Torsdag..

Första oktober idag och det märks verkligen att hösten är här. Regn, rusk och kyliga vindar.

Var ute en liten liten stund efter lunch och slängde glas och annat skräp. Alvin satt i bärselen och var faktiskt väldigt nöjd, det har han inte varit i den innan. Ute har han nog mer att titta på, provade igår att ha honom i bärselen inomhus, men de gick inte alls.


Annars har vi inte gjort så mycket än så länge. Martin är på jobbet och Alvin verkar inte alls ha så ont i munnen idag som igår, han är inte alls så gnällig med andra ord. Just nu leker han i vardagsrummet helt själv och verkar va supernöjd. Hade det varit igår så hade han bara gnällt och krypit efter mig och velat upp och sen ner igen.
Kände efter lite idag i munnen på honom och 3 tänder uppe är igenom helt tror jag, 1 påväg upp. Nere är 2 helt uppe och 2 påväg igenom tandköttet.

Sen har vi kommit fram till att vi verkligen måste sätta fast såna lådspärrar, så att Alvin inte kan öppna lådorna som finns i vardagsrummet och sovrummet, på nattduksborden och byrån. Han ska dit hela tiden och ger sig ju inte heller. Envisa unge :-) Köket behöver vi nog inte sätta sånna spärrar, än iaf, för där är han inte och leker.


Nu kom det visst en pojk hit och vill upp!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0