Onsdag

Idag är det vitt på marken och snön trillar ner. Riktigt mysigt, även om det kunde vara lite kallare så att snön får ligga kvar.

Alvin sover just nu och har gjort ett tag. Han verkar behöva den vilan, men samtidigt tycker jag att han är såpass stor att det borde räcka för honom att sova efter lunch. Får väl se hur vi gör, men tror jag kommer försöka fåbort denna tidiga vila. Inte ska han väl egentligen behöva sova 1,5-2 timmar efter han gått upp på morgonen?

Martin jobbar förmiddag, så när han kommer hem vid 1430 måste jag nog försöka städa undan lite och även få lite tvättat och vika tvätten, inte de roligaste, men sånt måste göras.

Efter lunch tror jag vi ska gå ut en sväng i snön och se vad Alvin tycker om det!

Kommentarer
Postat av: Carro

Vi har precis varit ute i snön vi o när det inte blåste så var det riktigt skönt. Först var E lite tveksam men sen satte han fart oh kröp runt i snön med full fart.



Vi har också lite strul med förmiddagsvila, när Elliot vaknar tidigt så måste han antingen sova vid 9 eller äta lunch senast 10 annars får han inte i sig nån mat för då är han för trött.

Men har vi tur så sover han till runt 8 o då brukar han orka äta och sen sova runt 11.



Troligen har väl Alvin inte riktigt sovit färdigt när han vaknar på morgonen eftersom han vill sova så tätt igen... Svårt det där...

2009-12-16 @ 11:11:33
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Postat av: Emelie

Den tidiga vilan har Tindra med, hade me velat få bort den men vad gör man..

2009-12-16 @ 19:21:50
Postat av: Carro

Tack =) Det är ju Alvin med även om han inte var på bild just här...



Hoppas ni har det bra i snöyran.

2009-12-17 @ 17:11:13
URL: http://griffelfot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0