Danmarkssemster

Vi var iväg på semster i danmark mellan Tisdag- Torsdag. Var där tillsammans med mina föräldrar och min bror och så mina gamla grannar och 2 av deras släkt från italien.
40 mil var bilresan på, ditresan gick förvånansvärt bra, även om Alvin inte ville äta när vi väl stannade, så jag och mamma satt och gav honom gröt under bilresan, men det funkade faktiskt super.
Sista 3 milen var Alvin inte så glad, men förutom de så gick de jättebra.

Hade en jättefin stuga med 8 bäddar (fast vi bara var 5 pers + Alvin), så stor plats var det. På tisdagskvällen blev det bad i bubbelpoolen i stugan och sen grillat. Promenad för vissa, men Martin och jag stannade med Alvin i stugan och försökte få honom att sova.
Vi sov nog rätt bra allihopa faktiskt, Alvin sov som han brukar även om det var nytt ställe.

Onsdagen bjöd på en heldag i badlandet. Martin, Tommy, Marcus och Monica var så snälla och åkte till badlandet tidigt för att lyckas få en av de 7 barnsängar som fanns inne på badlandet. Fick nämligen inte ta vagnen med in och det fanns inte en chans att få Alvin att somna i famnen. Men vi fick tag på en säng, så allting gick jätte bra. Alvin tyckte det var så kul att bada. Tur att vi var så att jag och Martin också kunde bada lite i de stora bassängerna.
På kvällen grillade vi och efter det blev de minigolf. Kul ovanlig bana. Alvin sov gott i vagnen och det var inga problem att lyfta över honom i sängen sen, så skönt.

På torsdagen var vi tvugna  att lämna stugan redan 10 och då ha allting klart, men vi hann. Hann även packa Alvins mat. Hela torsdagen spenderade vi på legoland. Mycket mysigt även om det inte blev så många karuseller för vår del. Fanns 1 ställe där man kunde värma mat och byta blöjor, så det blev rätt mycket spring dit, men det var superbra att ha det krypinet, eftersom Alvin har en aning svårt för att äta när det är massa runtomkring.

Bilresan hem staratade 1830, efter att vi varit och handlat vin. Trodde hemresan skulle gå smärtfritt, men icke. Vi som trodde Alvin skulle sova hela resan hem, men sov max 1 timme. Var så ledsen och kom inte alls till ro. Blev superledsen när han vaknade och märkte att han satt fast. Innan öresundsbron var han helt panikslagen, men där gick ju inte att stanna, så det blev första bäst stopp efter bron, när vi väl stannat var han superglad och somnade bums i stolen när vi började köra. 3 mil från kristianstad vaknade han och var ledsen, men när det var 1,5 mil hem till mamma o pappa var det inte skoj. Iaf så kom vi hem utan problem även om det var rätt jobbigt när han var så ledsen och man itne kunde göra något. Kände sig så hjälplös.

Men nu är vi hemma och har varit i någon dag, så vi hunnit få undan. Lägger bilder från resan i ett annat blogginlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0