Mycket pollen..

Ja väldigt mycket björkpollen i luften just nu, vilket gör att jag gärna håller mig inomhus. Alvin älskar att vara ute, så lite dåligt samvete har jag allt. Men förmodligen så försvinner snart björkpollen, sen ska vi minsann tillbringa mycket tid utomhus i de härliga vädret!


Martin är iväg och kommer hem imorgonkväll, känns så skönt att det inte är alls länge till som han ska vara iväg och jobba, vad vi vet nu iaf! Jobbet är det ju osäkert med, eftersom företaget ska säljas, så vi får väl se om det blir för Martin att jobba på nytt företg eller börja leta jobb. Finns ju även möjligheten att flytta till Oskarshamn, men den möjligheten vill jag inte alls. Tror faktiskt inte alls jag trivs där, men man ska aldrig säga aldrig. Förhoppningsvis kan vi bo kvar här och att Martin har kvar jobbet, eller ett annat jobb här i närheten!

Föresten så verkar det bra med Alvins tänder, trots att han slog till tänderna 3 gånger på 3 dagar. De har inte blivit gråa och det blöder inte, så vi hoppas på att tänderna klara sig, så att han slipper dra ut dom.



Alvin har blivit lite strulig med sömnen också, hade verkligen velat ha bort hans vila på förmiddagen och känner att det jag måste ta mig tålamod till att låta honom skippa förmiddagsvilan framöver. Han vaknade nämligen 05,45 imorse, då sover han igen runt 8-8,30-tiden. Får se om vi kan ta tag i det nu från och med torsdag.
Han sover ju bra på nätterna som tur är, men lite längre än 6 behöver han sova på morgonen för att orka med att endast sova 1 gång om dagen.

Nu sover Alvin, så jag ska lägga mig i soffan och kolla lite på unga mödrar (går ju på kanal 5 play). Intressant, men ack så glad jag är att jag inte är en sådan mamma som de flesta där är. Dessutom så har Alvin världens bästa pappa, det kan man inte säga om papporna i programmet.

Här kommer en bild på mina fina älsklingar på valborg:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0