Ingen rolig natt...

Natten har inte varit alls kul faktiskt.
Det hela började med att Alvin somnade i vagnen vid 1845 (brukar i vanliga fall lägga sig vid 1930), sen vaknade han ju såklart fter en halvtimme och ville upp, sen var det ju bara att glömma lägga honom vid 1930. Iaf så började han klia sig jätte mycket på prickarna, så att de blossade upp ännu mer. Han kliade även hål.

Satte på honom ett par sprumpor på händerna, så att han inte skulle riva mig själv och det blev mycket bättre, även om hn försökte, så tog det inte lika illa.
När kliandet väl lugnat sig lite försökte vi få honom att somna i vår säng, vilket tog en himla tid eftersom han skulle ju klia sig.

Sen har han vaknat säkert 20 gånger under natten. 2 av gångerna har han vaknat (även om han inte borde varit hungrig) och bara gallskrikit och varit helt otröstlig. Så när han fick mat åt han ca 80 ml varje gång, sen sov han igen. Dragit ut nappen har han gjort varenda gång han försökt klia sig i sömnen och då har han såklart blivit ledsen...
och nu sitter jag här uppe sedan 0630 med en jätte pigg bebis som bara vill busa. Men inte så mycket kliande idag som tur är.

Ska ringa bvc på telefontiden 9,15 så får vi se om vi får tid eller om vi kan åka till stan och träffa Jenny och Moa.

Kommentarer
Postat av: Elle

Stackars lilla plutt :( gick det bra hos doktorn? Har han fått ngt klådstillande? Hoppas det vänder nu!

2009-04-17 @ 17:54:36
URL: http://underbaringar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0