Sjukstuga IGEN

Usch vad trött jag blir på alla sjukdommar.
Sedan 1,5 månad tillbaks, så har han minst varit hemma totalt 3 veckor, varav en hel vecka med hosta och massa stödagar då han varit kass. Nu var det dax igen.
Igår var vi på lejonkulan på förmiddagen, precis innan vi skulle gå hem (när vi sjöng), så var Alvin jättetrött och ville ha nappen. Han kändes även lite varm. 38,3 hade han när vi kom hem och resten av dagen.
Idag är han feberfri, även om han är lite tröttare än vanligt, men nu är det istället Alice som är kass. 38 i feber och jätteröd i halsen. Hon var så ledsen i förmiddags när vi kommit in efter varit ute på en promenad, men sen var hon inte lika ledsen, som tur är. Just nu sover hon och har gjort i 1 timme ungefär, i vanliga fall brukar hon inte få sova längre än till 14,30, men idag gör det inget, hon får väl mysa med mig framför idol ikväll istället ;)
Igår när Martin kom från jobbet åkte vi och kollade på bilen. Eftersom barnen var med, så fick Martin provköra, medan jag och dom gick runt och kollade på bilar..
Lutar nog åt att det blir ett köp ändå, 2 nya däck skulle vi få till isåfall och de skulle även kolla hjulinställningen och en lampa som lös. Men känns ändå som en bra deal, får även välja vilka vinterdäck vi vill ha, de som är till touranen eller våra, eftersom det är samma typ. Tror vi säljer våra isåfall.
Men som sagt vi får se. Pappa ska till sölvesborg idag och vara där i helgen, så imorgon ska han åka och kika på den, sen blir det troligtvis ett köp hoppas jag, men det återstår att se. Får ju lägga lite pengar imellan, men så är det ju, det är ju en "dyrare" och större bil än den vi har nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0