Hus!

Jahopp, husägare om allting går som det ska :-)

Var och skrev på köpekontraktet i tisdags och om allting går som det ska med besiktning och sådär, så misstänker jag att vi får tillträde i mitten på augusti!
Hoppas hoppas nu bara på att besiktningen inte visar några allvarliga fel bara, men isåfall har vi ju möjligheten att dra oss ur!

Det är ju en hel del som behövs fixas på huset, så vi har nog fullt upp ett bra tag framöver, med 2 små barn och ett hus som behövs fixas :-) Men vi gillar huset skarpt, bra planlösning, bra läge och nära till mycket!


Föresten så var vi ju inne på förlossningen i måndags för vändningsförsök, men lillan hade visst själv vänt sig rätt, så det blev en snabbvisit och sedan hem igen! Alvin hade haft det superbra hos Ingela :-)

Vecka 37+4 idag och än har ingen bebis gjort några utbrytningsförsök, tråkigt nog!
Jag börjar bli så trött på detta nu och hoppas ju verkligen på att hon vill komma innan den 2:a augusti, annars ska Martin jobba den veckan och det känns lite taskigt mot Alvin, jag orkar ju iprincip ingeting alls. Tycker jag sover mycket på nätterna och sover på dagen när Alvin sover och ändå är jag så trött!

Idag har vi inte gjort alls mycket, tvättat lite och plockat undan. Hoppas Martin snart kommer hem, han är nämligen och handlar och sedan så har han åkt inom sin farmor. Ska göra hemmagjord pizza till kvällsmat och det tar ju sin lilla tid nämligen!

Kommentarer
Postat av: Carro

Åh så roligt för er. Hoppas verkligen allt går som det ska. Nu är det inte långt kvar till lillan kommer, håller tummarna att det kommer igång nu.



Kram

2010-07-24 @ 20:11:16
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vart är det huset?? övervåning eller enplanshus? va roligt, grattis!!

2010-07-28 @ 22:40:30
URL: http://litendjavulsflicka.blogg.se/
Postat av: Evelina

Grattis till huset! :) Ska ni bo kvar i samma område eller någon annanstans? Tycker lilltjejen kan titta ut snart! :) allt bra med er annars? kraaam

2010-08-07 @ 10:00:32
URL: http://evveliiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0