Vinterkläder...

Har märkt att fler och fler börjar kolla på vinterkläder till barnen redan. Känns tidigt, men samtidigt så tar ju overallerna i affären slut ganska så fort!

Hade en polarn och pyret overall till Alvin i strl 80 i början av förra vintern, den ska säljas nu till denna vintern. Storleken kommer nämligen passa lillan mitt i sommaren förmodligen, så nja det är ju inte riktigt rätt årstid! Förmodligen så får jag en hel del för den, eftersom den är från polarn och den är inte direkt sliten!
Sen i slutet på förra vintern hade Alvin en från ullared i strl 86/92, provade den på honom för någon dag sedan och förmodligen kan han ha den i början av vintern. Ganska skönt, men misstänker att den inte kommer räcka under hela vintern bara. Så en overall till kommer inhandlas, ska försöka få tag på en molo från tradera i strl 98, så om han inte skjuter i höjden, så kommer han kunna ha den overallen nästa vinter också!


Idag håller vi på med brödbak! Dubbel sats, så just nu står de 2 första bröden inne i ugnen, sen är det 2 kvar! Det är inte helt fel med hembakt bröd! Har tänkt göra det länge, men det har liksom aldrig blivit av, men nu så :-)


Imorgon börjar Martin jobba, så misstänker att det blir en tidig morgon imorgon! Alvin brukar ju vakna såfort vi går upp. Igår sov han till 9 och idag lika så, trots att han somnade 19,30 igårkväll! Väldigt skönt med sovmorgon, men imorgon misstänker jag att det kommer bli 6 när Martin går upp! Hopas hoppas han inte hör Martin imorgon :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0