Ommöblering

Vi har pratat om att fixa vardagsrummet lite och även flytta om och eventuellt så ska jag och Alvin med mamma och pappa till ikea på fredag och de ska ha släp med sig.

Vi har nämligen tänkt ta bort vår stora tv-hylla och byta ut den mot någon av följande:


1399 :- Bredd 150 cm höjd 35 cm och djup 45 cm Högblank vit färg


999 :- Bredd: 130 cm, Höjd: 42 cm, Djup: 40 cm Vanlig vit färg med luckor på sidorna


1299 :- Bredd: 150 cm, Höjd: 35 cm, Djup: 49 cm Samma som ovan men med lådor istället för lyckor och smalare vid mittenhyllorna (tror knappt förstärkare går in)

Väldigt svårt val, så vad tycker ni? Den nedersta hade ni nog valt, om den varit lite högre så att alla saker går in undertill. Sen tänkder jag lite så, den högblanka är kanske inte så snyggt att matcha med vanliga vita möber som inte är högblanka? Hade nämligen tänkt ha våra vita högtalare bredvid, och de är inte högblanka.


Sen tror jag det blir att vi byter ut vår vita billyhylla till en ny billyhylla med vita skåpsdörrar, så att man slipper se alla pärmar, papper m.m som är där. och så ett vitrinskåp som ska stå bredvid billyhyllan, måste ju ha någon förvaring till sprit och sånt som just u står i vår stora tv-hylla.


Kommentarer
Postat av: Martina

Visst är det roligt att fixa i hemmet, jag skulle vilja byta ut allt, man tröttnar ju på det mesta som man ser nu när man är hemma så mycket. Alla bänkar här var snygga, men nr 2 kanske, bra att den inte är så bred... Jodå visst kan ni ha högblankt med vanlig vit...

2009-10-28 @ 10:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0