Andys :-)

Dagen började vid 06,30, då mitt alarm på mobilen ringde. Förengångs skull var inte Alvin vaken vid den tiden, typiskt när man själv måste gå upp för att vi skulle iväg!

Först åkte vi hem till mamma och åt nybakta frallor, mums! Alvin lekte lite med alla bilarna som de tagit ner sedan min bror var liten, han tyckte verkligen det var intressant att "gräva" i lådan och dra fram alla bilar, tokpojken!

Sen när klockan började närma sig 09,30 tog vi på oss och barnen och packade in oss i bilen och körde mot Andys.
Fick dra med oss alla saker, utom vagnen till borden där inne, stod lappar om att det varit mycket stölder i kapprummet på sista tiden, skittråkigt, så det var en hel hög med saker som skulle med in på leklandet.

Väl inne så klättrar Martin och Alvin upp på klätterställningen och Alvin skulle åka rutschkana. Martin tänkte inte alls på att den går faktiskt riktigt fort och man får fruktansvärda stötar, så Alvin skulle åka ner för den själv (det kan han ju oftast nuförtiden) och släpper honom precis när jag säger till att han itne ska åka själv. Såklart får han både stötar och blir rädd, jätteledsen blev han, sen ville han inte åka mer rutchkana. Efter detta var han väldigt tyst och extremt försiktig ett bra tag och ville gärna vara hos mig. En lite ledsen Alvin:

Det släppte som tur var sen när Moa kom och busade.

De sprang rundor och tyckte det var superkul att jaga varandra, speceillt Alvin var väldigt nyfiken på Moa, inte så konstigt med tanke på att det inte direkt blivit att vi träffat några andra barn nu på ett tag :-) hehe jättegulligt, Moa brydde sig inte om honom alls från början, men sen när Alvin var med på att spring åt vars ett håll och mötas, då skrattade båda två, härligt!


Alice var så nöjd under hela besöket på Andys, hon låg gott och mös i Jennys famn och Jenny verkade inte heller ha något emot det ;-)


I bilen till mormor (min mamma) somnade Alvin efter typ 100 meter eller något, han var trött :-) Lämnade av båda barnen hos mormor, sedan åkte jag och Martin, för att handla en del till huset!

Blev tapeter till resten av sovrummet (hade egentligen tänkt måla, men kom fram till att vi likabra kunde ha tapeter), köpte faktiskt på rusta, för 169 kr/rullen och så var det 25% rabatt på alla tapeter, så lite över 100 kr rullen, bra pris, får väl se ifall tapeterna är lika bra :-)
Sen blev det inom babyaffärerna för att kolla på grind till att ha runt kaminen, men de var slut överallt. Fanns 2 olika, en från babydan för 1500 kr ungefär (3 m lång) och sen en rån babyproffsens egna för 1200 kr, tror den var typ 3,8 meter eller något!
Så det blir nog babyproffsens egna, den skulle komma in tills nästa fredag, så jag får ta och köra in för att köpa den då!

Sen blev det en tur till färgaffären, happy homes, microlite till snedväggarna (som vi ska måla vitt som taket), lim till både tapet och microlite och så färg till trappan, fick faktiskt jättebra rabatt där, supersnällt och de är riktigt trevliga och hjälpsamma!

Innan vi körde för att hämta barnen igen handlade vi på maxi, skönt att få de också gjort!
Nu är Martin i huset och jag har nyss kollat på idol.
Trappan är helt färdigslipad och nu håller Martin på att tvätta med amoniak, får väl se när han kommer hem igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0