Julafton

Igår var det julafton, släkten på både min och Martins sida var samlade, så totalt 16 vuxna och 3 barn. Tur vi har stor plats!

God mat blev det och alla drog sitt stå till stacken, himla skönt!

Både vi och barnen fick superfina och bra julklappar, alla helnöjda.
Alvin fick bla. en jaguardress (som hans farmor sytt), pussel, brandbil, timmerbil, biobesök, cars duplo, böcker, pengar, kläder, presentkort och en borrhammare.
Alice fick flugsvamphus, pussel, lera, sulkyvagn, bok, duplo, kläder och presentkort.
Jag och Martin fick också en hel del: Biobesök (med barnpassning och pengar till något snask), skärp, pengar, Martin fick datorstol, choklad, en filt fick Martin också, laddbara batterier med laddare.
Säkerligen en hel del jag glömt här också ;-)

Här kommer lite bilder från julafton.






















Från familjen Erlandsson/Svensson: Tack för alla julklappar och en trevlig julafton. Kram på er.

Förkylda, fortfarande..

Börjar bli riktigt trött på alla sjukdommar nu!
Alice hade feber fredags-lördags, och igårnatt började hon hosta riktigt illa!
Hostar när hon sover, så hon är supertrött på dagarna och gnällig.
Har en tid till vårdcentralen 9,30, så får vi se om det bara är vanligt virus eller något annat!
Såg att hon idag had 37,8, jag som trodde detta skulle gå över.
Jaja bara vi är friska tills julafton, så blir jag glad :-)

Jobbat på Alvins dagis :-)

Min gosse har varit hemma från dagis sedan i tisdags, hostig och jättesnorig i tisdags, hög feber i onsdags, igår var han mycket bättre och hade 37,7 ungefär och idag har han varit som vanligt.
Tycker det är jättelustigt. Den 21 november, den 27 november och sen nu i onsdgs, har han haft hög feber 1/2-1 dag, sen är han iprincip bra igen. Fortsätter det såhär, så ofa, så får de blir en tur till vårdcentralen, men hoppas slippa det.
Martin har också legat och varit kass dessa dagarna, men idag är han en kraxande kråka, som just nu är på julbord.
Imorse, vid 07,15, precis när jag och Alvin gått upp, så ringer min telefon, då är det Alvins dagis, som vill att jag ska komma och jobba, så 07,45 stog jag på dagiset och har jobbar där tills 16 idag. Superkul att komma iväg lite, Martin var ju ändå hemma och Alvin också, eftersom han varit sjuk! Får väl se om det blir fler gånger, men de på den avdelningen jag var på, så att de gärna rekomenderade mig och tyckte de funkade jättebra. Kändes suuper att höra. Dessutom trivs jag också jättebra, med alla personal än sålänge och så känns det extra kul att se verksamheten lite mer, när man själv har barn där.
Fick även höra från en att hon tyckte supermycket om Alvin, han är så go sa hon, och letar tydligen alltid upp denna fröken (som inte har Alvins avdelning) när dom är ute och säger hej, det värmer i hjärtat att höra sånt!
Nu är Martin på jlbord med jobbet, Alice sover och Alvin ska strax också sova.
Kändes lite konstigt att träffa dom så lite idag, men det tar vi igen imorgon, desstuom bra att låta Martin ha barnen själv också, det händer ju inte superofta ;)

RSS 2.0