Barnkliniken!

Idag hade vi tid till en överläkare på barnkliniken. Allting gick jättebra och de var super där uppe!
Han har inte gått upp mer än 200 g på 1 månad, vilket är lite, så det märks ju på vikten att han bara fått ersättning. Iaf så ska vi fortsätta ge honom mjölkfri kost och utslagen trodde de beror på att han har väldigt känslig hud i kombination med allergi, så atopiskt eksem heter det tydligen.

Iaf så kollade läkaren på honom och sedan pratade vi lite. Kom fram till att vi skulle träffa både allergisjuksköterskan och en dietist. Allergisköterskan var som tur var ledig när vi var klara hos läkaren, så vi behövde ingen ny tid. Hon beättade lite hur vi skulle smörja och med vad och så fick vi recept på en massa krämer. Dietisten skulle vi träffa för att kolla så att han får i sig rätt mängd kalorier och sen prata lite allmänt om mjölkfri kost! Fick utskrivit tavegyl som vi ger honom mot klådan på kvällen.

Sen fick vi ersättningen på livsmedelsanvisning, 12 burkar för 120 kr, vilken skillnad mot innan!


Så vi får förhoppningsvis hem en kallelse till dietisten och sen så ska vi tillbaka till barnkliniken igen efter sommaren, september/oktober, så ska vi se hur det har blivit och sedan går vi vidare därifrån.

Kommentarer
Postat av: Petra

Skönt att få kollat vad det är. även om de inte kunde säga säkert så är det iaf igång. Skönt att få tips och råd. :) ha det bra!

2009-05-11 @ 20:05:56
URL: http://albinochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0