En riktigt glad pojk!

Idag har Alvin varit hur glad som helst.
Ja förutom på bvc då.

Var på läkarbesök där idag. Han var 69,5 cm lång och vägde 6865 gram. Men han var verkligen jätte arg när vi var där, ville inget alls. De skulle kolla om han vände sig, men han har inte riktigt fått kläm på det och eftersom han var så arg så tittade han ju inte ens åt sidan på saken hon höll i. Så det skulle vi kolla igen på 10-månaders kollen. Titta efter saken ville han inte heller, inte så kontigt egentligen med en helt främmande människa som pratar och tar på honom :-)

När vi var klara på bvc kom mamma hit, jag hade inget att göra och inte hon heller, eller jo hon hade nog att göra, men ville nog hellre träffa Alvin!
Var mest ute hela dagen, fast det var verkligen svinkallt när solen gick i moln.

Alvin fick även börja med smakportioner idag. Ungen var helt överlycklig när han såg skålen som vi brukade ge han mat ur innan. Har nog aldrig sett honom så glad, inte när man bara tar fram något iaf! Log mot skeden varje gång han fick mat. Dock klöktes han en del efter några skedar, men han verkade helt klart jätte intresserad.
Ikväll fick han även några skedar gröt, sinlac som är mjölkfri, och även då var han superglad. Ville inte ge honom så mycket, men han hade nog kunnat äta en portion om han fått, klöktes inte av den iaf.
Doktorn på sjukhuset sa att vi skulle börja med smakportioner i ganska rask takt och eftersom han inte reagerat på några rotfrukter eller så innan så kör vi detta i någon dag bara. Vet att han inte var så glad för potatisen innan, så imorgon blir det majs/potatis istället.

Nu ska jag fortsätta kolla på halv åtta hos mig, tycker det är rätt kul att kolla på faktiskt, men man ska vara mätt när man börjar kolla annars blir man så sugen på något!

Alvin med sina nya namnbyxor. Dock en aningens stora eftersom det är strl 80.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej tack för den underbara bilden han e för söt :) Den bilden du skickade till mig blev jättesuddig så jag har lånat den översta du har här istället hoppas det e ok den var mycket klarare i kvaliteten du får hojta om det inte är ok. Mvh Linda

2009-05-12 @ 21:44:29
Postat av: Linda

Tack vad snällt :) Du är välkommen att beställa när som!

2009-05-12 @ 21:53:19
URL: http://www.alskadehjartegryn.blogspot.com
Postat av: Elle

Men vilka söta byxor!!! Får jag fråga vart du köpt dom? Sånna skulle nog vilmer vilja ha nämligen;)



Idag är det bvc-koll här, hoppas att han är medgörlig men man vet ju aldrig vilket humör de är på :D

2009-05-13 @ 12:11:26
URL: http://www.underbaringar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0