Måndag!

Nu är trappan i huset helt klart och även grindarna, otroligt skönt! Martin målade nämligen det sista på trappan ner idag! Visst undertill är de inte klart, men nu är det så att man kan gå utan problem, toppen!

Idag har jag spenderat dagen med att baka chiokladmuffins, packa och städa.

Lyckades packa ganska mycket småsaker, såsom de sista räknarna, sista prydnadssakerna och sen även gardiner och gardinstänger är nerplockat! Känns jättskönt! Alvin var duktig och hjälpte till att lägga saker i flyttkartongen! Ikväll hoppas jag att Alvin somnar i tid, så att jag hinner packa lite till!



Alvin har blivit ganska strulig på kvällarna nufötiden, känns som att han också känner på sig att något är pågång! Återstår att se hur det går sen när vi flyttat, misstänker att nätterna kommer vara lite jobbiga i början!
Sen har han fått ett väldigt testande humör, testar allt och försöker göra allt han inte får, men vissa gånger blir man faktiskt extremt förvånad, då han faktiskt lyssnar!
Väldigt tjurig är han också, tror säkert de har något med ålderna att göra, men inte superkul alla gånger när han skriker mamma och låter jättearg, det är lite svårt att själv behärska sig och inte bli sur på honom tillbaka! Imorse vaknade han och ville ha välling, då ligger han kvar i sängen, skriker lelle och låter väldigt arg, bra uppvaknade man får va? Men hoppas på att detta tjuriga humöret slutar snart, det är inte så jättekul, det är ju så svårt att själv försöka var på bra humör mot honom när han är så, det är nog lätt att det blir en ond cirkel om det hålle på länge, men hoppas det löser sig sen :-)
Som tur är så är han inte tjurig konstant, utan kan faktiskt vara riktigt glad och mysig, älskade unge!

Han älskar när man sjunger sånger som tex jag hamrar och snickrar, en kulen natt och såna låtar som man i slutet ska ta honom eller liknande. När man är klart så hör man alltid från Alvin: Mer :-) Goa unge!

Nu ska jag gå och ta Alice, hör att hon vaknat i vagnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0