Länge sedan.

Här var det ett tag sedan jag skrev nu. Får se hur långt jag hinner innan Alvin vaknar.

I fredags var det iaf dax för mig och Martin för en ullaredstripp. Martin tyckte nog inte det var så skoj, men vi hittade allt vi skulle ha, så nu är alla julklappar fixade, vilket är väldigt skönt!

Alvin hade haft det superbra hos mamma och inte varit ledsen alls under hela dagen. Jag trodde först att det säkert skulle bli lite konstigt när han vaknade på morgon och vi inte var där, men icke :-) Skönt att veta att det gick så bra.

Under lördagen hade vi fullt upp med att handla, packa upp, städa och köra hem från mamma o pappa.

På söndagen åkte vi till eriksberg, utanför karlshamn på julmarknad. Mysigt var det, men inte så anpassat för barnvagnar om man säger så.


Igår var det äntligen dax för alvins vaccination mot svininfluensa. Har ju varit mycket fram och tillbaka om vem som ska ge honom sprutan, men till slut skickades en remiss från bvc till sjukhuset, få vaccinationen skedde på sjukhuset vilket kändes enormt skönt, speceillt om det skulle hända något, eftersom på sjukhuset hade de ju akutvagn och allting sånt färdigt där de vaccinerades.
Allergisköterskan tog pricktest på vaccinet på Alvin och det visade ingenting. Caroline allergisköterskan är helt underbar, så lugn och snäll och det har aldrig varit några problem med Alvin hos henne. Även fast hon sitter rätt nära när pricktestestet görs, så är han inte ledsen.

När pricktestet var klart och inte visade någonting fick Alvin sin spruta, såklart blev han ledsen, men det gick över ganska fort.

Nä sålänge har Alvin inte någon feber, så vi får hoppas att han inte får det heller.

Såfort Alvin vaknar ska vi ut i det kalla och mysiga vädret och busa lite. Tror det blir en sväng till lekplatsen, var ju ett tag sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0