Imorgon är det vardag igen...

Igårkväll var Alvins farmor och hennes sambo här, mycket trevligt. Vi bjöd på klyftpotatis, rödvinssås, fläskfile fylld med vitlöks och kantarellost och sallad. Jätte gott och mycket uppskattat.

Idag har vi inte något speciellt på schemat, förutom att sambons farmor kommer senare i eftermiddag. Hon ville hälsa på Alvin. Egentligen hade vi tänkt gå en lång runda med vädret är jätte dåligt och ruggigt, så vi tar det en annan dag.

Imorgon är allt som vanligt igen och sambon joggar dagtid, skönt faktiskt. Jag ska åka in till babyproffsen och hoppas på att de fortfarande har kvar den lila Urban jungle vagnen, för isåfall ska vi ha den :-) Hoppas det inte var något erbjudande de bara hade förra veckan utan att de faktiskt är kvar tills de är sålda för det priset och hoppas ingen var där efter oss i lördags och köpte den, vi var där vid 11,30 tror jag. Vi får väl se imorgon. Hoppas hoppas för vi vill ju ha den.

Nej nu ska jag sluta tjata hehe.
Jag ska gå och plocka undan lite nu, får passa på medan Alvin och hans pappa sover. Snarkar gör de båda två :-)

Kommentarer
Postat av: Evelina

Fatboy orginal heter den, vit. Finns inne på toddler sen ska dom ha den på Bromölla möbelaffär också! ;) Har ni haft en bra helg vännen?

2009-01-18 @ 19:31:17
URL: http://evveliiina.blogg.se/
Postat av: Evelina

Haha sorry läste helt fel ;):P

Den vi hittade va en BMW 320 -06 verkar super fin men sen är vi ju lite sugna på A4 quattro också, vi får se när vi byter va det blir för någon :) Har ni haft en bra helg? Kram

2009-01-18 @ 19:33:11
URL: http://evveliiina.blogg.se/
Postat av: Carro Griffelfot på FL

Jag har utmanat dig i min blogg

http://griffelfot.blogg.se/2009/january/utmanad.html

2009-01-19 @ 11:16:54
URL: http://griffelfot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0