Tisdag!

Idag har Alice äntligen en pappa även på papper och inte bara i verkligheten, faderskapspapperna är påskrivna och även papper om gemensam vårdnad!
Passade även på att förtidsrösta, så att vi slipper göra det på söndag, Martin jobbar ju 8-20 då, så det känns skönt att jag slipper åka iväg själv med båda barnen och göra det!


Just nu är Martin iväg på jobbet, lite tråkigt med tanke på att det är riktigt regnruskväder ute, men vi får mysa inne istället. Tänkte vi skulle gå ut, men Alice verkar inte ha några planer på att sova och gå ut när hon är vaken i regn är nog ingen hit, tror nämligen inte alls att hon vill ligga nerbäddad i vagnen under regnskyddet!
Just nu ligger hon i babysittern och kikar på djuren där. Så förkyld är hon också, imellanåt låter hon som en bubblande kaffebryggare. Men hoppas på att det blir bättre snart!

I helgen jobbar Martin 8-20 både lördag och söndag, så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Hade varit kul att åka och göra något, eller få något gjort i huset, men det funkar nog inte med båda de små, de ligger ju massa verkyg överallt, så man måste ha stenkoll på honom och då får man ju ändå inget gjort :-P

Nä nu ska jag flytta mig från datorn och ta och göra lite nytta istället.
Behöver rensa Alice garderob igen, allt i strl 56 behöver nästan rensas bort, hon växer ju så det knakar nämligen.
4820 gram och nästan 58 cm lång igår när vi var på bvc.

Alvin vägdes också, 10385 gram nu och 90 cm lång. Ska prata med läkaren om Alvins vikt på Alice 2-månaders kontroll, så får vi se. Hans kurva har planat ut lite till nämligen, har gått upp ungefär 300 gram på 3 månader, vilket inte är så mycket, eftersom han vuxit så på längden.

Nä som sagt, nu sysslor att göra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0