3:dje veckan

Nu är vi inne på 3:dje veckan som Martin är i Oskarshamn och det funkar förvånansvärt bra, tack vare att de har fått väldigt bra tider faktiskt.
Den veckan de jobbar förmiddag åker han på måndagen vid 06,30 ungefär och åker ifrån Oskarshamn vid 15 på Torsdagen, och då är han hemma igen ungefär runt 18,30-tiden.
Eftermiddagsveckan åker de på måndagen vid 11-11,30 härifrån och sen slutar de på onsdagskvällen vid 23 och sist körde de hem på natten, så jag antar att de kommer göra precis samma sak resten av veckorna.

Känns faktiskt väldigt skönt, får det blir en härlig helg vill jag lova!

Igår blev det en dag hemma för oss. Efter lunch gick vi ut under 1 timmes tid, faktiskt väldigt skönt ute, då det var +2,5 grad! Dock slaskigt. Alvin satt i vagnen och kollade på en katt ett bra tag och så åt han snö :-)




Idag är det tänkt att jag och Alvin ska hämta Jenny (och evnetuellt Moa) i Arkelstorp och sen köra vidare till mamma, lämna av Alvin och sen vidare till Helena på me and i party :-) Hoppas kläderna är fina i verkligheten och hoppas på att vädret är bra, så att vi kommer in till stan, enligt smhi skulle det blåsa och bli 1-2 dm snö från i eftermiddag.


Just nu sover Alvin och jag passar på att sitta här, borde egentligen sovit, eftersom Alvin varit ganska jobbig inatt. Vaknat var 20-30 minut mellan kl 02 och 05,30. Förstår inte varför han är så orolig på nätter och vaknar så tidigt på morgonen när Martin inte är hemma.

Föresten Josse: Ja, jag ska ta och filma Alvin lite när han går och lägga upp här, ska bara bli färdig till det också ;-)

Kommentarer
Postat av: sara

sötnosen :)

2010-02-02 @ 11:45:01
URL: http://baramitthjarta.blogg.se/
Postat av: Carro

Skönt att allt går bra för er, det gör ju att veckorna känns kortare =)Kul med Me&i, ska på party i slutet på feb och hoppas med att kläderna är fina. Har kollat på hemsidan och hittade lite men inte alls lika mycket som i höstas...



Hoppas du hinner vila lite under dagen och att natten blir bättre, det är ju trist om han håller på och vaknar hela tiden. Hoppas det vänder...



Kram

2010-02-02 @ 11:48:06
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Postat av: josefine

JAAA! Då blir jag glad :)

Hoppas du kommer iväg ikväll, ta det lugnt!

2010-02-02 @ 16:29:05
URL: http://ichbineinnordbo.blogg.se/
Postat av: Evelina

Va stor han har blivit sötnosen!

Hittade du några fina kläder? ...pissst ;) Har börjat blogga igen ;) Hihi! Kramen

2010-02-02 @ 20:41:01
URL: http://evveliiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0