måndag

Igår var Alvin hos sin farmor hela dagen och de hade visst gått superbra, skönt :-)

Vi fick gjort en himla massa faktiskt! Plockade ner hyllan och krokarna i hallen som suttit här sedan vi köpte huset, sen fick Martin för sig att måla igen hål och sånt på väggarna i hallen.
Det blev ju sådär kan jag säga. Hade köpt färg i färgaffären, som de blandat till så att de skulle bli samma färg som innan, och såklart tänkt vi att alla grå väggarna i hallen var samma grå, men så var tydligen inte fallet. Så väggarna upp i trappan blev ju full av mörkare grå fläckar.
Gissa vad vi spenderade eftermiddagen til att göra?
Jo måla om hela väggarna i hallen vita, hade någon gräddvit hemma, så den fick de bli. Lite väl vitt för min smak, men så får de vara sålänge. Hade inte färg så att de räckte till hela hallen, så en vägg är fortfarande grå.

Lite undrar man hur man kan måla med typ 4 sorters grå färg i hall och kök, men ja de som bodde här innan var inte riktigt kloka när det gällde renovering ;-)



Mamma är här hos oss just nu, jag ska n'ämligen till bvc för 3-månaders koll och vaccination med Alice vid 14-tiden och vill absolut inte ta med Alvin dit när Alice ska få sprutor, bara dumt när han varit så rädd för bvc innan.
Så mamma och Alvin är kvar här, medan vi sticker ner till bvc!

Nu kom dom visst in, så nu är det maxdax innan Alvin ska sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0