Ett besök på akuten..

Idag tänkte jag åhh vad bra, Martin har inte direkt något att göra, så nu ska jag minsann se till att tvätta undan ALL tvätt i tvättstugan innan han börjar jobba... Så blev det inte alls.
Gjorde iordning bilen, plockade ur bilstolarna och alla våra saker nu på morgonen (så att den är klar när vår "nya" bil är klar att hämtas).. Hann in, och gå ner till tvättstugan och började lägga in i maskinen.. Hör en duns och Alvin verkligen gallskriker..
Vad tror ni stackaren hade gjort?
Trillat rakt ner med huvudet i golvet, förmodligen rakt på en legobit. Resultatet blev ett jack vid nederkanten av ögonbrynet, så det var bara att gå ut i bilen igen och sätta in en bilstol och köra mot akuten.
Martin var kvar hemma hos Alice.
När vi kom dit så var det som tur var inte så mycket folk, 2 före.
När det var vår tur fick sätta oss på en brits och de kikade på jacket.
De pratades både om att de skulle tejpas, limmas eller sys.
Sy kom de dock fram till att det skulle nog vara lite väl traumatiskt, med tanke på att de faktiskt inte var så djupt, inte heller direkt glipande. Limma ville de inte göra sånära ögat, eftersom de rinner väl lite, speciellt om han rör sig, så de vågade inte riskera det.
Till slut blev det lite tejp på såret, Alvin fick en glass och en clownballong och var huur duktig som helst!
Bara lite ledsen när vi gick in i undersökningsrummet, men sedan satt han så snällt i mitt knä, även om de var många som kikade och kände på honom.
Sa att det säkert kommer att bli ett ärr, men inte så stort, med tanke på att de var ca 1 cm långt bara och dessutom sitter precis vid ögonbrunet. Imorgon ska jag i vilket fall som ringa försäkringsbolaget, så att de står där!
Hoppas de läker fint nu bara, utan massa bakterier.
Så nu är det fortfarande massa tvätt i tvättstugan som egentligen behöver fixas, men det får bli ikväll och imorgon.. Bara bökigt att dra med barnen ner i källaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0