Barnmorskan och promenad.

Hade tid till barnmorskan på efterkontroll på eftermiddag och det gick super. Hade med mig Alvin och Martin, så att Agneta (barnmorskan) fick träffa Alvin också, det tyckte hon var kul :-)
Allting såg bra ut.


När vi kom hem var det -6,5 ute, men vi hade redan innan bestämt oss för att gå ut en runda. Så på med termobyxor på oss och filt och täcke på Alvin i vagnen (han hade redan på sig overallen, då vi inte gick in efter vi kommit hem).
Mysigt med snö, men det är lite väl kallt. Tur att det finns varma kläder iaf.


Snygga termobyxor va? Han blir tokig om han ser att jag lagt ut bilden här haha



När vi kommit hem så tog jag ner våra ljusstakar och även granen åkte ut. Skönt att få bort det nu.
Det var egentligen tänkt att mamma skulle komma hit idag och passa Alvin, men det var inte lönt eftersom hon inte kunde vara här förrän 11,30 och sen så skulle vi iväg igen vid 15,15. Så på fredag kommer både mamma och pappa hit för att passa Alvin medans jag och Martin ska ta en stor rensning överallt. Både bland kläder och sen så städa på de ställen man inte städar så ofta.

Imorgon är det ikea som gäller. Kom på nu ikväll att vagnen förmodligen inte går in i bilen om vi ska kunna få hem hyllan vi ska köpa, så det får bara bli bilstolen med oss. Får väl bära honom lite så tt han inte sitter förlänge i den, men det går säkert bra. Ska bli skoj att handla lite nya saker. Speceillt nya blommor om vi hittar några fina.

På kvällen kommer eventuellt Martins jobbarkompis och hans tjej hit och äter hemmagjord pizza. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0