Utslag och broby marknad

Igår fick Alvin utslag. Utslagen började redan i torsdags, då vi trodde att han stuckit sig på en tisstel på fötterna, men tyckte det var konstigt, för när vi kom in var utslagen på andra foten. Tänkte inte mer på det då.

Igår innan Alvin skulle sova lunch, såg jag små enstaka prickar på hans ben, men tänkte inte så mycket på det. Alvin sov middag och när han vaknade fick han äta vaniljglass och jordgubbar.
Ett tag efter mellanmålet ser Martin att Alvin står och kliar sig på magen.
Kollar under tröjan och hela magen är full med nässelutslag, stackaren kliade jättemycket.

Han fick stå i duschen ett bra tag, fick tavegyl samt blev insmörjd med kortison, sedan försvann de ganska fort.
Ingen aning om var de kom ifrån, eller vad han regarade på. Jordgubbarna funderade jag på om det kunna vara, men han hade ju lite utslag innan han åt jordgubbarna. Gräs funderade vi också på, men idag har han inte reagerat så, jo en liten prick har jag sett på hans ben, men inget annat.


Idag har vi iaf varit på broby marknad tillsammans med Alvins farmor, hennes sambon och så Alvins faster.
Jag gillar marknader, så det var mysigt, Alvin var dock lite rastlös och trött, tills han fick en svampbob ballong. Sen somnade han gott i vagnen, med ballongen i handen, sötnosen!
Efteråt åkte vi hit och åt kycklingsallad och pratade lite.
När de åkt hem sov Alvin en liten stund till.

Nu ikväll, efter att Alvin ätit mat, var vi en sväng på lekplatsen. Alvin grävde, gungade och åkte rutchkana, mycket kul. Tog lite bilder också, men har inte lagt in dem på datorn ännu.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0