Tisdag

Igår var som sagt mamma här och passade barnen. Det hade gått superbra, så skönt det iaf, annars hade det ju bara varit lätt för mig att köra hem om det skulle vara så. Vi var nog i huset mellan 10 och 17 ungefär, så det tar sin lilla tid att göra det klart!

Vi hann med en hel del. Började ute i vedförrådet och rensa de, massa skit som de lämnat kvar där, cyklar, kartong med porslin, massa sågspån och en hel del ved. Nu är där tomt, eller ja veden som var kvar ligger ju där, men annars är det tomt. Så nu är det bara för oss att fixa massa ved också!

När jag inte kunde hjälpa Martin med mer där ute, så gick jag och började slipa trappan. Slipade hela trappan ner till källaren också, så nu är det bara de som vi ska ta längst in i hörnor och så, men det går ganska fort. Sen är själva trapporna klara, så det är under trappan upp till övervåningen, spaljen vid sidan och grinarna kvar som ska slipas, härligt att inte ha såmycket kvar, sår nog försöka ha trappan helt färdigslipad tills början på nästa vecka, så att vi kan börja tvätta av den, spacka och sen måla.

Känns skitbra att vi kommit så långt nu!


Martin har nästan precis kört iväg till huset, antisimex ska komma och göra en besiktning, får den tack vare villaförsäkringen! Sen ska han nog fortsätta jobba där!
Stackaren jobbar imorgon igen, bara 2 dagars ledighet igår och idag, sen ska han på och jobba 7-dagars vecka igen (men som tur är inte några 12-timmars pass).
Nu är det ju verkligen fullt ös Martins lediga tid och det känns för Martin kan jag tänka mig. Kan ju själv tänka mig hur det skulle vara att knappt träffa barnen något liksom, fast jag försöker ta det jag kan i huset så att han kan vara med de små lite! Du är bäst som orkar kämpa på så!!!!

När vi väl flyttat till huset blir det lite lugnare, då blir det inte massor med jobb på ett bra tag, utan vi ska ta det lugnt och ha lite kalas och sådär innan det blir någon mer renovering!

Idag ska jag och barnen ut och gå en sväng, ifall regnet inte öser ner. Jag vill ner några kilo, så att jag väger som innan graviditeterna hade jag tänkt! Fast då bör jag sluta äta snask också, hmm vi får väl se hur det går!
Sen när vi väl flyttat in i huset så ska jag minsann försöka stå lite på crosstrainern, det står ju i k'ällaren där just nu!

Nej nu ska jag inte sitta här mer, har tvätt som ska in i maskinen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0