så himlans tätt.



Dukat för julmat.

Här fixar mamma och pappa med julmaten.

Efter maten var klockan faktiskt rätt mycket och vi delade ut julklapparna. Alvin sov igenom allt, men i babysitter precis bredvid oss, så han var ju också med på sitt vis.



Jag fick en tröja, en bh, pengar och prynadstomte.
Alvin fick ett laban babygym (som jag förövrigt själv valt ut), alftons åberg tröja och byxa ochså fick han 500 kr insatt på ett konto.
Martin fick kalsonger, en prynadstomte och pengar.
Mycket nöjda med våra saker blev vi  :-)

Alla ville hålla Alvin, tom min morfar som sagt att han inte ville hålla honom förrän han blivit lite större.


Min morfar och Alvin.

Min bror, pappa och Alvin.


På kvällen kollade vi på bingolottos uppesittarkväll. Alla hade vars en lott, men det vara bara mamma som vann. En ny lott bara.

Vi åkte hem senasre på kvällen.



Älskar min lille pojk..

Vi har fått världens underbaraste och finaste pojke :-)
Nu har vi vår egen lilla familj.



Var på gång med kameran idag också när Alvin låg och skrattade. Sambons kamera är mycket bättre än min, men tror ni inte att batterierna tog slut, så att jag fick ta min? Aja, här kommer iaf lite bilder när han skrattar, dock inte så bra kvalitet.




Mammas och pappas ögonsten börjar bli stor. 1,5 månad snart och tider går så fort.


Jul hos Alvins farfar...

Igår var det dax för julfirandes hos Alvins farfar. Det var martins storasyster med henns sambo, hans lillasyster, hans farmor och hennes särbo, sen martins pappa och hans särbo ingela (det tror jag de är iaf hehe) och sen vi.

Först blev det jätte god mat, porterstek. Ingela är helt sjukt duktig på att göra mat!




Alla som var med förutom Martin och Joel (martins systers sambo)


Bos julgran med julklapparna under.


Tomten Alvin låg och sov hos Ingela när vi öppnade julklapparna.


Sen fick han sitta hos mamma och pappa lite.

Och så kan jag ju berätta vad vi fick också. Jag fick 3 ljuslyktor som man kan ha ute, jätte fina faktiskt.
Alvin fick en jätte tuff burk till nappar (ska se om jag inte kan ta ett kort och lägga upp sen) och en snuttegubbe eller vad man kan kalla den. Sen fick han en försenad födelsepresent från Ingela, jätte fina kläder.
Martin fick en verktygstavla och pengar.

Nu ska jag gå och ta upp min älskade skrattis

På barnakuten med Alvin..

Alvin harhaft rätt så jobbigt med andningen och svårt att äta eftersom han knappt kunnat andas genom näsan. Sen har han fått en massa kväljningar och knappt fått något luft så i söndags morse ringde jag sjukvårdsrådngivningen, som tyckte vi skulle åka in eftersom han inte är så gammal ännu.

Vi gav Alvin mat, han fick inte i sig speceillt mycket och sen tog vi på oss och åkte in till barnakuten. Var där runt 8 när de öppnade och vi kom direkt in på undersökningsrum. De kollade hur han syresatte sig, 96 % (allt över 95 % var godkänt), när de är friska ligger de på 98-100 %. Sen vägde hon honom, tog feber och lyssnade lite på hans andning. Sen fick Alvin alvedon och nezeril och så skulle vi försöka mata honom efter ca 15 minuter.

När han väl fått detta var det mycket bättre, han kunde äta och åt upp hela flaskan,så hungrig var han iaf. Sen så frågade hon hur vi tyckte det gått och eftersom klockan var ca 9 (och vi tyckte att andningen var mycket bättre, hon också för den delen) och läkaren som var där inte skulle ha tid att komma in till oss förrän ca 13 på eftermiddag, beslutade vi oss för att åka hem och se. Fick ett nummer som vi kunde ringa om det var något och så fick vi en tid kl 1430 då hon skulle ringa och höra hur det var och om han fått i sig mat.


Hela dagen sen gick det jätte bra. Han fick nezeril var 6:e timme och en alvedon till efter vi kommit hem, men sen är det bara nezerilen vi använder.
Så nu hoppas vi att han inte får någon feber eller mer jobbigt med andningen.

Bvc idag..

Min stora lilla kille är över en månad nu, tiden går så fort.
Varpå bvc idag, hanvägde 4350 gram, alltså hade han gått upp 300 gram sedan förra måndagen.
Nu äntligen mätte vi honom också och hna var 57 cm lång, 53 när han föddes, så visst växer han :-)

Huvudmåttet hade blivit 0,5 cm större, vi ska hålla lite koll på de för förra gången var läkaren och kollade på hans huvud och tyckte att hanvar lite toppig på ena sidan, men sålänge huvudmåttet följer med vikten och ligger ungefär samma på kurvan så är det ingen fara :-) Skönt!!!


Imorgon ska Sambon jag och Alvin ha en mysstund på stan, hade tänkt vara där inne direkt när de öppnar, så kanske man slipper de allra mesta folket iaf. Vill ju inte att han ska bli mer förkyld än han är, just nu är han bara lite täppt i näsan.

Julafton inte långt borta...

Snart är det julafton, så nu vill jag ha lite snö. Hade ju varit mysigt om Alvin fått snö på sin första jul, men jag har faktiskt inte så stora förhoppningar på att vi kommer få det faktiskt.

Vi har en massa folk vi ska fira med under julen, mycket tack vare att sambons föräldra är skillda, mendet funkar det också.
Nu på söndag, den 21 ska vi fira jul hos Martins pappa och systrar tror jag.
Den 23 firar vi hos mina föräldrar med min mormor och morfar, eftersom mamma jobbar till 22 på julafton.
Den 24 ska vi vara hos sambons mamma och kolla på kalle anka, äta mat och sen öppna julklappar, för att sedan åka hem till mina föräldrar igen (bara min bror och pappa som är där då)  och va lite med dem så de slipper sitta själva hela julafton.
Sen kommer jag inte ihåg riktigt men den 25 eller 26 har sambons farmor alltid en stor släkt julmiddag från typ tidig förmiddag till sen kväll brukar det va, men om vi stannar heladagen vet jag inte, det beror helt på Alvin. Alla Martins kusiner med familjer är där och så då martins farmor och hennes särbo.


Det är våran jul, känns som att det kommer bli ganska mycket, speciellt för Alvin, men vi får hoppas det går bra ändå. Blir ju en massa folk som vill hålla och gosa med Alvin speciellt hos Martins farmor då efter jul....

BVC och ont i magen...

Min lille kille brukar ha så ont i magen under förmiddagarna, bara skriker och skriker och jag kan inget mer göra än att gå omkring och bärar på honom. Han har innan visat en del symtom på magot så han får minifom, vilket verkar ha hjälpt rätt bra fram tills ju. Han har inte så svårt för att rapa och fisa som han hade innan vi började med dem.

Igår var jag inom och köpte sempers magdroppar på apoteket 179 kr för en liten liten flaska på 10 ml, men vad gör man, mn kan ju hoppas den funkar i kombination med minifomen. Kan ja ta 1-2 veckor innan den har bra effekt så vi får hoppas den hjälper. Har inte mräkt av något magont än idag iaf.

Idag är Martins sista dag på jobbet för en hel månad och det ska bli så skönt att ha honom hemma ända tills den 12 januari.
Han slutar 10, alltså om en timme så han ska följa med oss till bvc.

1045 har vi tid på bvc och idag skavi äntligen få mäta honom och se hur lång han blivit. Han har inte blivit mätt sedan han föddes, så det ska bli intressant. 53 cm lång var han vid födseln.
Ska fråga henne lite också om vad man kan göra för att han är hård i magen och sen så vad vi ska smörja hans smultronmärke (ja tror det är ett smultronmärke han har på huvudet), är väldigt skrovligt...


Sen imorgon blir den förmodligen en runda för oss alla 3 på stan. Ska hitta de sista julkalpparna och försöka hitta ett par jeans som jag ska få av Martin i julklapp....

Faderskapsbevis och gemensam vårdnad...

Igår hade vi tid 0830 på kommunhuset för att skriva på papperna så att Martin står som Alvins pappa. Så Martin tog några timmars kompledigt under förmiddagen för att följa med oss. Det gick rätt fort och Alvin sov hela tiden i bilstolen.

Jordbävning...

Vaknade igår av att hela huset skakade och jag fattade ingenting, inte Martin heller för den delen, läskigt var det iaf. Martin gick upp och kollade men såg ingen konstigt och sa att det kanske var grannens tvättmaskin men den harvi aldrig hört innan så varför skulle ni höraden nu? Vi började också fundera på om det kunde vara jordbävning och jo mycket riktigt så var det jordbävning. Stog på aftonbladets hemsida. Jag kommer inte ihåg att jag känt av jordbävning innan iaf...


http://www.kristianstadsbladet.se/article/20081216/ARTIKLAR/217046326/1843

Snart jul

Ja tiden går fort, som jag skrivit så många gånger innan. Nu är det nästan bara en vecka till julafton, men jag tror inte att det blir någon snö iaf, tråkigt nog. Detta blir första julen som en riktig familj, känns lite kontsigt faktiskt, men man har mer och mer förstått tt man verkligen är en riktig familj nu.

Nu fram till den 12 januari ska det bli jätte skönt,sambon jobbar bara hel dag idag, imorgon ska vi skriva på gemensam vårdnad kl 0830, så då början han inte jobba förrän vi varit där och på onsdag jobbar han förmodligen bara till 10, sen är han ledig fram till den 12 januari :-)
På onsdag är det bvc, så vi hoppas martin slutar vid 10, så att han också kan följa med!


I lördags var vi hos sambons mamma, jätte trevligt. Alvin fick uppmärksamhet även av katterna. Crazy (den ena katten) var vädligt nyfiken på vem som låg i insattsen till vagnen. Men vi höll koll så att han inte hoppade upp i den, hade nog intevarit så smart om den kommit massa katthår i den när jag inte tål de. Hoppas Alvin slipper allergier, men vi får väl se!


Martin, Alvin och Martins mamma (Alvins farmor)


En trött Alvin som är påväg hem från hässleholm.


Igår tog jag en massa bilder på Alvin när han låg på skötbordet och skrattade som en tok, men det är ju fruktansvärt svårt att lyckas få någon bra bild när han skattar. Sen på kvällen blev det en massa bilder med Alvin som tomte, som vi hade tänkt skicka som julkort, men bara över mejl detta året, försent att framkalla kort nu. Alvin var inte alls på humör så han fick ha nappen för att intevara ledsen, försökte ta bort den, men icke. Men några tomte-sovbilder blev det iaf haha. Nu tänkte jag dela med mig av ytterliggare lite fler bilder.






Rör inte min napp!

Såhär arg blir man när mamma tar nappen från mig.
Alvin är förövrigt en månad på bilderna där han skrattar och där han är tomte.


Nej nu ligger Alvin i sin säng och sover, jag tänkte massa på att börja fixa hans album faktiskt, som jag tänkt jag skulle göra hur länge som helst, men som inte blivit av. Får se om jag hinner göra något alls. Har dock lite ide-torka, men det ska väl inte vara så svårt att komma på något. Hade tänkt framkalla lite bilder sen som ska sitta i albumet, men det får bli efter jul tror jag. Men man kan ju alltid komma på hur man ska göra och vad man ska skriva.

Hoppas ni hade en trevlig helg!


Han skrattar!!!

Japp Alvin har lärt sig skratta medvetet, så gulligt. Man blir helt varm inombords när han skrattar med hela ansiktet, men något kort har jag inte lyckats ta ännu. Får väl ha kameran på mig alltid om jag ska lyckas!

Inatt har han sovit jättebra (inget ovanligt iof), åt 22,00, 03,30 och 07,30. 2 de nätterna innan dess har han vaknat vid 01,30 och sen igen vid 0530 och då inte viljat somna om igen.


Igår spenderade vi (jag och Alvin) hela dagen hemma hos min mamma och pappa, båda var hemma. Sambon jobbade och skullevara på julbord på bowlingcenter mellan 15-20. Så vi spelade spel och åt kinamat tills det var dax att åka och hämta Martin. Lite småsleten var han allt, men inte så farligt hehe.


Idag har vi (mest jag) städat och städat och städat... Martin kokar en julskinka  på 4 kg, det tar tid :-) Sen har Alvin fått en massa tid med sin pappa idag (då passade jag på att städa), de har ju knappt träffat varandra i veckan, när Martin jobbat.
Ikväll ska vi åka till Alvins farmor i hässleholm, men vi måste åka inom kristianstad och hämta minfomdropparna hos mamma och pappa, glömde ju de där igår. Tur att jag hade en flaska med lite i här hemma, så vi klarat oss idag.

Imorgon ska vi eventuellt åka till stan och köpa julklappar eller köpa julgran. Skulle tro att det blir julgransköp imorgon och julklappar på torsdag när Martin är ledig. Sen ska vi till Alvins farfar (men han är inte hemma) för Martin skulle fixa hans dator. Tror jag och Alvin följer med faktiskt.

 

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar, för sen måste vi köra om vi ska hinna inom Maxi och köpa ersättning och blöjor också, det är ju det som går åt, speceillt ersättningen tycker jag! Men det gör ju såklart ingenting :-)

 

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa!


Mammafika hos Helena!

I torsdagsvar det fika hos Helena i hammar. Har ju inte träffat någon sedan jag fick Alvin så det var rikgit roligt att träffa alla igen, speciellt nu när man inte sitter med stor mage, utan en bebis i famnen :-)

Goda lussekatter fick vi, tack Helena!!!!

Lyckades inte ta bilder på alla barnen som var med, men en del blev det, lägger upp några här tänkt jag.


Therese med Ludwig, Jenny med Algot och Petra i utkanten :-)


Petra, Helena och Veronika


Jenny och Moa

Tomten Milo


Jag och Alvin

Sen lyckade jag inte ta några bra kort på de andra, men det får bli på nästa fika!

Mysdag...

Idag har det varit en riktig mysdag för mig och Alvin. Både han och jag har nog varit väldigt trötta efter natten som var. Han vaknade vid halv 2 och åt, ville absolut inte somna utan låg och grejade och tappade nappen hela tiden, så jag kunde ju inte heller sova fast han inte var ledsen. Gick ett bra tag, han låg i sin säng, men vid kvart i 4 blev hans ledsen, så då la jag över honom i vår säng och han somnade vid 4. Så jag har sovit när Alvin sovit.


Imorgon ska jag ha bilen, men jag slipper upp vid 6 och köra sambon till jobbet, skönt att slippa dra upp Alvin (även om han inte brukar vakna när man tar på honom och sätter honom i bilstolen). Sambons jobbarkompisar kommer och hämtar honom istället, skönt! Sen vid 10 ska vi vara på mammafika är det tänkt. Ska bli rikgit kul att träffa alla igen och få visa upp vår guldklimp :-) har säkert inte varit med på 2 månader knappt.  Måste bara hinna inom apoteket som öppnarvid 9 och köpa allergitabletter.


Det är inte skoj att vara allergisk mot katt, tycker var och varannan person har katt. Fast det brukar inte vara så farligt om man tar allergitabletter och har medicin med sig! Sambon mamma har katter och det är jobbig, hon vill ju även att vi ska komma dit och inte bara komma in en stund och äta och prata och sen behöva köra, men som sagt oftast går det bra och man slipper bli allt för täppt i näsan.

Nu vaknar Alvin hör jag, men ha det fin fint :-)

En förkyld liten Alvin

Alvin har blivit förkyld har vi märkt. Både sambon och jag harhaft lite ont i halsen, så det är kanske inte så konstigt. Nu ikväll har han varit jätte täppt i näsan och inte allsvarit glad. Har droppat koksaltdroppar i näsan på honomoch det har hjälpt lite. Man blir ju lite orolig att det kan vara rs-virus, men det hoppas jag inte. När man lagt ner honom i sin säng så vaknar han efter någon minut. Nu ligger han i vagnen och sover. Så där får han nog sova inatt...


God natt!

Bvc

Japp idag är det dax för ett nytt besök på BVC, men det går säkert bra :-) Ska vara där 10,15, sen ska jag och Alvin åka till stan. Min mamma ska följa med. Ska se om vi hittar några julklappar, börjar ju bli tid för det nu känns det som. En del är iaf inhandlat. Vet dock inte alls vad sambon ska få, ingen aning. Varken vad som han ska få ifrån mig eller från Alvin.

Ska se om jag själv hittar ett par byxor till och någon tröja tror jag. Nej nu måste jag fortsätta packa, och koka vattnet till ersättningen, så det hinner svalna innan jag ska hälla det på termos!



Helt nöjd är han inte där, men så går det när man är hungrig och väntar på att mamma ska fixa ersättningen!

Helg, skönt!

Idag är det fredag, vilket betyder att sambon är hemma under helgen, vilket skabli skönt :-)
Såfort han kommit hem vid lite över 4, så ska jag ta bilen och köra till knislinge och hämta min Manduca bärsele som har kommit :-) Ska bli spännande. Ska nog också köra inom affären och köpa något gott tills ikväll!

Sen hoppas jag på att sambon vill ligga i sängen och kolla på idol med mig och Alvin. Bara 3 kvar nu i idol, men tur att Johan åkte ut förra gången måste jag säga. Nu tycker jag faktiskt att det är Robins tur att åka ut, även om skarpt gillar hans röst! Tror helt klart att Kevin vinner hela idol, men vi får väl se ;-)


Imorgon ska vi till mina gamla grannar inne i kristianstad, får se hur det går, men jag lär ju knappt få se Alvin på hela kvällen skulle jag tro..  Ska nog ta med bärselen och ha honom i den lite faktiskt, om han gillar den vill säga!
Stjärnor på is finalen är imorgon, men där kommer lätt Markus Fagervall vinna. Hoppas på det iaf haha.

I sin säng :-)

Inatt sov Alvin i sin egen säng hela natten (har sovit halva natten i sin säng en gång innan). Han brukar ha svårt att komma till ro på kvällen och brukar skrika om man lägger honom i sin säng och slutar när han får komma till vår säng. Men igår åt han senvar det bara att lägga honom i sin säng så somnade han, sen när han ätit vid 03, så la jag över honom i sängen igen och han somnade :-)

Vår duktiga lilla kille som redan är 3 veckor idag!

Tänk att det blivit så bra :-)



Tänk att vi två kunnat skapa denna underbara bebis! Vår älskling.




Idag har vi inte gjort sådär jätte mycket, sovit mycket har vi gjort, för imorgon blir det upp tidigt! Alvin vaknade 03,45 och åt, vaknade vid 05,45 (vilket han aldrig brukar i vanliga fall) men han ville bara ha närhet, så han somnade i min famn, för att sedan vakna igen vid 0730 för en ny omgång mat, efter det ville han inte alls somna om, så vi gick upp.
Sen har vi hunnit med att plocka undan lite i köket och även varit ute och gått i det härliga vädret, det var rikgit skönt faktiskt! Tiden går fort när man är hemma och så även dag, snart kommer sambon hem! Ha det så bra!

Underbart mysigt, men nu fattas snön!

Jag tycker det är jätte mysigt med alla julsaker, speciellt alla ljusstakar som står i fönsterna. Här hemma är julgardinerna och ljusstakarna uppsatta, tomtar och sånt får komma upp lite närmre jul skulle jag tro! Sen här hemma ute i en hage har de satt upp en ljusslinga där det står god jul :-)

Nu vill jag bara ha snö och julafton! Tiden går så himla fort bara, hur ska man hinna köpa allas julklappar liksom? Imorgon ska jag och Alvin till stan, så då hoppas jag att vi hittar lite julklappar också!

Men det är så svårt att veta vad folk vill ha. Funderar på att göra ett ihopplock i en korg med kanske vin, kex, kaffe, choklad och lite sånt smått och gott. Är ju så svårt att komma på något bra. Sambons mormor och morfar tycker nämligen det är jätte bra att få saker man kan använda, typ förbrukningsvaror. Så förmodligen blir det lite sånt till min mormor och morfar, sambons farmor och sambons mormor och morfar, men vi får se!





Tråkigt väder!!!

Idag hade jag bestämt att jag och Alvin skulle våga oss ut på en lång promenad, men det blev inte av i detta vädret. Tråkigt, men när det ösregnar är det inget kul att gå ut, så det har fått vara en mysdag inne i värmen!

Var helt utvilad i morse när jag vaknade, skönt! Alvin åt som vanligt en gång på natten 03,30, men denna gång somnade han om direkt utan att ligga och sprattla i 1 timme, så inatt har vi alla fått sova. Han vaknade igen vid 07,30, men sen somnade vi om till halv 10, riktigt skönt! Hans mage verkar också ha blivit lite bättre, men det är nog tack vare minifom dropparna!

Har även beställt en bärsele, manduca, som jag hoppas kommer snart. Mycket lättare att göra saker med två händer när han hänger på magen, hoppas vi båda gillar den.



Tiden går alldeles förfort, snart är Alvin redan 3 veckor, på fredag.

Alvin i vagnen 2,5 vecka gammal.

Alvin 2 dygn.


Växer fort, nä då inte alls :-D

Helt själva idag..

Idag var första dagen som sambon skulle jobba sedan Alvin föddes, var lite nervös över hur det skulle gå men det gick utmärkt.

Var tvungen att köra honom till jobbet, eftersom jag behövde bilen, så upp kl 6 och ta på mig själv lite kläder och så på med overallen på Alvin. Han fortsatte sova, så det var inga problem iaf, skönt det!
Passade på att köra in till stan när jag ändå hade bilen, så det blev först en tur till maxi, sedan en sväng till mamma och ga Alvin mat och sen in till stan en liten runda och vidare till mamma igen för att äta och sen hem. Det gick jätte bra, han sov nästan hela tiden, utom när han åt.

Sen var det dax för BVC, blev lite stressigt när vi skulle åka dit, men det gick :-) Lillkillen hade gått upp från 3565 till 3820 på 6 dagar, så det var bara bra. Sen förstod inte hon heller varför han gör så när han ska bli ammad, så nu ska vi prova med sånt spray till näsan som gör att mjölken rinner lite fortare, dock var det slut på apoteket så jag får vänta tills i övermorgon.


Imorgon blir en lugn dag för mig och Alvin. Hade om vädret tillåter tänkt gå en lite längre runda än jag brukar, men vi får se hur det blirmed den saken. Ska iaf försöka gå ut och gå lite om dagarna nu när man är hemma.

RSS 2.0