Torsdag!

Igår bar det av till Kristianstad tidigt på morgonen, var inom blitema lite efter 8, sen willys och handla, sen hämta lite saker i hammarslund, slänga lite och sen inom stan innan det var dax att åka hem igen. I hammarslund var ju dörren låst när vi kom, så jag tog Martins nycklar och låste upp och la nycklarna på byrån innanför dörren. När vi skulle gå behöve vi inte låsa eftersom min bror var hemma, så vi glömde Martins nycklar...

Var nästan hemma när vi kom på det, men som tur var så hade Martins pappa extranyckel i knsilinge som vi kunde ta.

Sen igår eftermiddag kom Alvins faster Maria och hennes Sambo Joel hit, jättekul att träffas när det väl går :-) Alvin var hur glad som helst och var knappt hos mig eller Martin, men det gjorde oss absolut ingenting, de får ju passa på att gosa. På kvällen blev det att Alvins farfar, Alvins faster Marlene och så Ingela kom hit och så gjorde vi hemmagjord pizza, supergott. Ingela hade gjort en rabarberpaj och som vanligt är hennes mat supergod!


Tack för igår gott folk!

Idag ska vi till Hammarslund igen (hade egentligen inte tänkt de, men eftersom vi ändå måste hämta Martins nycklar), så det blir kinamat där ikväll. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0