Påskmiddag Lejonbacken

Igår på långfredagen var det dax för den årliga påskmiddagen hos Martins kusiner på Lejonbacken i Broby. Denna gången var vi en person mer, nämligen Alvin.

När vi kom dit var där som tur var inte så många som kommit, tycker det är bäst att slippa gå runt att hälsa på en massa, bättre att de kommer till en och hälsar istället. Alla skulle såklart hälsa på Alvin och ta ner huvudena i vagnen, men det gick superbra. Inte en enda ledsen min för att han blev blyg, så det börjar nog vända för denna gången iaf.

Blev bjudna på jättegod mat, som vanligt. Alvin passade in jätte bra med att somna i vagnen medans vi åt. Lagom till vi var klara vaknade han. Sen var det matdax för Alvin också.
Det blev även en tipsrunda, som det brukar vara. Alvin somnade såklrt i vagnen igen efter en stunds promenad. Jätte fint väder,så gick vi ner till dammen där rundan skulle börja. Vid dammen var det äckligt mycket grodor.





Hälsade även på deras highland cattle på vägen.






Martin och kusinen Viktor

Alvin sov så gott i vagnen även när vi kom tillbaka från tipsrundan.

Efter tipsrundan fortsatte Alvin att sova, så vi fikade och satt och pratade. När Alvin när vaknade satt han i vårt knä medan alla pratade och busade, vilket Alvin inte alls verkade ha något emot.




Hundarna myran och Ester


Martin och systern Marlene.

Vi åkte hem på kvällen nöjda och mätta. Väl hemma kom Martins kompisar hit med fika, men kvällen blev inte så lång eftersom jossan som var med skulle upp och jobba vid 7.

Kommentarer
Postat av: Carro

Så härligt det såg ut :-) Vad är det för storlek och märke på Alvins fleecejacka? Letar efter en vindfleece till Elliot nämligen.

Hoppas ni får en fortsatt bra påskhelg.

2009-04-11 @ 12:35:06
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Postat av: Petra

Fin vagn och skötväska!! ;)

2009-04-12 @ 23:24:14
URL: http://albinochjag.blogspot.com
Postat av: Anonym

Ny vagn nu igen? ;) Hoppas du är bättre vännen. Kram

2009-04-14 @ 19:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0