onsdag.

Jahopp..
När jag flyttade om bilstolarna i bilen för ett tag sedan, så kom jag fram till att det är totalt omöjligt för oss att behålla våran skoda längre än ca 6 månader till.
Alvin har suttit fram innan, men eftersom hans huvud kom förnära rutan, så flyttade jag bak honom och fram Alice. Insåg dock att hon bara kommer kunna växa max 5 cm till, innan hennes huvud kommer förnära framrutan..
Martin är ju så lång också, så det finns ingen möjlighet att sätta henne bakom passageraren heller.
Så nu kikar vi på "ny" bil och vet inte alls hur vi ska göra. Är väldigt inne på en VW touran, 7 sitsig. Var inne i stan igår och kollade då iof på ny (men det blir de absolut inte). Testade bilstolar i bilen och vilken rymd. Utan problem kan vi få plats iallafall 2 bilstolar bredvid varandra bak, även om Martin kör och sitter bekvärmt.
Så det lutar åt att det blir en sådan.
Från början tänkt vi en typ 2008-2010, men igår ringde de från Martins jobb och de ska gå ner i 3-skift.. Inte så kul, men samtidigt är han ledig måånga helger, men en hel del mindre i lön..
Så nu kikar vi på kanske en 06 eller 07 istället, så vi inte behöver lägga såmycket imellan från våran bil..
Köper vi väl en sådan bil så är det 7-sits som gäller, använder man inte de stolarna, så ligger de nere i golvet istället, så att man får bagaget stort istället, m,en ändå möjlighet att åka fler i bilen om det behövs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0