1 år sedan...

För precis ett år sedan var Alvin beräknad, 1:a november. Däremot blev det en rätt lång längtan innan han tittade ut 14 dagar över tiden. Helt galet vad tiden går. Vår älskade lilla gosse!




Idag har vi än sålänge inte gjort så mycket. Har städat några av rummen här, men inte helt klar, får bli när Alvin vaknat, så jag inte väcker honom, han behöver sova.

Han är jättesnorig, hade inte feber imorse men högre temp än vanligt. Igårkväll vaknade han vid 2130 och var ledsen och ville inte alls somna om, så han fick sitta och mysa med oss tills vi också skulle lägga oss. Sen fick han sova hos oss, vaknade vid 2 och var jätte ledsen, fick sin välling sen somnade han om, sen vaknade han igen vid 4 och var helt otröstlig i säkert 30 minuter. satt med honom i famnen och försökte lugna honom, vilket inte gick så bra.
Tänkte att han förmodligen hade ont, så Martin tände lampan och gick för att hämta Alvedon, så var Alvin helst plösligt inte ledsen längre. Verkade nästan som om han var lite mörkrädd. Sen sov han gott tills 7,30 iaf.



Föresten så kommer här lite bilder på vardagsrummet. Ser rätt tomt ut vid tv-bänken, men det kommer 2 ganska höga högtalare bredvid också.
Den breda hyllan skulle egentligen haft hela dörrar, men tog fel. Tycker det blev ganska bra ändå :-)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0